Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

bry wszystkim .................

zimno, mokro, paskudnie................ :evil: :evil: :evil: :evil: i wieje,

łikend spędzony gościowo --imprezowo...........nawet miały być zawody w pluciu pestkami czereśniowymi i zjadanie czereśni na czas prosto z drzewa z zawiązanymi rękami i ale niestety pogoda pokrzyżowała plany :evil: :evil: :evil: :evil: .........ale i tak było sympatycznie

w piątek jadę na wywaczas nad morze i jak n ie będzie pogody to................. :evil: :evil: :evil: :evil: to sie pochlastam.................nastepny urlop dopiero druga połowa sierpnia..............

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heloł wszystkim!

Jakoś tu pusto, czy mi się tylko wydaje?

W ogrodach chyba jednak nikt nie siedzi :roll:

Ja pod kocem a w telewizji Opole.

Jakoś słabo mi się podoba :roll:

Aniu ..u nas o 15,oo wyszło piekne słoneczko ,zagrzało powietrze i zrobiło niesamowicie letnią atmosferę .....bo Dziadek organizowal o 17,oo Dzien Dziecka dla dzieci z całej ulicy :D byl zespół ,ktory grał znane przeboje , był mini playback show w wykonaniu dzieci przedszkolnych ,wiele konkurencji i atrakcji ( jedna z nagrod byla przejazdzka na motorze -oczywscie w roli pasazera -Heniek woził dzieciaki -super atrakcja :lol: ) potem był mecz siatkowki ..mamy kontra tatusiowie ...i wygrały MAMY 2:1 :lol: :lol: :lol: a wieczorem Dziadek zaprosil wszystkich na grilla a dorosłych na dziadkowe wino :D fajny ten dziadek :D

czy chcielibyście adoptować mnie jako wnuka ?? :roll: :wink: 8)

bry wszystkim .................

zimno, mokro, paskudnie................ :evil: :evil: :evil: :evil: i wieje,

łikend spędzony gościowo --imprezowo...........nawet miały być zawody w pluciu pestkami czereśniowymi i zjadanie czereśni na czas prosto z drzewa z zawiązanymi rękami i ale niestety pogoda pokrzyżowała plany :evil: :evil: :evil: :evil: .........ale i tak było sympatycznie

w piątek jadę na wywaczas nad morze i jak n ie będzie pogody to................. :evil: :evil: :evil: :evil: to sie pochlastam.................nastepny urlop dopiero druga połowa sierpnia..............

Po świętym Hieronima jest pogoda, albo jej ni ma, bo albo pada, albo nie pada...

ja nawet czasami wolę niepogodę :wink: 8) ( fajnie sie wysypia wszystkie braki i piwo też dobrze smakuje )

Melduję wielkie ślimakobranie na ogrodzie.

Nic tylko paellę zrobić lub w sosie czosnkowym skorupy przesmażyć.

Żeby to -to się dało skonsumować chociaż :-? , nawpierniczały się zarazy co piękniejszych roślin ..trzeba się odgryźć..

http://gastrona.pl//global/portal_images_old/konkursy_i_pokazy/2004.12.02_-_rok_slimaka_-_zakopane/danie_glowne_leonardo_600x450.jpg

Heloł wszystkim!

Aniu ..u nas o 15,oo wyszło piekne słoneczko ,zagrzało powietrze i zrobiło niesamowicie letnią atmosferę .....bo Dziadek organizowal o 17,oo Dzien Dziecka dla dzieci z całej ulicy :D byl zespół ,ktory grał znane przeboje , był mini playback show w wykonaniu dzieci przedszkolnych ,wiele konkurencji i atrakcji ( jedna z nagrod byla przejazdzka na motorze -oczywscie w roli pasazera -Heniek woził dzieciaki -super atrakcja :lol: ) potem był mecz siatkowki ..mamy kontra tatusiowie ...i wygrały MAMY 2:1 :lol: :lol: :lol: a wieczorem Dziadek zaprosil wszystkich na grilla a dorosłych na dziadkowe wino :D fajny ten dziadek :D

może i chciałabym ,ale nie wiem czy Ty załapałbyś sie na winko :lol:

Heloł wszystkim!

może i chciałabym ,ale nie wiem czy Ty załapałbyś sie na winko :lol:

ale ja już dorosły jezdem... 8)

a jeśli brakło winka to ... poczekam na następny obciąg 8)

Witam wieczornie!

Melduję polepszenie pogody na wybrzeżu :lol:

Tylko wiatr nie ucichł, pierun jeden połamał mi akację przy tarasie (jak co roku :roll: ).

No i zimno, Bartek śmigał po jeziorze w dwóch piankach i kapturze, ja pełniłam rolę fanclubu na brzegu, nie miałam odwagi wejść do wody 8)

a jeśli brakło winka to ... poczekam na następny obciąg 8)

nie brakło i ...nie braknie -dziadek zrobił -UWAGA -800 l wina :D a mocne ,ze po dwóch szklaneczkach jest odlot :wink:

poprosza o adres składowania ... :wink: 8) :D

też sie tam złoże i obiecuje że ...nie odlecę ...( stamtąd) :wink: 8) :D

http://1.bp.blogspot.com/_8Tfyaox0534/SIDOPCJSndI/AAAAAAAAAsE/qDEM-gFYPC4/s400/KawaCiasto.jpg

Doberek :D

Melduję pogodę made in Italy ( błękit ,błękit ) trawę jak na stepach Akermańskich i zapał do pracy narodowy 8) - czyli kawa w dłoń, schodki na tarasie jako punkt widokowy na rybki we wodzie i sójki buszujące za robalami i można przeżywać początek tygodnia.

Bożeszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gdzie Wy mieszkacie , jakie słońce, jakie ciepło, 12 stopni, pełne zaciemnienie, przygotowania do jakiejś burzy, zimnica jak cholera, kawa wypita , humoru brak, trawa zieloniutka, kosić trzeba dwa razy w tyg. rośnie jak szalona, leje codziennie............ciepła, ciepła, ciepła........... :lol: :lol: :lol: :lol: , jaskółki latają na wysokości kolan, robali co niemiara................przeprowadzam się w cieplejsze strony...............do Ziaby idę kwaterować............ :wink: