ziaba 03.06.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 OC, AC oraz zestaw zimówek dożywotnio gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kurde , kurde, kurde! Ziaba, ja też mam niedługo imieniny wiesz Lesiu wszystkiego najlepszego! ps. Dasz się karnąć po wsi? http://www.tagworldwide.com/images/bombay_gin_large.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nojlepszygo dlo J i J takim bugattym możno podwiyźć mnie na piwo... chocioż czymś mocniyjszym ze oliwkom w srodku tyż nie odmówia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2009 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Lesiu wszystkiego najlepszego! ps. Dasz się karnąć po wsi? ale razem i przed otwarciem tego..... http://www.tagworldwide.com/images/bombay_gin_large.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.06.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam. Z z racji tego że mnie dziś jutro i pojutrze tu nie będzie (mam nadzieje że płakać nie będziecie i wytrzymacie tyle czasu ) i z okazji moich urodzin wszystkich na śniadanko zapraszam http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21967/szwedzki_stol333.jpeg a po dobrym posiłku coś na żołądek aby dobrze trawił http://www.absolutnie.net/uploads/images/absolut_vodka_family.jpg Oraz miłego dnia. Pozdrawiam i do napisania. Ciao all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.06.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzieńdoberek Optymistyczne prognozy widzę, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.06.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kurza doopa, a ja już rozpęd brałam żeby uściskać ( pomacać ) Coolibeer'a a ten zniknął jak kamfora. Śniadanie jest, popitka jest, na niebie słońce daje aż miło. Joola serdeńko, uchyl rąbka marzeń , wypasionego Mulata czy Japońca Sumo dać ? kolię diamentową za 3 mln $ ( pasuje do siatek na ziemniaki ) czy kolorowe kaloszki ( wersja kościołowa) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 coolibeer wszystkiego dobrego http://www.vintore.pl/foto/mocne/finlandia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 na niebie słońce daje aż miło. przecież leje, chociaż nie jak z cebra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 jakie leje słońce pikne świeci :D Leszku - wszystkiego najlepszego wczoraj mnie nie było więc życzonka dzisiaj coolibeer - wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 coolibeer Najpiekniejsze życzenia urodzinowe -nich zawsze rybka bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 dziendoberek - pada i słonce swieci zimno i wieje masakra nie czerwiec dzisiaj wszyscy świetuja pierwsze wybory ,a my świetujemy nasza przeprowadzke do domku Dokładnie 4 lata temu 4 czerwca 2005 wprowadzilismny sie do naszego małego ,białego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.06.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 leje, rzyga, zimno, wieje, czarno, szaro, duje, gna, pada, siąpi , mróz .............wpisać właściwe straciłam nadzieje na pogodę, mój stan ducha tragiczny, pogoda mnie wykańcza, ja tak lubię ciepło, czy ja muszę marznąc prawie prze cały rok..............wyprowadzam się do ciepłych krajów, marze żeby było 35 stopni , pot lał się po dupie i było goooooooooooorąco.............. juz wylałam z siebie żółć wiec się witam .........................bry kawę zapodaje i ciacha http://extra.smaczny.pl/min_800_600/zdjecia/106/jakie_ciasta_mozna_mrozic.jpg http://www.strykowski.net/kawa/Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 jakie leje słońce pikne świeci :D Leszku - wszystkiego najlepszego wczoraj mnie nie było więc życzonka dzisiaj świeciło wczoraj i jeszcze nie wstało, teraz trochę siąpi za życzenia dziękuję, chociaż my(hanysy) imienin nie świętujemy, ale bugatte prezenty to ja mogę cały rok przyjmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 .... marze żeby było 35 stopni , pot lał się po dupie i było goooooooooooorąco.............. i może jeszcze ciepłe piwo dziękuję, jadę na urlop w ..... listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 czesc wszystkim zmieniłam awatarek ...podoba sie ? szkoda ,że nie możecie usłyszec tego perlistego śmiechu ..jest rozbrajający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.06.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 .... marze żeby było 35 stopni , pot lał się po dupie i było goooooooooooorąco.............. i może jeszcze ciepłe piwo dziękuję, jadę na urlop w ..... listopadzie zimne piwo nie ma nic wspólnego z potem lanym po dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 pomimo deszczu i zimna życzę wszystkim przyjemnego dnia spadam do pracy .... pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.06.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 .... marze żeby było 35 stopni , pot lał się po dupie i było goooooooooooorąco.............. i może jeszcze ciepłe piwo dziękuję, jadę na urlop w ..... listopadzie jamlesiku...............bo to jest taka zależność leje Ci się ciepłe na zewnątrz a wlewasz zimne do wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 .... marze żeby było 35 stopni , pot lał się po dupie i było goooooooooooorąco.............. i może jeszcze ciepłe piwo dziękuję, jadę na urlop w ..... listopadzie jamlesiku...............bo to jest taka zależność leje Ci się ciepłe na zewnątrz a wlewasz zimne do wewnątrz jak tak to urlop w lipcu biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts