Maluszek 23.06.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzień dobrek Jeszcze raz dziękuję Wam za życzenia :D Brazunia - bardzo Cię przepraszam Jakoś nie dostawałam wczoraj powiadomień z Twojego wątku i faktycznie wczoraj do Ciebie nie zajrzałam ale już do Cibeib lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.06.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Strzałeczka wszystkim U was też tak leje? od niedzieli? Miłego słonecznego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 U nas od rana piękne słoneczko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.06.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Maluszku i ode mnie spóźnione życzenia zdrówka, zdrówka i jeszcze raz pieniędzy Ostatnio tak zalatana jestem, że nie mam czasu na nic. Ale za to od piątku już będę w Warszawie , to odpocznę http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/926.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Joolu - dziękuję bardzo Będziesz już w piątek? To może jakieś małe spotkanko zrobimy pod warunkiem, że nie jesteś zajęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.06.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 My też będziemy w Piątek ale bardzo późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 O jak Wam zazdroszczę ja bym chciałą być choć w sobotę. I jeszcze pogda taka że płakać się chce. Nawet napić sie nei mogę Wszystko do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.06.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Podobnie jak joola Maluszku, wszystkiego dobrego http://www.story.pl/fotka/104/104531_l/Kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.06.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nawet napić sie nei mogę Wszystko do d... A to dlaczego???? Napić się zawsze można!!! Wiem, bo sprawdzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.06.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 spóźnione zyczenia i kwiaty dla Maluszka http://media2.mojageneracja.pl/oioypeoyry/mediumk2trjc55485d42a88e25c67438.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Może ktos w kawiarni zna się na muzyce? Trzeba dobrać chwyty. Zapodaję słowa: 1. Kiedy czasem wspomnę Maję, To końcówka jedna stajeA na Ewy widok Jakiś wzwodzik mam Lecz gdy myślę o Małgosi Wcale mi się podnosiA gdy wspomnę JadzięWolę już spać sam. Ref.:A on cichuśki, a on maluśkiLecz czasem się budzi ze snuTrochę pobryka ta moja tykaJak mała sarenka gnu. 2. Kiedy z Kasię zatańczyłemNiemal z rurki wystrzeliłemZuzia zaś sprawiłaŻe wołałem: wróć! Ale Zośka taka bladaNa jej widok mi opadaNo i gęba HelkiOdbiera mi chuć Ref.:... 3. Pojawiła się DagmaraI zesztywniał jak za caraTakże czarną AnięMogłem wbić na pal Ale przyszła blond WiolusiaNo i znowu nie mam kusiaUjrzałem Anetę - Został jeden cal Ref.: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Maluszku - spóźnione STO LAT!!! http://melindaopowiada.blox.pl/resource/czekoladki.jpg Ależ tu piękne rymy zapodają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ależ tu piękne rymy zapodają! Od tego jest kawiarnia! Jeszcze cygańskiej muzyki brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.06.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Retro a Ciebie co tak wzięło żona wyjechała czy co? Bo wiesz...głodnemu chleb na myśli Maluszku, przyjeżdżam ze znajomymi, którzy mają jakieś tam szkolenia i egzaminy w W-wie. Ja sama nie będę mocno zajęta. Na pewno znajdę chwilkę coby oblatać parę forumkowych domków. Odezwę się w piątek jak będę już wyjechana, bo jeszcze nie wiem dokładnie, o której mamy wyjazd z Gdańska. Bardzo bym chciała zobaczyć Twój domek i odwiedzić Nefkę i rmisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.06.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Retro a Ciebie co tak wzięło żona wyjechała czy co? Bo wiesz...głodnemu chleb na myśli nie wie, że muzy latają jak chcą... czy cóś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.06.2009 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 zalane dzień dobry ....... deszczem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzień Dobry. Dalej pada wczoraj miałem akcję wypompowywania wody z placu 3 godziny po kolana w wodzie Komu Kafke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witanko Jeszcze raz dziękuję za życzenia Joolu - czekam na tel cholerka od wczoraj pada i nie może przestać wyłączyli nam wczoraj prund na cały wieczór i noc - żeby ich tak szlag trafił Coolibeer - ja chem kafkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.06.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Jaką i ile słodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Latte i pół łyczeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts