Paty 14.06.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 bry wszystkim ................. zimno, mokro, paskudnie................ i wieje, łikend spędzony gościowo --imprezowo...........nawet miały być zawody w pluciu pestkami czereśniowymi i zjadanie czereśni na czas prosto z drzewa z zawiązanymi rękami i ale niestety pogoda pokrzyżowała plany .........ale i tak było sympatycznie w piątek jadę na wywaczas nad morze i jak n ie będzie pogody to................. to sie pochlastam.................nastepny urlop dopiero druga połowa sierpnia.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.06.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Heloł wszystkim! Jakoś tu pusto, czy mi się tylko wydaje? W ogrodach chyba jednak nikt nie siedzi Ja pod kocem a w telewizji Opole. Jakoś słabo mi się podoba Aniu ..u nas o 15,oo wyszło piekne słoneczko ,zagrzało powietrze i zrobiło niesamowicie letnią atmosferę .....bo Dziadek organizowal o 17,oo Dzien Dziecka dla dzieci z całej ulicy byl zespół ,ktory grał znane przeboje , był mini playback show w wykonaniu dzieci przedszkolnych ,wiele konkurencji i atrakcji ( jedna z nagrod byla przejazdzka na motorze -oczywscie w roli pasazera -Heniek woził dzieciaki -super atrakcja ) potem był mecz siatkowki ..mamy kontra tatusiowie ...i wygrały MAMY 2:1 a wieczorem Dziadek zaprosil wszystkich na grilla a dorosłych na dziadkowe wino fajny ten dziadek czy chcielibyście adoptować mnie jako wnuka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.06.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 bry wszystkim ................. zimno, mokro, paskudnie................ i wieje, łikend spędzony gościowo --imprezowo...........nawet miały być zawody w pluciu pestkami czereśniowymi i zjadanie czereśni na czas prosto z drzewa z zawiązanymi rękami i ale niestety pogoda pokrzyżowała plany .........ale i tak było sympatycznie w piątek jadę na wywaczas nad morze i jak n ie będzie pogody to................. to sie pochlastam.................nastepny urlop dopiero druga połowa sierpnia.............. Po świętym Hieronima jest pogoda, albo jej ni ma, bo albo pada, albo nie pada... ja nawet czasami wolę niepogodę ( fajnie sie wysypia wszystkie braki i piwo też dobrze smakuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.06.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Melduję wielkie ślimakobranie na ogrodzie. Nic tylko paellę zrobić lub w sosie czosnkowym skorupy przesmażyć. Żeby to -to się dało skonsumować chociaż , nawpierniczały się zarazy co piękniejszych roślin ..trzeba się odgryźć.. http://gastrona.pl//global/portal_images_old/konkursy_i_pokazy/2004.12.02_-_rok_slimaka_-_zakopane/danie_glowne_leonardo_600x450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 ciekawe czy dałoby je sie upiec na grillu jako przekąska do piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Noooo wróciłam Paty a nad jakie morze się dziecko wybierasz hę? Ziaba mój sąsiad mówi, że ślimaki to trzeba palić albo przegryzać, bo inaczej wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Noooo wróciłam Paty a nad jakie morze się dziecko wybierasz hę? Ziaba mój sąsiad mówi, że ślimaki to trzeba palić albo przegryzać, bo inaczej wrócą no właśnie ... samo połykanie nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Heloł wszystkim! Jakoś tu pusto, czy mi się tylko wydaje? W ogrodach chyba jednak nikt nie siedzi Ja pod kocem a w telewizji Opole. Jakoś słabo mi się podoba Aniu ..u nas o 15,oo wyszło piekne słoneczko ,zagrzało powietrze i zrobiło niesamowicie letnią atmosferę .....bo Dziadek organizowal o 17,oo Dzien Dziecka dla dzieci z całej ulicy byl zespół ,ktory grał znane przeboje , był mini playback show w wykonaniu dzieci przedszkolnych ,wiele konkurencji i atrakcji ( jedna z nagrod byla przejazdzka na motorze -oczywscie w roli pasazera -Heniek woził dzieciaki -super atrakcja ) potem był mecz siatkowki ..mamy kontra tatusiowie ...i wygrały MAMY 2:1 a wieczorem Dziadek zaprosil wszystkich na grilla a dorosłych na dziadkowe wino fajny ten dziadek czy chcielibyście adoptować mnie jako wnuka ?? może i chciałabym ,ale nie wiem czy Ty załapałbyś sie na winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Noooo wróciłam a gdzie była ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 a my korzystając z pieknego słoneczka - dosiedlismy naszego czarnego rumaka i pojechalismy do Opola do Amfiteatru -prawie byla proba przed dzisiejszymi Superduetami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Noooo wróciłam a gdzie była ???? Po nową furę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Noooo wróciłam a gdzie była ???? Po nową furę wow pochwal sie pewnie prezent imieninowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Heloł wszystkim! Jakoś tu pusto, czy mi się tylko wydaje? W ogrodach chyba jednak nikt nie siedzi Ja pod kocem a w telewizji Opole. Jakoś słabo mi się podoba Aniu ..u nas o 15,oo wyszło piekne słoneczko ,zagrzało powietrze i zrobiło niesamowicie letnią atmosferę .....bo Dziadek organizowal o 17,oo Dzien Dziecka dla dzieci z całej ulicy byl zespół ,ktory grał znane przeboje , był mini playback show w wykonaniu dzieci przedszkolnych ,wiele konkurencji i atrakcji ( jedna z nagrod byla przejazdzka na motorze -oczywscie w roli pasazera -Heniek woził dzieciaki -super atrakcja ) potem był mecz siatkowki ..mamy kontra tatusiowie ...i wygrały MAMY 2:1 a wieczorem Dziadek zaprosil wszystkich na grilla a dorosłych na dziadkowe wino fajny ten dziadek czy chcielibyście adoptować mnie jako wnuka ?? może i chciałabym ,ale nie wiem czy Ty załapałbyś sie na winko ale ja już dorosły jezdem... a jeśli brakło winka to ... poczekam na następny obciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Helcia - pokaż co kupiłaś Maryjanowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Noooo wróciłam a gdzie była ???? Po nową furę Fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.06.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam wieczornie! Melduję polepszenie pogody na wybrzeżu Tylko wiatr nie ucichł, pierun jeden połamał mi akację przy tarasie (jak co roku ). No i zimno, Bartek śmigał po jeziorze w dwóch piankach i kapturze, ja pełniłam rolę fanclubu na brzegu, nie miałam odwagi wejść do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 a jeśli brakło winka to ... poczekam na następny obciąg nie brakło i ...nie braknie -dziadek zrobił -UWAGA -800 l wina a mocne ,ze po dwóch szklaneczkach jest odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.06.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 a jeśli brakło winka to ... poczekam na następny obciąg nie brakło i ...nie braknie -dziadek zrobił -UWAGA -800 l wina a mocne ,ze po dwóch szklaneczkach jest odlot poprosza o adres składowania ... też sie tam złoże i obiecuje że ...nie odlecę ...( stamtąd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.06.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 http://1.bp.blogspot.com/_8Tfyaox0534/SIDOPCJSndI/AAAAAAAAAsE/qDEM-gFYPC4/s400/KawaCiasto.jpg Doberek Melduję pogodę made in Italy ( błękit ,błękit ) trawę jak na stepach Akermańskich i zapał do pracy narodowy - czyli kawa w dłoń, schodki na tarasie jako punkt widokowy na rybki we wodzie i sójki buszujące za robalami i można przeżywać początek tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.06.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Bożeszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Gdzie Wy mieszkacie , jakie słońce, jakie ciepło, 12 stopni, pełne zaciemnienie, przygotowania do jakiejś burzy, zimnica jak cholera, kawa wypita , humoru brak, trawa zieloniutka, kosić trzeba dwa razy w tyg. rośnie jak szalona, leje codziennie............ciepła, ciepła, ciepła........... , jaskółki latają na wysokości kolan, robali co niemiara................przeprowadzam się w cieplejsze strony...............do Ziaby idę kwaterować............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts