braza 09.06.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Co tu się dzieje, gdzie kawa Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ooooo w KK ruch jak na Marszałkowskiej dziendoberek u mnie rano słoneczko, a teraz siąpi deszczyk ogródek zarasta ...chwastami na razie nie mam sil i czasu plewic ,ale za dni kilka wpadne i zrobie w nim porządek kawa Brazunia specjalnie for you http://pan6.fotovista.com/dev/6/7/02511076/l_02511076.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 pochwalcie moj nowy kapelusz ,w ktorym lansowałam sie w Krk na chrzcinach Stasia mialam obawy czy mnie smok nie pożre ale chyba nie byłam apetyczna (zdjecie w zdjeciach ) miłego dnia ...spadam do pracy bo Przemek nadal ma noc po-ślubną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.06.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ew -ka wyglądałaś cudownie, babka z klasą z Ciebie , kapelusz przepiękny, chciałabym mieć tylko takie klientki w butiku ja TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Gdzie som zdjencia z kapleuszem, bo nie widze Chociaż...jedno zdjęcie w kapeluszu Ew-ki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.06.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Łoho ho Ew-ka Klasior pełny Pięęęękna czerwień, pięęęękna Widzę, że śledzimy wątek miłosny tej samej serii anglojęzycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jooluś, na pasku jest u Ewci. Na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ziabula dziękii Ew-ka bossssko wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ew -ka wyglądałaś cudownie, babka z klasą z Ciebie , kapelusz przepiękny, chciałabym mieć tylko takie klientki w butiku ja TY gdzie masz ten butik ? dziekuje za miłe słowa ...strasznie sie napaliłam na ten kapelusz bo łogromniasty i taki charakterny ...ale moje dziewczyny przekonały mnie ,że mnie juz wszystko wypada i mam go założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dziendoberek pada i pada od rana a mnie sie buźka śmieje bo wczoraj dzieciaki zrobiły nam niespodzianke i wszystkie -razem ze Stasiem przyjechały na kilka dni z Krk ale jestem szczesliwa Młody jak mnie zobaczył to tak sie uśmiechnął jakby zrozumiał ,że do Babci przyjechał cudnie jest nareszcie pełna chata (od miesiąca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.06.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Doberek Jeszcze troszkę słońca widać, ale z tego co po południu ma być, to nie bardzo się cieszyć. Trzeba się pocieszyć profilaktycznie. http://th.interia.pl/11,oikuchnia,0a55079e44525/49c8b60a9747f_440.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 nalesniki? mniammm chyba dzisiaj nasmażę i poleję musem truskawkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Eeeee noooo Ewcia ... kapelusz pierwsza klasa!!!!! Fantastycznie wyglądasz!!!! Kawusię to jednym łykiem połknęłam Aha ... jak trzymasz wodze, to łokcie przy ciele i dłonie niżej, dosłownie centymetr, dwa ... nad grzbietem Świetne zdjęcie!!! Mam nadzieję, że jazda konno Ci się spodobała Witam wszystkich kawoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dzień doberek Ewka - wyglądasz rewelacyjne w tym kapeluszu Pan stojący obok Ciebie też nieźle wygląda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Eeeee noooo Ewcia Aha ... jak trzymasz wodze, to łokcie przy ciele i dłonie niżej, dosłownie centymetr, dwa ... nad grzbietem Świetne zdjęcie!!! Mam nadzieję, że jazda konno Ci się spodobała naprawde dobrze trzymam sie na grzbiecie? dasz wiare ,ze to zdjecie z mojej pierwszej w życiu jazdy konno fantastycznie było i mam nadzieje ,ze kiedys znowu sie dam ponieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.06.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dzień dobry Ew-ka - rewelaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! świetnie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Hej Ivo Jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.06.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Hej Ivo Jak się czujesz? witanko czuję się dobrze jestem w domku i dużo odpoczywam - to teraz podstawa, nie mogę długo być w pozycji siedzącej, bo Ktosiek sie wtedy buntuje więc dużo leżę i czytam, czytam, czytam wreszcie jest na to czas poza tym to rośnie chyba drugi piłkarz (Franek był pierwszy), bo kopie mnie jak zwariowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ewcia, no przeca mówię, że dobrze - przynajmniej na zdjęciu dobrze to wygląda Jazda konno to super sprawa, wiem co mówię i wbrew pozorom można się tego nauczyć w każdym wieku - wszystko zależy od siły chcenia Daj się ponieść ... no, może nie dosłownie, ale przynajmniej emocjom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.06.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witanko Pozdrowienia ze słonecznego Poddąbia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts