Ew-ka 10.06.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witanko Pozdrowienia ze słonecznego Poddąbia. naprawde jesteś w Poddąbiu ??? mam bardzo miłe wspomnienia stamtąd byłam tam .....16 lat temu pozdrowienia for you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.06.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ew-ka Kapelusz fantastyczny! Większy od tej parasolki przy Stasinym wózku! Wiem, bo Tomciak ma taką samą No i oczywiście Ty w nim fantastycznie wyglądasz, no ale jak to mówią - ładnemu we wszystkim ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Kaaaaawaaaa!!! http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/KAWA_NA_LAWIE_a.jpg http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/kawa_z_pomarancza_przepisy_glowne.jpg Dzień dobry i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 czornej juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.06.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witam się I melduje, że żyjemy tylko jakoś czasu mam mało nie wiem czemu.... Ewciu wyglądałaś cudnie jak zawsze Pozdrawiam Was gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 czornej juz nie ma Żadnej już nie ma Spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.06.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Dzień dobry! Czy ktoś wie, co to ma być za tym oknem???? To czerwiec czy koniec października? Braza, zrób coś kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ranne witanko Ania, dokładnie nad tym samym problemem się zastanawiam - ktoś mi lato zaiwanił Kawa na miły początek dnia!!!! http://republika.pl/blog_xm_3328910/3879818/sz/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 heloł wietrzne i u mnie wieje ale jest słonecznie lato dopiero bedzie na razie jest wiosna i nie ma co narzekać, bo najważniejszy jest dobry humor rano nasmażyłam placuszków i śniadanie było palce lizać ...naleśniczki z dżemem śliwkowym lub musem jabkowym ...do tego koktajl z truskawek rozpieszczanie dzieciakow na maxa ...jak ja to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.06.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witajcie U mnie za oknem tez bardziej jesiennie niż wiosennie - letnio Troszkę mam już dośc takiej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.06.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witanko Pozdrowienia ze słonecznego Poddąbia. naprawde jesteś w Poddąbiu ??? mam bardzo miłe wspomnienia stamtąd byłam tam .....16 lat temu pozdrowienia for you naprawdę, trochę się wieś rozrosła teraz na stałe mieszka tutaj z 25 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 12.06.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witanko Pozdrowienia ze słonecznego Poddąbia. naprawde jesteś w Poddąbiu ??? mam bardzo miłe wspomnienia stamtąd byłam tam .....16 lat temu pozdrowienia for you naprawdę, trochę się wieś rozrosła teraz na stałe mieszka tutaj z 25 osób witanko wow jak pogoda dopisuje ????? a można prosić o info na kwaterę lub domek dla 5 osób i koniecznie foty z tej ślicznej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 dobry wieczor dzisiaj jest bardzo wazny wieczor dla dziadostwa ...pierwszy raz zostalismy sami ze Stasiem ,bo rodzice pojechali do Opola Aniołek śpi słodko ,wykapany ,nakarmiony i ...szczęsliwy ,ze jest u Babci i Dziadzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.06.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Re Re Qm Qm Przywiozłem świeżutkie fileciki z dorsza prawie 50 kilo Ktoś ma ochotkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 12.06.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Re Re Qm Qm Przywiozłem świeżutkie fileciki z dorsza prawie 50 kilo Ktoś ma ochotkę ? To ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Witanko Pozdrowienia ze słonecznego Poddąbia. naprawde jesteś w Poddąbiu ??? mam bardzo miłe wspomnienia stamtąd byłam tam .....16 lat temu pozdrowienia for you naprawdę, trochę się wieś rozrosła teraz na stałe mieszka tutaj z 25 osób juz tyle ??? jak ja pamietam wtedy mieszkalo coś ze 6 dusz tłoczno tam teraz? w ostatnim tyg sierpnia tylko my bylismy na plaży ...super było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Re Re Qm Qm Przywiozłem świeżutkie fileciki z dorsza prawie 50 kilo Ktoś ma ochotkę ? świeża rybka ? pycha ....ja poprosze 5 kg !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 kawa popołudniowa bo porannej nie podano http://www.gotujmy.pl/ri/31736_wariacje-truskawkowe_0_2.jpg http://weblog.infopraca.pl/wp-content/uploads/2008/08/kawa_w_pracy1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.06.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Heloł wszystkim! Jakoś tu pusto, czy mi się tylko wydaje? W ogrodach chyba jednak nikt nie siedzi Ja pod kocem a w telewizji Opole. Jakoś słabo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Heloł wszystkim! Jakoś tu pusto, czy mi się tylko wydaje? W ogrodach chyba jednak nikt nie siedzi Ja pod kocem a w telewizji Opole. Jakoś słabo mi się podoba Aniu ..u nas o 15,oo wyszło piekne słoneczko ,zagrzało powietrze i zrobiło niesamowicie letnią atmosferę .....bo Dziadek organizowal o 17,oo Dzien Dziecka dla dzieci z całej ulicy byl zespół ,ktory grał znane przeboje , był mini playback show w wykonaniu dzieci przedszkolnych ,wiele konkurencji i atrakcji ( jedna z nagrod byla przejazdzka na motorze -oczywscie w roli pasazera -Heniek woził dzieciaki -super atrakcja ) potem był mecz siatkowki ..mamy kontra tatusiowie ...i wygrały MAMY 2:1 a wieczorem Dziadek zaprosil wszystkich na grilla a dorosłych na dziadkowe wino fajny ten dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts