Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

słoneczne dzieńdoberek :D

Ziabka- pyszne ciacho ..... właśnie jutro piekę drożdżowe na spotkanie żeglarskie :D

Maluszku -tak jak pisałas -p.Małgorzata (mówi o sobie Pięćdziesiątka plus/minus :lol: ) okazała sie bardzi fajną babką - gaduła ....chyba wieksza ode mnie :wink: okazało sie ,ze rozmowa odbywała sie miedzy nami dwoma - wywiązała sie nawet jakaś sympatia ,bo kiedy po spotkaniu podpisywala mi moje książki -szepnęla mi do ucha coś bardzo osobistego ze swojego życia :wink:

Ale wiadomość ,że 4 części Nad Rozlewiskiem ...nie będzie (chyba) jest ogłoszona oficjalnie .

We wrzesniu zaś ukaze sie książka o młodości z lat 60-tych czyli też mojego dzieciństwa - zapowiada sie dobrze , bo osoby żyjące w tamtch czasach powrócą do swoiego dzieciństwa :D

jest kawa ? :roll:

gaduła ....chyba wieksza ode mnie

:lol: :lol: :lol: to nie jest możliwe :lol: :wink:

dzień dobry,

jakieś słonko się pokazuje, czyżby mała przerwa w opadach?

na kawę se przyszłam, ale chyba samej przyjdzie parzyć, co za świat :roll:

upał :D wyprałam i wyschły juz 4 automaty poscieli i recznikow :lol:

teraz robie kawke i zasiadam na leżaczku z Twoim Stylem ....a od jutra znowu leje :-? a mamy weekend zaplanowany pod chmurką ....jutro spotkanie żeglarskie z pieczonym dzikiem ,a w sob i niedzielę zlot motcyklowy w moim mieście 8) a mialo byc tak pieknie :roll:

Tola ....http://sabinkat1.blox.pl/resource/buziaki.gif