Ew-ka 17.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dzindobry zimo....wieje ...głowa mnie napiernicza ,ale deszcz nie pada kawa by sie zdala jakaś ,ale ni ma ide se zrobić ....cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ew-ka - proszę bardzo http://www.lifemastering.com/images/020_coffee2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dzieki dobra Kobieto za kawę coraz mocniej mnie głowa boli - uciąć chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 17.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 mee też kawy poproszę Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzisiaj ide na spotkanie z autorką Domu nad rozlewiskiem -Małgorzata Kalicińską ...jeszcze nigdy nie byłam na spotkaniu z autorem ksiązki -bardzom ciekawa tego nowego doświadczenia Maluszku- Ty bywasz na takich spotkaniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ew-ka - zazdraszczam Ci Bardzo chętnie bym poszła na spotkanie z Panią Małgorzatą. Wg. mnie to bardzo ciepła i sympatyczna osoba. Kilka razy słyszałam ją w radio - w audycjach kulinarnych. Oj dawno już na takim spotkaniu nie byłam - czasu nie mam na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam się szybciutko Jola wszystkiego najlepszego Pozdrawiam Was gorąco i lecę do prac domowych poi moje dzieicę śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.06.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 kawa by sie zdala jakaś ,ale ni ma ide se zrobić ....cześć dobrze, że se zrobiłem przed zaglądnięciem tutaj słonecznie- chmurzasto- wietrznie jest kosiarką sobie pojeżdżę, aż paliwa ....... zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 jamles - Ty sobie spraw okulary, ślepoto jedna przecież zrobiłam kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Pewnie trawą mu sypła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.06.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 jamles - Ty sobie spraw okulary, ślepoto jedna przecież zrobiłam kawę dla ...... babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Chwalony ! http://www.pulpecik.pl/Szarlotka_drozdzowa,389,960,700,.jpg Meldunek pogodowy : wiem ,że nic nie wiem. I nie wiadomo, co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam serdecznie Słonko od rana piękne świeci Ziaba - ale żeby tak od rana kusić ciachem Ew-ka - jak spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Maluszku, można kusić na wiele sposobów , może golonkom ? menskom ?? owłosionom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 słoneczne dzieńdoberek Ziabka- pyszne ciacho ..... właśnie jutro piekę drożdżowe na spotkanie żeglarskie Maluszku -tak jak pisałas -p.Małgorzata (mówi o sobie Pięćdziesiątka plus/minus ) okazała sie bardzi fajną babką - gaduła ....chyba wieksza ode mnie okazało sie ,ze rozmowa odbywała sie miedzy nami dwoma - wywiązała sie nawet jakaś sympatia ,bo kiedy po spotkaniu podpisywala mi moje książki -szepnęla mi do ucha coś bardzo osobistego ze swojego życia Ale wiadomość ,że 4 części Nad Rozlewiskiem ...nie będzie (chyba) jest ogłoszona oficjalnie . We wrzesniu zaś ukaze sie książka o młodości z lat 60-tych czyli też mojego dzieciństwa - zapowiada sie dobrze , bo osoby żyjące w tamtch czasach powrócą do swoiego dzieciństwa jest kawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witajcie. U nas słonecznie i wietrzenie ale dośc ciepło, nie bede wybrzyzać podoba mi sie taka pogoda Kawkę i ciacho łapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.06.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 gaduła ....chyba wieksza ode mnie to nie jest możliwe dzień dobry, jakieś słonko się pokazuje, czyżby mała przerwa w opadach? na kawę se przyszłam, ale chyba samej przyjdzie parzyć, co za świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 upał wyprałam i wyschły juz 4 automaty poscieli i recznikow teraz robie kawke i zasiadam na leżaczku z Twoim Stylem ....a od jutra znowu leje a mamy weekend zaplanowany pod chmurką ....jutro spotkanie żeglarskie z pieczonym dzikiem ,a w sob i niedzielę zlot motcyklowy w moim mieście a mialo byc tak pieknie Tola ....http://sabinkat1.blox.pl/resource/buziaki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 aha.....i kawka http://img4.imageshack.us/img4/148/kawa1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Spadam na parę dni ( liczba nieznana ) na ryby pod Mrągowo. Mało chętnie zaopatrzę w świeży punkt tankowania okoliczne komarzyce. odmeldowywuję się na czas nieokreślony. ( nie cieszta się, i tak przylizę tu.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts