tola 26.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jamles, Szefowa straszy, że inwentaryzację zrobi jak nic roboty publiczne mnie czekają nie publiczne, nie publiczne, tylko prywatne u szefowej na posesji, trawnik do skoszenia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jamles, Szefowa straszy, że inwentaryzację zrobi jak nic roboty publiczne mnie czekają nie publiczne, nie publiczne, tylko prywatne u szefowej na posesji, trawnik do skoszenia jest jak ja to lubię sprzęt własny trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.05.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wpadłam na chwilę, czy ktoś jeszcze z tego Szacownego Grona pija kawę o tej porze, bo ja robię to namiętnie Dobre wieści o Tomku nastroiły mnie optymistycznie, to sobie jeszcze jedną machnę, a cooo!!! Komu zrobić??? Kawę pijam o każdej porze Jestem kawoholiczką A od czwartku kawy niet albo przez słomkę Muszę, to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.05.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 jeśli naostrzony może być własny, ale nie musi, mam sprawną maszynkę do golenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A od czwartku kawy niet albo przez słomkę Muszę, to przemyśleć wybielanie ząbków przed spotkaniem w Urzucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wpadłam na chwilę, czy ktoś jeszcze z tego Szacownego Grona pija kawę o tej porze, bo ja robię to namiętnie Dobre wieści o Tomku nastroiły mnie optymistycznie, to sobie jeszcze jedną machnę, a cooo!!! Komu zrobić??? Kawę pijam o każdej porze Jestem kawoholiczką A od czwartku kawy niet albo przez słomkę Muszę, to przemyśleć urodzinowej od Komtura nie wypijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.05.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A od czwartku kawy niet albo przez słomkę Muszę, to przemyśleć wybielanie ząbków przed spotkaniem w Urzucie? No czymś trzeba lśnić Trzeci raz podchodzę do tych tortur więc może tym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wpadłam na chwilę, czy ktoś jeszcze z tego Szacownego Grona pija kawę o tej porze, bo ja robię to namiętnie Dobre wieści o Tomku nastroiły mnie optymistycznie, to sobie jeszcze jedną machnę, a cooo!!! Komu zrobić??? Kawę pijam o każdej porze Jestem kawoholiczką A od czwartku kawy niet albo przez słomkę Muszę, to przemyśleć urodzinowej od Komtura nie wypijesz Kurde zacznę od piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Joola, jak Ty to wytrzymujesz Bez kawy to nie życie!!! To co, gasić to światło, bo chyba udam się w jedynym słusznym kierunku Zaraz i tak mnie wywali z forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.05.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Będę pamiętał że Żuberki pijecie. A teraz kawka i do przodu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Kawę przytargałam ... ledwo na oczyska patrzę! Deszczowo u mnie i pochmurnie to sobie chociaż tyle przyjemności sprawię http://www.fide.pl/img_p/blomus/297/63142.jpghttp://www.smakprostoty.pl/zdjecia/940.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.05.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Kawę przytargałam ... ledwo na oczyska patrzę! Deszczowo u mnie i pochmurnie to sobie chociaż tyle przyjemności sprawię http://www.fide.pl/img_p/blomus/297/63142.jpg http://www.smakprostoty.pl/zdjecia/940.jpg Sama tak kawę pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.05.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Już się podessałam pod filiżankę.Też zapyziały świat widzę.Całą noc się przeprowadzałam, pakowałam i pakowałam..ciekawe kiedy to minie ? Melduję iż u mnie na dwoje babka wróżyła z pogodą. Ale mam nadzieję że upału jak wczoraj nie będzie -bo to przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Będę pamiętał że Żuberki pijecie. najczęściej to Specjalnego Tyskiego Żubra pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Joola, jak Ty to wytrzymujesz Bez kawy to nie życie!!! To co, gasić to światło, bo chyba udam się w jedynym słusznym kierunku Zaraz i tak mnie wywali z forum ... Właśnie nie wytrzymuje Cholera papierochy rzuciłam a kawy jakoś nie potrafię Trzecie podejście i nic. Przeca nie można pić kawy przez słomkę Dobry wszystkim. Po wczorajszych upałach dzisiaj od rana siąpi deszcz i jest burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.05.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ja tam nie wiem o jakich upałach piszecie, u nas jeszcze ich nie było,wczoraj na słonku to nawet i ciepło, ale wiatr chłodny powiewał. Dzień dobry, sok pomidorowy zaliczony, teraz już mogę z lubością oddać się przyjemności wypicia kawy.Bez cukru, z odrobinką spienionego mleka. ciacho na blat baru wystawiam, dziś orzechowo-kokosowe http://obiaaad.blox.pl/resource/ciasto_orzechowokokosowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.05.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ja tam nie wiem o jakich upałach piszecie, u nas jeszcze ich nie było, wczoraj na słonku to nawet i ciepło, ale wiatr chłodny powiewał. Dzień dobry, sok pomidorowy zaliczony, teraz już mogę z lubością oddać się przyjemności wypicia kawy. Bez cukru, z odrobinką spienionego mleka. ciacho na blat baru wystawiam, dziś orzechowo-kokosowe http://obiaaad.blox.pl/resource/ciasto_orzechowokokosowe.jpg wi fil costet? i pytanie czy sama robiłaś czy uśmiech do sąsiadki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witajcie U nas też wczoraj upalnie było, a dziś pogoda się zepsuło i jest bardzo zimno, choć słonko wyłazi i chyba uda nam się wyjśc na spacer. Kręgosłup juz chyba troche lepiej, taką mam nadzieję. Czy jutro impreza u Tomka juz od rana bo nie wiem jak mam się z córą dogadac żeby mnie na troche wypusciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.05.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 wi fil costet? i pytanie czy sama robiłaś czy uśmiech do sąsiadki był opłata zryczałowana oczywiście sąsiadka piekła, ale ja jej ogródek od mszyc spryskałam. Ona nie ma serca do prac ogrodowych, a ja kuchennych. Uzupełniamy się A jaką kiszeczkę sąsiad piecze, o rany, z pestkami słonecznika, jedliście taką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.05.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Aga, o kręgosłup dbaj, bo wiesz, że to podstawa postawy. A impreza u Tomka pewnie będzie przez dzień cały. Kiedy wpadniesz, wtedy dobrze. Buziaki Nastusi. Ja idę do fryzjera, coś z głową trzeba zrobić, a z włosami będzie najprościej o zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts