Aga J.G 18.06.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Będziemy czekac i tęsknić. Udanego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ziabko- nie daj sie komarom -oddaj im smacznej rybki -ziabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ziabko - a spróbowałabyś nie przyleźć miłego urlopu a teraz zapraszam na opjanie skończenia robót przez mojego stolarza Po ponad miesiącu walk w końcu wczoraj zakończył dzieło cholerka nawet nie wiecie jak się cieszę, że w końcu się udało http://cache.jalopnik.com/assets/resources/2008/07/Champagne.jpg http://www.strykowski.net/ciasto/ciasto_czekoladowe_zdjecie_ciasta_czekoladowe,_zdjecie_tortu_731.jpg i jeszcze chciałam podziękować Wszystkim, którzy trzymali kciuki, żeby się udało http://www.ekartki.pl/cards_files/17/17350_DZI%C4%98KUJE.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Maluszku ...ne wiem za co piję wiec dopóki nie zobacze efektow ....to nie ma h...we wsi..... nie wypiję lece na zakupy ...jak wróce to mam nadzieje zobaczyc to cudo Maluszkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.06.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Maluszku ...ne wiem za co piję wiec dopóki nie zobacze efektow ....to nie ma h...we wsi..... nie wypiję lece na zakupy ...jak wróce to mam nadzieje zobaczyc to cudo Maluszkowe Sie mówi nie ma ch... we wsi Maluszku gratuluję, wiem jak długo na to czekałaś. Poprosimy chociaż małe zdjątko dzieła stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.06.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ziaba fajnie masz z tymi rybami Ja ryb nie jadam ale wędkować też lubię Tylko nie na żywe robale brrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.06.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Sie mówi nie ma ch... we wsi ku...wa nigdy nie wiem jak sie pisze ...uj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.06.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 było parno ,duszno i gorąco ...teraz jest normalnie czyli leje ...ku..wa.... znowu leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.06.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 czujecie ? ciasto drożdżowe sie dopieka ....ula la ...jak pieknie pachnie w całym domu jak u babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.06.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 o, jak dobrze wyczułam to ciasto - może się załapię ? witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Po cieście zostało pewnie wspomnienie Witam się piątkowo jako dumna mamusia z wyników szkolnych moich córek Maluszku gratuluję i też czekam choć na małą fotkę, bo teraz pewnei Twój domek wygląda ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.06.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Maluszku ...ne wiem za co piję wiec dopóki nie zobacze efektow ....to nie ma h...we wsi..... nie wypiję lece na zakupy ...jak wróce to mam nadzieje zobaczyc to cudo Maluszkowe Sie mówi nie ma ch... we wsi Maluszku gratuluję, wiem jak długo na to czekałaś. Poprosimy chociaż małe zdjątko dzieła stolarza. jo tyż nie wiym jak sie pisze ...chandra czy handra abo chabeta czy habeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.06.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Po cieście zostało pewnie wspomnienie Witam się piątkowo jako dumna mamusia z wyników szkolnych moich córek Maluszku gratuluję i też czekam choć na małą fotkę, bo teraz pewnei Twój domek wygląda ślicznie też czekam na foty... u mnie dziecka tyż mają paski ... ( nieważne w którym miejscu ) Ew- ka choć maluszki kawałecek kołoczka dlo bodzia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.06.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ziaba fajnie masz z tymi rybami Ja ryb nie jadam ale wędkować też lubię Tylko nie na żywe robale brrrrr. no to w tym temacie się różnimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Po cieście zostało pewnie wspomnienie Ew- ka choć maluszki kawałecek kołoczka dlo bodzia ... zapraszam na kawałek uratowanego ciasta ....resztę zjedli żeglarze http://img25.imageshack.us/img25/6702/lato027.jpg dorzucam jeszcze koktajl z truskawek ....to zamiast słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 O dzieki Ewciu i nawet koktajl wypije bo truskawki już jadłąm i młodej nic nei było Witam sie sobotnio u nas nie pada, ale żeby to lato było to nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Sie mówi nie ma ch... we wsi ku...wa nigdy nie wiem jak sie pisze ...uj Przez ch, bo wtedy jest dłuższy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Ziaba fajnie masz z tymi rybami Ja ryb nie jadam ale wędkować też lubię Tylko nie na żywe robale brrrrr. Brzydzisz się wziąć robala do rączki? To jak za mąż wyszłaś? :o On nie gryzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Sie mówi nie ma ch... we wsi ku...wa nigdy nie wiem jak sie pisze ...uj Przez ch, bo wtedy jest dłuższy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Nie ma ch..a Ew-ka pisze.Byś zmartwiona nie chodziła:Trzeba wcisnąć dwa klawiszeŻeby kuśka dłuższą była! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts