ziaba 04.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Wybieramy się dziś na impreski Stolicznyje z okazji 20 lecia . Chyba śpiwór wezmę, bo koncert zapowiada się superaśny a nocka chyba będzie nie cieplejsza niż wczoraj.Zimno, zimno, gdzie te upojne czerwcowe noce ze świetlikami w tle i rechotem żab.. HEJ TAM NA GÓRZE ! prosimy pokrętełko na czerwone pole ustawić !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.06.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ew-ka Nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę tego perlistego śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 jakie leje słońce pikne świeci :D Leszku - wszystkiego najlepszego wczoraj mnie nie było więc życzonka dzisiaj świeciło wczoraj i jeszcze nie wstało, teraz trochę siąpi za życzenia dziękuję, chociaż my(hanysy) imienin nie świętujemy, ale bugatte prezenty to ja mogę cały rok przyjmować my też nie świętujemy, ale z tymi prezentami to coś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Coolibeer, zdrówka, miłości, łaskawości fortuny i słonecznego, ciepłego lata, a właściwie 100 lat wyjście z domu grozi utratą głowy, pchnięciem na ogrodzenie i odebraniem resztek nadziei na normalne lato świat się kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 U nas świętuje się co się da. Taki pretekst do prezentów a nawet i maluczkich, bo przecież życie składa się z drobnych przyemności . No i wtedy można bezkarnie własne dzieci pomiziać, bo teraz już mamusia na dalekim końcu do miziania.. długonogie piękności wygryzły mamusiny ciepły boczek przytulaszczy. Wot życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witajcie u nas też lata nie widać, palić w komnku trzeba żeby mi dzieć nie zamarzł a ja wraz z nim bo my obie ciepłolubne som Paty to ja z Toba do tych krajów się wyprowadzam. Coliber wszytskiego najlepszego Zia pomach mi bo mam zamiar koncert obejrzeć w TV, choćby z Nastką przy piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A u nas wszystko na raz. Teraz świeci słońce, a przed chwila walił grad A starsza pani spotkana na spacerze przedpołudniowym powiedziała mi, że tak ma być aż do Bożego Ciała a potem upał, lato i 30 stopni Wiedźma jakaś, czy co? Ja też chcem do klubu ciepłolubnych, ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 3 lata temu maj i czerwiec byy zimne ...w Boże Ciało zrobił sie upał ,ktory trwał i trwał i trwał ....była susza i masakryczne upały juz sama nie wiem co bym chciała .... przecież mieszkamy w klimacie umiarkowanym i 25 st byłoby w sam raz ....co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzień dobry Masz Ew-ka rację! Ale u nas ostatnio same skrajności Na pomorzu poranek dziś znów chmurzasty, deszczowy i wiatrowy Kawusia na pocieszkę http://www.zaprezentowani.pl/wp-content/uploads/2009/05/kawa-glowne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.06.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dziendoberek dla Ani i wszystkich kawiarnianych gości życząc miłego dnia -zostawiam ciasto z truskawkami http://grumko.blox.pl/resource/sernik_na_zimno_z_truskawkami.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.06.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ja wdepnę wieczorem na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.06.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Słodycz wycieka z ekranu.. Doberek wszystkim ! Melduję pogodę z gatunku przyzwoitych , z elementem wiuchania . Ciepło to nie jest.. Aga widać mnie było może słabo, ale słychać musowo było Dziś chrypię jak stare zawasy . Najfajniejsze było to, że 3 pokolenia obok nas przytupywały rytmicznie i śpiewały tak fantastycznie. Na zrypane struny głosowe grzańca poproszę cy cuś w sposobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eledant 05.06.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Miłą atmosferę macie w kawiarni zatem pozwólcie,że jako nowy gość przysiądę się do was.Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.06.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Doberek wszystkim U mnie pogoda jak u Ziaby. Też wczoraj byłam na koncercie w Hali Stoczni Gdańskiej O dziwo najwięcej było młodzieży nastoletniej, która zresztą świetnie się bawiła ps. Ziabka ja tam dużych wymagań nie mam malutkie...mieszczące się dosłownie w pudełku zapałek...kluczyki od jeepa dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.06.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Miłą atmosferę macie w kawiarni zatem pozwólcie,że jako nowy gość przysiądę się do was.Witam wszystkich. Witamy, witamy Wpisowe poprosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dzień doberek na ciacho z truskawkami wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam się w kolejny zimny czerwcowy dzień Normalnie dziś na spacer chyba rękawiczki wezmę, bo wczoraj mi ręce zgrabiały Zia było Cię słychać, widziałam jak się ludziska bawili w różnym wieku, bardzo to fajnie wyglądało Jola a pomachałaś Scorpionsom odemnie Witamy nowego forumowicza I lecę bo moja córa już wzywa, normalnie dziewczyna ma jakiś czujnik - mama na kompa o ona już w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.06.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 piwo teraz bym wypił ..... hektary skoszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Joola breloczek do kluczyków już jest. http://fajnewesele.pl/upload/fajnewesele/photo/diamenty.jpg Eledant bes flaszki się nie obejdzie.. Tu towarzystwo alkoholizowane i dzień i w nocy. A Kawiarnia to zwykła przykrywka i zmyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.06.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jamles Naści pracowity człowieku http://barmanblues.com/wp-content/piwna_piana.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts