jamles 24.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Latte i pół łyczeczki profanacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A Ty niby co tylko czarną i gorzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Latte i pół łyczeczki profanacja Popieram!!! Czy te wszystkie latte to można jeszcze kawą nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Latte i pół łyczeczki profanacja Popieram!!! Czy te wszystkie latte to można jeszcze kawą nazwać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.06.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja słodzę 5 łyżeczek ale nie mieszam bo słodkiej nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.06.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A Ty niby co tylko czarną i gorzką ehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam się w kolejny deszczowy dzień.W regione ogłoszone stany powodziowe, moje podwórko zaczyna pływać, a w warzywniaku jest nie lepiej. Słońce potrzebne od zaraz.A prognoza mało krzepiąca jest.Kawę poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.06.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kawa dla Agi siup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A Ty niby co tylko czarną i gorzką ehe ehe to tylko w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Latte i pół łyczeczki profanacja Popieram!!! Czy te wszystkie latte to można jeszcze kawą nazwać Tylko czarna Dzień doberek. Polska pónocna na razie sucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 szybkie dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 szybkie dzień doberek lata po wsi dziś wiaterek wszystkim mówi: dzień doberek a nikt nie wie że za dupą chmury ciągnie całą kupą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.06.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 można Maluszku - mój Kochany - Twoje urodzinki minęly ale jeszcze przyjmij łaskawie życzenia i ode mnie Nech Ci domek pięknieje i ogródek kwiatami szaleje http://www.gordostudio.pl/Zdjecia_ogrodow/Images/ogrod_kwiatowy_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 można Maluszku - mój Kochany - Twoje urodzinki minęly ale jeszcze przyjmij łaskawie życzenia i ode mnie Nech Ci domek pięknieje i ogródek kwiatami szaleje http://www.gordostudio.pl/Zdjecia_ogrodow/Images/ogrod_kwiatowy_b.jpg to jest ogród Maluszka a pisała, że w Wawie nic nie rośnie poza chwastami ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.06.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ew-ka - dziękuję za życzenia jamles - to nie jest mój ogród Może kiedyś taki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Latte i pół łyczeczki profanacja Popieram!!! Czy te wszystkie latte to można jeszcze kawą nazwać Tylko czarna Dzień doberek. Polska pónocna na razie sucha. To było wczoraj, dzisiaj jest mokra Dzień dobry, ja tech bym się kawy napiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 jamles - to nie jest mój ogród Może kiedyś taki będzie pewnie za rok już będzie no przynajmniej namiastka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 jamles - to nie jest mój ogród Może kiedyś taki będzie pewnie za rok już będzie no przynajmniej namiastka oj nie sądzę po każdej ekipie remontowej jest coraz większy sajgon w tym ogrodzie - większość trawy zadeptana Teraz jeszcze czekam na zrobienie kostki i potem powolutku ruszymy z ogrodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 zrób sobie jakąś doniczkę 5x5 metrów oczywiście coś zasiej, posadź, może jakieś krzaczki z projektu, mniejsze są tańsze, coś urosną potem sobie przesadzisz a projekt jeszcze aktualny bo mój remontowy ma już chyba czwartą albo piątą wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.06.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 dzien doberek wszystkim śpiochom ciepło i nie pada ..... kawa wypita walizka spakowana .....jutro raniutko wyjeżdżam z koleżankami na lans po Krakowie bilety do kina i teatru zamowione , zaliczymy jeszcze wystawę torebek i oczywiście obowiązkowo spacer z moim ślicznym wnusiem Stasiem ,ktory wczoraj skończył 3 miesiąc życia Kaśka odstąpiła nam swoje mieszkanie więc będzie po domowemu Tola sie pakuje ,a tu zapowiadaja u niej upały - to jest przewrotność losu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts