Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no bez piwa się chyba dzisiaj nie da :roll:

Górnik nie wygroł

Jagiellonia też nie.

Szalony dzień dzisiaj, Hubert pojechał na zawody do Siedlec, a jego klasa na wycieczkę do Gdańska.

Pojechaliśmy za nim, by go przerzucić do Warszawy na pociąg do Trójmiasta.

Gdybyśmy nie zdążyli na ten expres, gnalibyśmy aż do Gdańska i wtedy wieczorna kawa u Jooli.

Zdążył, pociąg ma półtora godzinne opóźnienie - uszkodzenia trakcji z powodu burz.

Jechaliśmy prawie non stop w deszczu, czasem w przebłyskach słońca i tęczy.

Dobrze, że już w domciu, a synek nadal w pociągu.

Piwko?, kto ma ochotę?

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem tak: SZKODA ŻE ZDĄŻYLISCIE :cry:

a juz trzymałam w ręku telefon, by do Ciebie dzwonić i prosić o kawałek podłogi do przenocowania i żądać :wink: ...wstawienia piwa do lodówki celem schłodzenia 8)

Powiem tak: SZKODA ŻE ZDĄŻYLISCIE :cry:

a juz trzymałam w ręku telefon, by do Ciebie dzwonić i prosić o kawałek podłogi do przenocowania i żądać :wink: ...wstawienia piwa do lodówki celem schłodzenia 8)

Dałabym Wam nawet całe łóżko :D Piwo też by się znalazło :D szkoda, że zdążyliście :cry:

Witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

słonecznie i wietrznie ...................może popada, pięknie wszystko rośnie.......

zabieram cale towarzystwo ...........O tam .............wpisowe , zimny browarek .......

http://www.blue-sails.com/files/images/mahe_baie_lazare_plaza.preview.JPG

Dzieńdoberek

wieje okrutnie, na tarasie nie da się wysiedzieć.

Aga, jaki słodziak w tym bujaku :D , wycałuj w piętki od cioci toli mocniście

Ja to może i bym wydzierżawiła, ale ojciec tej dziewczynki pewnie by tego nie zniósł 8)

Juz raz była jazda, jak rodzina poszłą do kościoła a ja wystawiłam dziecię na dwór a że wiało to wózek nie stał na tarasie tylko za domem, ale w takim miejscu że jak męzuś wrócił to wózka nei widział i pyta: - Gdzie Nastka ?

- zażartowałam, że oddałam na spacer...

O matko, ,mało mnie wzrokiem nie zabił i dalej w poszukiwaniu dziecia po domu i ogordzie wybył szybciutko.

Jak wóz z córą zlokalizował, to jeszcze mi się dostało że żarty sobie takei robię 8)

Witajcie niedzielnie :)

Paty browarek bedzie ale czy z takim pakunkime mnie przyjmą 8)

http://images44.fotosik.pl/124/4a0a150bfaf60532m.jpg

Pozdrawiam całą KK

pakunek najcudowniejszy jaki może być, już zacałowany prze zemnie na amen............

Dobrze że tak całowałaś że nei obudziłaś bo mogę troche zaległości w necie nadrobić 8)

A tearz już zmykma spać, bo nie wiadomo ile mi czasu na sen zpstało :wink: :)

czysta dupcia jest najlepsza do całowania....................oczywiście u dzidziusia..............proszę sobie nie wyobrażać Bóg wie czego ................ :lol: :lol: :lol: :lol:

Bry............wszystkim..........w nocy polała, teraz słoneczko napier...........ala , ale chłodnawo, niektórzy mają dobrze i siedzą sobie w domu z pampersikami ............a inni muszą iśc do roboty................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no.............