Gość coolibeer 31.05.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Mam znajomego właśnie z Białegostoku i co zawsze przyjedzie to po wypiciu paru głębszych zaczyna śpiewać o Waszym klubie Jagieloni Więc trochę znam ten klub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Spoko gość, wie o czym trzeba śpiewać a Ty chodzisz bardziej na żużel, czy na siatkówkę, macie dobre kluby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 31.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ja ogólnie w Niedziele zawsze nie mam co robić więc ze znajomymi chodzimy na żużel. A co do siatkówki to w tym sezonie byłem na każdym meczu AZS-u. Na początku sezonu wszyscy skazali nasz zespół na porażkę a oni udowodnili że potrafią grać. Co do Piłki nożnej nasz klub na razie się nie liczy. Kiedyś owszem grali w I lidze i było ok. Teraz tylko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 no nie można mieć wszystkiego Częstochowskiej siatkówce kibicowaliśmy bardzo, kiedy córce podobał się Arek Gołaś, nazywaliśmy go zięciem. Kiedy dowiedzieliśmy się o tragedii, długo nie mogliśmy w to uwierzyć. Wiele łez poleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Tu ponoć jakaś żubrówka miałą być, przyznać się, kto śmignął????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 31.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 no nie można mieć wszystkiego Częstochowskiej siatkówce kibicowaliśmy bardzo, kiedy córce podobał się Arek Gołaś, nazywaliśmy go zięciem. Kiedy dowiedzieliśmy się o tragedii, długo nie mogliśmy w to uwierzyć. Wiele łez poleciało. Cała Częstochowa płakała. Miał całe życie przed sobą i kontrakt w nowym klubie. Był to najlepiej zapowiadający się zawodnik. Posiadał bardzo duże umiejętności. Szkoda chłopaka. Napijmy się i lecę do spania bo jutro mam przed urlopem dużo do zrobienia. Pozdrawiam dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 kolorowych i dobrego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 31.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.06.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Wszystkie w pień bobry Pozdrawiam wszystkie Matki , żony i ...kochanki Wszystkim dzieciom ( moim i forumowym ) posyłam po cukierku Z Piekarskiego wzgorza sle przeslanie : niech zstapi duch Twoj i odnowi Ziemie i ... Rodzine czyli mama tata i dzieci Pani kierowniczko KK - splacam wszystkie zalegle dlugi, ale tylko ... z zeszlego roku Joolka - Ty mnie jeszcze popamietasz... Ewka - ja tez umie na motorku jezdzic wszystkich bywalców kk ostrzegam - ja tu jeszcze wróce... na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.06.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No to ja też witom i o o zdrowie pytom Dzieciaczkom forumowym Moc życzeń i cukierków. No i dla wszystkich kawę aby Was postawiła na 4 łapy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.06.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No to ja też witom i o o zdrowie pytom Dzieciaczkom forumowym Moc życzeń i cukierków. No i dla wszystkich kawę aby Was postawiła na 4 łapy Pozdro tak mnie wyprostowałeś ,że ...chyba sie położe na pare ...minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.06.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gdzie ta kawa znów ktoś zakosił niecnie ??? Łojmatko, znów się przeprowadzałam , a co przeprowadziłam, to mi ukradli.. Chyba musowo mi na psychola iść, niech mnie kto przytuuuuuli Też mieliście takie latami traumy po nocach jak się budowaliście ??? powiedzcie , że było gorzej, że lunatykowaliście cy cuś..to mi się może polepszy po nocach. Teraz śniadanie, skoro kawy ni ma. http://grafika.redakcja.pl/Kobieta.obiekt2.aspx/0/322/Kobieta/a0a53b3f-8251-482a-b6d1-da8548a36ac8_20090428110057_Rogalik-43.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.06.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dziś Dzień dziecka Będą prezenta !! Myślę, że sekszi koszulka nocna dla dziewczyny mojego syna bardzo mu się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Cześć dzieciaki przycupnę na kawusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Cześć dziecinko cukierka kcesz ?? http://i144.photobucket.com/albums/r184/chronophonix/pub_doc_divers/bonbons-hd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ja tylko przycupnę kawy coś mało dzisiaj no ale już był Bodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 01.06.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gdzie ta kawa znów ktoś zakosił niecnie ??? Łojmatko, znów się przeprowadzałam , a co przeprowadziłam, to mi ukradli.. Chyba musowo mi na psychola iść, niech mnie kto przytuuuuuli Też mieliście takie latami traumy po nocach jak się budowaliście ??? powiedzcie , że było gorzej, że lunatykowaliście cy cuś..to mi się może polepszy po nocach. Teraz śniadanie, skoro kawy ni ma. http://grafika.redakcja.pl/Kobieta.obiekt2.aspx/0/322/Kobieta/a0a53b3f-8251-482a-b6d1-da8548a36ac8_20090428110057_Rogalik-43.jpg Ziaba to złe po nocach wyłazi coś w teściową wczora pakowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dementuję. Teściowa o własnych siłach doszła do furtki i przez nią sama przeszła. Nie dotykałam... Takie było założenie , świadki byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 01.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dementuję. Teściowa o własnych siłach doszła do furtki i przez nią sama przeszła. Nie dotykałam... Takie było założenie , świadki byli. ale co się z kobiciną w domu działo to sam Bóg ino wie................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Wina zawsze stoi po dwóch stronach... Żony i Teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts