braza 26.05.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 http://picrace.com/imagespyp/good%20morning/goodMorning24%5B1%5D.gif Idę pooglądac składy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.05.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No i miał być miły dzień Matki miał być prezent a niestety przed chwilą dowiedziałem się że w nocy mi budowę okradli. Wiem tyle że na razie zginęła aluminiowa duża drabina. Tylko takim łapy poutrącać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.05.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A nam zginęła taczka, stała sobie za domem i już nie stoi W dzień raczej tego nie zrobili. A świadomość tego, że ktoś chodzi po posesji nocą gdy śpimy jest delikatnie mówiąc taka sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 szwagrowi z piątku na sobotę przetransportowali 5 Veluxów i jakieś narzędzia od fachowców PS. szefowa, pobudka koło południa jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.05.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dzień dobry Podlasie w słońcu, cisza na tarasie, chyba nasi mali bracia fruwający zaspali w szklance mam sok pomidorowy, lekarz kazał pić a to takie strasznie bleeee jest. Co oprócz soli i pieprzu dodawać, by znośne to było? nic nie pomoże to się nie da pić co innego kilo pomidorów ze swoich krzoków zjeść na śniadanko ale to dopiero w połowie lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.05.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a ja jadę dopiero dziś i się dowiem, czy wszystko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 szwagrowi z piątku na sobotę przetransportowali 5 Veluxów i jakieś narzędzia od fachowców PS. szefowa, pobudka koło południa jest OK No masz... znowu się czepia "porannego" wstawania szefowej. Mój drogi przyjacielu, otóż takie są uroki i przywileje i obowiązki szefowania. Z powodu kryzysu, który nie ominął i KK Szefowa po nocach, kiedy to wszyscy smacznie śpią sprząta na zapleczu, dźwiga te krzynki z pifskiem, przewala hektolitry whiskaczy, wina i innej gorzałki. Że o dostarczaniu zawsze świeżych ziaren kawy oraz soczystych cytryn nie wspomnę. Te ciągłe imprezy, balangi, zabawianie gości-też jest strasznie męczące-więc musi się wysypiać! Do tego słyszałam, że ostatnio trenuje na skrzypcach i musi sama je dźwigać! Kankana ma co prawda opanowanego ale te skrzypce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.05.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 szwagrowi z piątku na sobotę przetransportowali 5 Veluxów i jakieś narzędzia od fachowców PS. szefowa, pobudka koło południa jest OK No masz... znowu się czepia "porannego" wstawania szefowej. Mój drogi przyjacielu, otóż takie są uroki i przywileje i obowiązki szefowania. Z powodu kryzysu, który nie ominął i KK Szefowa po nocach, kiedy to wszyscy smacznie śpią sprząta na zapleczu, dźwiga te krzynki z pifskiem, przewala hektolitry whiskaczy, wina i innej gorzałki. Że o dostarczaniu zawsze świeżych ziaren kawy oraz soczystych cytryn nie wspomnę. Te ciągłe imprezy, balangi, zabawianie gości-też jest strasznie męczące-więc musi się wysypiać! Do tego słyszałam, że ostatnio trenuje na skrzypcach i musi sama je dźwigać! Kankana ma co prawda opanowanego ale te skrzypce ale ja też wstałem koło południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.05.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Melduję zajebiaszy upał. Mdleją mi kwiaty na ogrodzie a wyciągnięcie się na leżaku grozi poparzeniem. Psy strajkują i leżą plackiem w domu i ani śmiom łazić po słońcu. Co to się porobiło, co to się porobiło.. Na stare lata trzeba będzie się pod żarówką wygrzewać cy cuś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.05.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 PS. szefowa, pobudka koło południa jest OK Ty se grabisz normalnie, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.05.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 PS. szefowa, pobudka koło południa jest OK Ty se grabisz normalnie, no! jeszcze nie, narazie rżnę i rąbię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dzień dobry Podlasie w słońcu, cisza na tarasie, chyba nasi mali bracia fruwający zaspali w szklance mam sok pomidorowy, lekarz kazał pić a to takie strasznie bleeee jest. Co oprócz soli i pieprzu dodawać, by znośne to było? .............wódę................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.05.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 kto się napije? http://www.alma24.pl/pr_images/5901559130000.jpg Po ciężkim dniu nie ma co sobie odmówić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ja jednakoż odmówię, bo jedynie Żubra pijam. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wpadłam na chwilę, czy ktoś jeszcze z tego Szacownego Grona pija kawę o tej porze, bo ja robię to namiętnie Dobre wieści o Tomku nastroiły mnie optymistycznie, to sobie jeszcze jedną machnę, a cooo!!! Komu zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.05.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 kto się napije? http://www.alma24.pl/pr_images/5901559130000.jpg Po ciężkim dniu nie ma co sobie odmówić Pozdrawiam ja nie mieszam ............ Żubra już zaliczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jamles, Szefowa straszy, że inwentaryzację zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.05.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wpadłam na chwilę, czy ktoś jeszcze z tego Szacownego Grona pija kawę o tej porze, bo ja robię to namiętnie Dobre wieści o Tomku nastroiły mnie optymistycznie, to sobie jeszcze jedną machnę, a cooo!!! Komu zrobić??? nie mogłas zapytać 10min wcześniej juz sobie sam zaparzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jamles, Szefowa straszy, że inwentaryzację zrobi jak nic roboty publiczne mnie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kawa przed północą to tylko na całonocnej imprezie A że idę sprawdzić, czy mnie nie ma w sypialni, to tylko grzeczne DOBRANOC rzeknę, zeszycik do sejfu schowam i poproszę o zgaszenie światła ostatniego wychodzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts