tola 23.05.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 no bez piwa się chyba dzisiaj nie da Górnik nie wygroł Jagiellonia też nie. Szalony dzień dzisiaj, Hubert pojechał na zawody do Siedlec, a jego klasa na wycieczkę do Gdańska. Pojechaliśmy za nim, by go przerzucić do Warszawy na pociąg do Trójmiasta. Gdybyśmy nie zdążyli na ten expres, gnalibyśmy aż do Gdańska i wtedy wieczorna kawa u Jooli. Zdążył, pociąg ma półtora godzinne opóźnienie - uszkodzenia trakcji z powodu burz. Jechaliśmy prawie non stop w deszczu, czasem w przebłyskach słońca i tęczy. Dobrze, że już w domciu, a synek nadal w pociągu. Piwko?, kto ma ochotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Powiem tak: SZKODA ŻE ZDĄŻYLISCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A ja właśnie przy Heinekenku..pychota A pracy poźno wróciłam, obiadek po ósmej zjadłam... A tera relax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Powiem tak: SZKODA ŻE ZDĄŻYLISCIE a juz trzymałam w ręku telefon, by do Ciebie dzwonić i prosić o kawałek podłogi do przenocowania i żądać ...wstawienia piwa do lodówki celem schłodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Powiem tak: SZKODA ŻE ZDĄŻYLISCIE a juz trzymałam w ręku telefon, by do Ciebie dzwonić i prosić o kawałek podłogi do przenocowania i żądać ...wstawienia piwa do lodówki celem schłodzenia Dałabym Wam nawet całe łóżko Piwo też by się znalazło szkoda, że zdążyliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Kawa!!!! Na obudzenie i pocieszenie http://ecx.images-amazon.com/images/I/41vERo1IIeL._SL500_AA280_.jpg http://designgirl.blox.pl/resource/z4405850X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.05.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! słonecznie i wietrznie ...................może popada, pięknie wszystko rośnie....... zabieram cale towarzystwo ...........O tam .............wpisowe , zimny browarek ....... http://www.blue-sails.com/files/images/mahe_baie_lazare_plaza.preview.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witajcie niedzielnie Paty browarek bedzie ale czy z takim pakunkime mnie przyjmą http://images44.fotosik.pl/124/4a0a150bfaf60532m.jpg Pozdrawiam całą KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dzieńdoberek. Piękna pogoda w Częstochowie i pora na obiadek. Może jakiś grilek dziś będzie? Zobaczymy Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.05.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dzieńdoberek wieje okrutnie, na tarasie nie da się wysiedzieć. Aga, jaki słodziak w tym bujaku , wycałuj w piętki od cioci toli mocniście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ciociu Tolu pietki wycałuję nocą przy pobudce na karmienie Bo teraz Nastka próbuje zasypiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Łomatko Cudności jakie !! Aga może byś wydzierżawiła na czas jakiś swoje caceńko, co ?? Cóś zmęczonam jestem tym łikendem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ja to może i bym wydzierżawiła, ale ojciec tej dziewczynki pewnie by tego nie zniósł Juz raz była jazda, jak rodzina poszłą do kościoła a ja wystawiłam dziecię na dwór a że wiało to wózek nie stał na tarasie tylko za domem, ale w takim miejscu że jak męzuś wrócił to wózka nei widział i pyta: - Gdzie Nastka ? - zażartowałam, że oddałam na spacer... O matko, ,mało mnie wzrokiem nie zabił i dalej w poszukiwaniu dziecia po domu i ogordzie wybył szybciutko. Jak wóz z córą zlokalizował, to jeszcze mi się dostało że żarty sobie takei robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witajcie niedzielnie Paty browarek bedzie ale czy z takim pakunkime mnie przyjmą http://images44.fotosik.pl/124/4a0a150bfaf60532m.jpg Pozdrawiam całą KK pakunek najcudowniejszy jaki może być, już zacałowany prze zemnie na amen............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Paty a pampersa ominęłaś czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Paty a pampersa ominęłaś czy nie Też wycałowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witajcie niedzielnie Paty browarek bedzie ale czy z takim pakunkime mnie przyjmą http://images44.fotosik.pl/124/4a0a150bfaf60532m.jpg Pozdrawiam całą KK pakunek najcudowniejszy jaki może być, już zacałowany prze zemnie na amen............ Dobrze że tak całowałaś że nei obudziłaś bo mogę troche zaległości w necie nadrobić A tearz już zmykma spać, bo nie wiadomo ile mi czasu na sen zpstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Paty a pampersa ominęłaś czy nie Ziaaabaaa!!! Dawaj ściere bo oplułam laptopa no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Paty a pampersa ominęłaś czy nie Ziaaabaaa!!! Dawaj ściere bo oplułam laptopa no żeby nie przyschło http://www.stoklasa.pl/fotky/680881_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 25.05.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 czysta dupcia jest najlepsza do całowania....................oczywiście u dzidziusia..............proszę sobie nie wyobrażać Bóg wie czego ................ Bry............wszystkim..........w nocy polała, teraz słoneczko napier...........ala , ale chłodnawo, niektórzy mają dobrze i siedzą sobie w domu z pampersikami ............a inni muszą iśc do roboty................ no............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts