Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wybieramy się dziś na impreski Stolicznyje z okazji 20 lecia . Chyba śpiwór wezmę, bo koncert zapowiada się superaśny a nocka chyba będzie nie cieplejsza niż wczoraj.

Zimno, zimno, gdzie te upojne czerwcowe noce ze świetlikami w tle i rechotem żab..

HEJ TAM NA GÓRZE ! prosimy pokrętełko na czerwone pole ustawić !!!!!

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jakie leje :o

słońce pikne świeci :D :D :D

Leszku - wszystkiego najlepszego :D

wczoraj mnie nie było :oops: więc życzonka dzisiaj

świeciło wczoraj i jeszcze nie wstało, teraz trochę siąpi

za życzenia dziękuję, chociaż my(hanysy) imienin nie świętujemy,

ale bugatte prezenty to ja mogę cały rok przyjmować :oops: 8) :wink:

my też nie świętujemy,

ale z tymi prezentami to coś jest :D

Coolibeer, zdrówka, miłości, łaskawości fortuny i słonecznego, ciepłego lata, a właściwie 100 lat :D

wyjście z domu grozi utratą głowy, pchnięciem na ogrodzenie i odebraniem resztek nadziei na normalne lato :roll:

świat się kończy...

U nas świętuje się co się da. Taki pretekst do prezentów a nawet i maluczkich, bo przecież życie składa się z drobnych przyemności . No i wtedy można bezkarnie własne dzieci pomiziać, bo teraz już mamusia na dalekim końcu do miziania.. długonogie piękności wygryzły mamusiny ciepły boczek przytulaszczy.

Wot życie. :-?

:D :D :D

Witajcie u nas też lata nie widać, palić w komnku trzeba żeby mi dzieć nie zamarzł a ja wraz z nim bo my obie ciepłolubne som :wink:

Paty to ja z Toba do tych krajów się wyprowadzam.

Coliber wszytskiego najlepszego :)

Zia pomach mi bo mam zamiar koncert obejrzeć w TV, choćby z Nastką przy piersi :wink: :)

A u nas wszystko na raz. Teraz świeci słońce, a przed chwila walił grad :o

A starsza pani spotkana na spacerze przedpołudniowym powiedziała mi, że tak ma być aż do Bożego Ciała a potem upał, lato i 30 stopni :lol: Wiedźma jakaś, czy co? :wink:

Ja też chcem do klubu ciepłolubnych, ja też! :lol:

3 lata temu maj i czerwiec byy zimne ...w Boże Ciało zrobił sie upał ,ktory trwał i trwał i trwał ....była susza i masakryczne upały :roll: juz sama nie wiem co bym chciała ....

przecież mieszkamy w klimacie umiarkowanym i 25 st byłoby w sam raz ....co nie? :roll:

Słodycz wycieka z ekranu.. :oops:

Doberek wszystkim ! Melduję pogodę z gatunku przyzwoitych , z elementem wiuchania . Ciepło to nie jest.. :-?

Aga widać mnie było może słabo, ale słychać musowo było :D

Dziś chrypię jak stare zawasy . Najfajniejsze było to, że 3 pokolenia obok nas przytupywały rytmicznie i śpiewały tak fantastycznie. :D

Na zrypane struny głosowe grzańca poproszę cy cuś w sposobie.

Doberek wszystkim :D U mnie pogoda jak u Ziaby. Też wczoraj byłam na koncercie w Hali Stoczni Gdańskiej :D O dziwo najwięcej było młodzieży nastoletniej, która zresztą świetnie się bawiła :D

ps. Ziabka ja tam dużych wymagań nie mam :wink: malutkie...mieszczące się dosłownie w pudełku zapałek...kluczyki od jeepa :D :wink: dziękuję :lol:

Witam się w kolejny zimny czerwcowy dzień :)

Normalnie dziś na spacer chyba rękawiczki wezmę, bo wczoraj mi ręce zgrabiały :o :roll:

Zia było Cię słychać, widziałam jak się ludziska bawili w różnym wieku, bardzo to fajnie wyglądało :)

Jola a pomachałaś Scorpionsom odemnie :wink: :)

Witamy nowego forumowicza :)

I lecę bo moja córa już wzywa, normalnie dziewczyna ma jakiś czujnik - mama na kompa o ona już w potrzebie :o :roll: