Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ooooo :o w KK ruch jak na Marszałkowskiej :wink:

dziendoberek :D

u mnie rano słoneczko, a teraz siąpi deszczyk :lol: ogródek zarasta ...chwastami :roll: na razie nie mam sil i czasu plewic ,ale za dni kilka wpadne i zrobie w nim porządek :lol:

kawa Brazunia specjalnie for you :lol:

http://pan6.fotovista.com/dev/6/7/02511076/l_02511076.jpg

Ew -ka

wyglądałaś cudownie, babka z klasą z Ciebie , kapelusz przepiękny, chciałabym mieć tylko takie klientki w butiku ja TY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gdzie masz ten butik ? :lol:

dziekuje za miłe słowa ...strasznie sie napaliłam na ten kapelusz bo łogromniasty i taki charakterny ...ale moje dziewczyny przekonały mnie ,że mnie juz wszystko wypada i mam go założyć :D

dziendoberek :D

pada i pada od rana a mnie sie buźka śmieje bo wczoraj dzieciaki zrobiły nam niespodzianke i wszystkie -razem ze Stasiem przyjechały na kilka dni z Krk :D :D :D ale jestem szczesliwa :D Młody jak mnie zobaczył to tak sie uśmiechnął jakby zrozumiał ,że do Babci przyjechał :lol: cudnie jest :D nareszcie pełna chata (od miesiąca ) :D

Eeeee noooo Ewcia ... kapelusz pierwsza klasa!!!!! Fantastycznie wyglądasz!!!!

Kawusię to jednym łykiem połknęłam :D

Aha ... jak trzymasz wodze, to łokcie przy ciele i dłonie niżej, dosłownie centymetr, dwa ... nad grzbietem :wink: Świetne zdjęcie!!! Mam nadzieję, że jazda konno Ci się spodobała :D

Witam wszystkich kawoszy :D

Eeeee noooo Ewcia

Aha ... jak trzymasz wodze, to łokcie przy ciele i dłonie niżej, dosłownie centymetr, dwa ... nad grzbietem :wink: Świetne zdjęcie!!! Mam nadzieję, że jazda konno Ci się spodobała :D

naprawde dobrze trzymam sie na grzbiecie? :o dasz wiare ,ze to zdjecie z mojej pierwszej w życiu jazdy konno :D fantastycznie było i mam nadzieje ,ze kiedys znowu sie dam ponieść :lol:

Hej Ivo :D

Jak się czujesz?

witanko :-)

czuję się dobrze :-)

jestem w domku i dużo odpoczywam - to teraz podstawa, nie mogę długo być w pozycji siedzącej, bo Ktosiek sie wtedy buntuje ;-)

więc dużo leżę i czytam, czytam, czytam ;-) wreszcie jest na to czas ;-)

poza tym to rośnie chyba drugi piłkarz (Franek był pierwszy), bo kopie mnie jak zwariowany :lol:

Ewcia, no przeca mówię, że dobrze - przynajmniej na zdjęciu dobrze to wygląda :D Jazda konno to super sprawa, wiem co mówię i wbrew pozorom można się tego nauczyć w każdym wieku - wszystko zależy od siły chcenia :D Daj się ponieść ... no, może nie dosłownie, ale przynajmniej emocjom :D