Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość coolibeer
No i miał być miły dzień Matki miał być prezent a niestety przed chwilą dowiedziałem się że w nocy mi budowę okradli. Wiem tyle że na razie zginęła aluminiowa duża drabina. Tylko takim łapy poutrącać...

A nam zginęła taczka, stała sobie za domem i już nie stoi :roll:

W dzień raczej tego nie zrobili.

A świadomość tego, że ktoś chodzi po posesji nocą gdy śpimy jest delikatnie mówiąc taka sobie.

dzień dobry

Podlasie w słońcu, cisza na tarasie, chyba nasi mali bracia fruwający zaspali :roll:

w szklance mam sok pomidorowy, lekarz kazał pić a to takie strasznie bleeee jest.

Co oprócz soli i pieprzu dodawać, by znośne to było?

nic nie pomoże to się nie da pić :-?

co innego kilo pomidorów ze swoich krzoków 8) zjeść na śniadanko :lol:

ale to dopiero w połowie lipca :-? :wink:

szwagrowi z piątku na sobotę przetransportowali 5 Veluxów i jakieś narzędzia od fachowców :-?

PS. szefowa, pobudka koło południa jest OK 8) :oops: :wink:

No masz... znowu się czepia "porannego" wstawania szefowej. Mój drogi przyjacielu, otóż takie są uroki i przywileje i obowiązki szefowania. Z powodu kryzysu, który nie ominął i KK Szefowa po nocach, kiedy to wszyscy smacznie śpią sprząta na zapleczu, dźwiga te krzynki z pifskiem, przewala hektolitry whiskaczy, wina i innej gorzałki. Że o dostarczaniu zawsze świeżych ziaren kawy oraz soczystych cytryn nie wspomnę. Te ciągłe imprezy, balangi, zabawianie gości-też jest strasznie męczące-więc musi się wysypiać! :wink: Do tego słyszałam, że ostatnio trenuje na skrzypcach i musi sama je dźwigać! Kankana ma co prawda opanowanego ale te skrzypce :roll: :wink:

szwagrowi z piątku na sobotę przetransportowali 5 Veluxów i jakieś narzędzia od fachowców :-?

PS. szefowa, pobudka koło południa jest OK 8) :oops: :wink:

No masz... znowu się czepia "porannego" wstawania szefowej. Mój drogi przyjacielu, otóż takie są uroki i przywileje i obowiązki szefowania. Z powodu kryzysu, który nie ominął i KK Szefowa po nocach, kiedy to wszyscy smacznie śpią sprząta na zapleczu, dźwiga te krzynki z pifskiem, przewala hektolitry whiskaczy, wina i innej gorzałki. Że o dostarczaniu zawsze świeżych ziaren kawy oraz soczystych cytryn nie wspomnę. Te ciągłe imprezy, balangi, zabawianie gości-też jest strasznie męczące-więc musi się wysypiać! :wink: Do tego słyszałam, że ostatnio trenuje na skrzypcach i musi sama je dźwigać! Kankana ma co prawda opanowanego ale te skrzypce :roll: :wink:

ale ja też wstałem koło południa :oops: 8) :wink:

Melduję zajebiaszy upał.

Mdleją mi kwiaty na ogrodzie a wyciągnięcie się na leżaku grozi poparzeniem. Psy strajkują i leżą plackiem w domu i ani śmiom łazić po słońcu.

Co to się porobiło, co to się porobiło.. :roll: Na stare lata trzeba będzie się pod żarówką wygrzewać cy cuś..

dzień dobry

Podlasie w słońcu, cisza na tarasie, chyba nasi mali bracia fruwający zaspali :roll:

w szklance mam sok pomidorowy, lekarz kazał pić a to takie strasznie bleeee jest.

Co oprócz soli i pieprzu dodawać, by znośne to było?

.............wódę................

Wpadłam na chwilę, czy ktoś jeszcze z tego Szacownego Grona pija kawę o tej porze, bo ja robię to namiętnie :D

Dobre wieści o Tomku nastroiły mnie optymistycznie, to sobie jeszcze jedną machnę, a cooo!!! Komu zrobić???

Wpadłam na chwilę, czy ktoś jeszcze z tego Szacownego Grona pija kawę o tej porze, bo ja robię to namiętnie :D

Dobre wieści o Tomku nastroiły mnie optymistycznie, to sobie jeszcze jedną machnę, a cooo!!! Komu zrobić???

nie mogłas zapytać 10min wcześniej :roll: juz sobie sam zaparzyłem :wink:

Kawa przed północą to tylko na całonocnej imprezie :wink:

A że idę sprawdzić, czy mnie nie ma w sypialni,

to tylko grzeczne DOBRANOC rzeknę,

zeszycik do sejfu schowam

i poproszę o zgaszenie światła ostatniego wychodzącego.