Aga J.G 01.06.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witajcie poniedziałkowo Za kwaitki bardzo dziekuję ale My mieliśy rocznice Komunii Lało jak diabli ale młoda jakoś w tej sukni przezyła dziś pogoda troszkę lepsza bo przedziera się słonko i w końcu nie pada Pozdrwaim wszytskich i lece do mojego głodomora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.06.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 i lece do mojego głodomora Jak lecisz to uważaj na druty Pozdrawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Pani kierowniczko KK - splacam wszystkie zalegle dlugi, ale tylko ... z zeszlego roku dobre i to dzień dobry, niech będzie taki jak w pozdrowieniu, słoneczny, ciepły i optymistyczny i nie tylko poniedziałek, ale cały tydzień wbrew prognozom, których lepiej nie słuchać. parzę kawę http://www.ekspresydelonghi.edu.pl/images/eks4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.06.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 też poproszę o jedną bo usypiam od tej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 też poproszę o jedną bo usypiam od tej roboty... też po kawę wpadłem, tyle, że ja mam w robocie ....... zap.....l kiedy się ten tydzień skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 witanko na wieczorne spanko jamles nie narzekaj .....bo i ja zaczne w sobote Przemek (moj pracownik) sie zeni i od czwartku idzie na urlop na 2tyg. a ja wypadłam z rytmu.... a tu trza zap....lać za ladą dobrze ,że upałów nie ma bo by mi żal było a w niedzielę Stasia chrzcimy w Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Jesssu nie mam na nic czasu Na forum, to tylko poczytać o Tomku i spadówa Łikend przeleciał, stado gości przez dom przeleciało i teraz tyrka (tyle, że ja to lubię, tą tyrke lubię ) Troszkę późno ale wszystkim forumowym dzieciaczkom (i tym Bodzia też ) wszystkiego najlepszego od ciotki joolki http://www.obrazki.info/obrazy/fajkol_pluszak12tp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.06.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dobrej Nocki http://www.na-gg.pl/smileys/emot136.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 witanko na wieczorne spanko jamles nie narzekaj .....bo i ja zaczne w sobote Przemek (moj pracownik) sie zeni i od czwartku idzie na urlop na 2tyg. a ja wypadłam z rytmu.... a tu trza zap....lać za ladą dobrze ,że upałów nie ma bo by mi żal było a w niedzielę Stasia chrzcimy w Krk Żena za pultem ...... pamiętasz ten film powiedz H. że bierzesz dwa dni urlopu na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.06.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Bry. Sie nie wyspałam. Jakiś małp kupił kogutka miniaturkę . W nocy chciałam z pochodnią śledzić gdzie to się tak drze i puścić go z dymem. Zimno i mokro jak w lochu piwnicznym. Moja gangrynka wyjeżdza w Białowieży ostępy. Będą komary podglądać Chyba jej dam wkłady narciarskie do grzania w kieszenie i czapkę z nauszkami. A w ogóle gdzie jest Ivonesca ???????? Ivo, odezwij się, martwię się o Ciebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 .... bryyyyy ..... znowu kawy nie ma http://www.antyk.pl/wp-content/uploads/2008/11/dzbanek-bialy.jpg Filiżanki mi się na tacy nie zmieściły//// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A w ogóle gdzie jest Ivonesca ???????? Ivo, odezwij się, martwię się o Ciebie.. przed chwilą Ivo była Tomka odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 witajcie jestem jestem miałam młyn z komunią, a potem po komunii musiałam niestety leżeć wiem, wiem mogłam coś napisać....ale tak właściwie nie dotykałam komputera... ale teraz czuję sie już dobrze, choć nadal jestem na zwolnieniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 zaraz wrzucę fotki do dziennika - obiecany już dawno płot no i mojego komunistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dobry Ivo -super płot (pasuje do okiennic ) super neokomunikant i super wyglądasz zamiast kawy (filizanek) przyniosłam pogode na nastepne dni http://img192.imageshack.us/img192/3176/pogoda.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.06.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jaka pogoda od 7 do 14 w Darłówku? Ma świecić słoneczko. Dasz rade to załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 prosze bardzo ...słoneczny Darłówek http://img23.imageshack.us/img23/720/pogoda2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dzieńdoberek Ewka, widzisz tę rozbieżność w temperaturze?, u Ciebie 31 u mnie 20 co za niesprawiedliwość, no. ale dziś nawet psia pogoda nastroju mi nie popsuje, jest mi po prostu śpiewająco laaallllaaallllaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dzieńdoberek Ewka, widzisz tę rozbieżność w temperaturze?, u Ciebie 31 u mnie 20 co za niesprawiedliwość, no. ale dziś nawet psia pogoda nastroju mi nie popsuje, jest mi po prostu śpiewająco laaallllaaallllaaaaaaaa była jakaś kumulacja albo TA łąka została wpisana do Natura 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.06.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ...blisko, blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts