Gość coolibeer 25.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Paty niestety tak to jest jedni muszą pracować żeby inni mogli odpoczywać Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.05.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Doobry , doobry wsiem i owsiem. Więc dziś dzień pod wyzwaniem wypięcia Chwasty , chwasty... Chociaż z drugiej strony ..jak już tak człowiek cały dzionek przywyknie szkoda na zmarnowanie odpuścić. Podłogi na kolanach popastować i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Paty niestety tak to jest jedni muszą pracować żeby inni mogli odpoczywać Dzień dobry Nieprawda!!! Niektórzy pracuja po to, aby inni... mogli się męczyć! Ja np. jestem staaaasznie zmęczony wizytą w kościele pw. Czterdziestu Tysięcy Męczenników z góry Ararat, a właściwie tym co było po wyjściu z kościoła. Straszne rzeczy... A przecież ani nie pracowałem, ani nie odpoczywałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzień doberek Aga - słodziutka ta Twoja córeńka kawę przyniosłam http://www.lifemastering.com/images/020_coffee2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.05.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Górna kawa wysiorbana. Oj, oj muszem coś taka jedną od płota odgonić, coś ostatnimi czasy się nadto klei do małża mego. Niby śrubkę prosi o dokręcenie, ostatnio coś jej się zatkało ( ) Taka słodziuśka , miluśka bezchłopna Muszę jej coś napomknąć o zasadniczej różnicy wieku i jędrności . I przypomnieć, że chłop to wzrokowiec zasadniczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ziabko - jak tak troszkę znam Twojego małża to raczej nie spojrzy na inną niż na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Maluszku strzeżonego żona strzeże. Tak profilaktycznie cza. ( sie poczuje dowartościowany jak się tak będzie warkotać pod nosem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam się w słoneczny poniedziałek. Pierdyknął mi kręgosłup jak wkładałam młodą z fotelikiem do auta. Byłysmy dziś na 1 wizycie u lekarza i nasz kluska waży 5300, dodam że wychodząc m-c temu ze szpitala na wadze było 3900. Pozdrawiam wszystkich gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Maluszku strzeżonego żona strzeże. Tak profilaktycznie cza. ( sie poczuje dowartościowany jak się tak będzie warkotać pod nosem ) masz rację profilaktyka zawsze na pierwszym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.05.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Aga drzewiej dzieci mlekiem karmiono a Ty od razu pajda chleba i kiełbasa ?? Takie wynki kochana świadczą o mamie To już chyba nie pokarm to szpik chyba Biedulka, trzasło i jak teraz cały dzień robić roboty przynależne ?? Jak pierdyknie, to zawszeć akurat tam, gdzie najmniej potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.05.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam się w słoneczny poniedziałek. Pierdyknął mi kręgosłup jak wkładałam młodą z fotelikiem do auta. To uważaj na siebie bo żadnego pożytku z ciebie dziecko nie będzie miało z pierdykniętym kręgosłupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 biorę te kawę co najbliżej klawiatury stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Doobry , doobry wsiem i owsiem. Więc dziś dzień pod wyzwaniem wypięcia Chwasty , chwasty... Chociaż z drugiej strony ..jak już tak człowiek cały dzionek przywyknie szkoda na zmarnowanie odpuścić. Podłogi na kolanach popastować i inne takie Przychodzi mąż do domu patrzy, a tu żona podłogę myje z pupą wypiętą do góry. Długo nie myśląc, podbiega, łapie za tyłek, spódnice podwija, majtki w dół i ... Zrobił co chciał, a żona odwraca się do niego i mówi z politowaniem: - Jesteś taki sam popieprzony jak chłopaki u mnie w robocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Mnie się zawsze podobało : Policja przesłuchuje kobitkę co zgłosiła gwałt . ''Więc pani była w pozycji wypiętej , na kolanach, szorowała pani podłogę.. i czemu pani nie broniła się , nie uciekała..?" "Na pomyte ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wszystko dobrze, ale gdzie jest Bodzio_g Bodziu, bo wyjdę z nerw, miesiąc się kończy, a zeszycik nie uregulowany. Za dwa dni będę słać listy gończe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wszystko dobrze, ale gdzie jest Bodzio_g borok chyba jakis ajntopf na jutro warzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ajntopf to jakiś szyfr?, od końca trzeba czytać, czy co drugą literę, czy już nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No jak to gdzie? Marian w kuchni zupę gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ajntopf to jakiś szyfr?, od końca trzeba czytać, czy co drugą literę, czy już nie wiem jak to je tako zupa z niczego i wszystkiego zusammen do kupy np. http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/2,87561,,Ajntopf___gesta_zupa,,5683970,9495.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 I żeby nie było... za długi Mariana nie odpowiadam. Mamy rozdzielność majątkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts