Maluszek 25.06.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 zrób sobie jakąś doniczkę 5x5 metrów oczywiście coś zasiej, posadź, może jakieś krzaczki z projektu, mniejsze są tańsze, coś urosną potem sobie przesadzisz a projekt jeszcze aktualny bo mój remontowy ma już chyba czwartą albo piątą wersję projekt jak najbardziej akutalny chociaż troszkę się zmieni tam gdzie miał stać garaż. Musimy go przysunąć bliżej w stronę domu bo się okazuje, że nasz plan zagospodarowanie przewiduje zabudowę na lini 5 metrów od drogi W związku z tym pewnie zmieni się w tamtym miejscu roślinność. No przecież kupiłam już cisy - są posadzone Pięknie rosną Kupiłam oliwnika - też ładnie rośnie I od cholerki ziemi musiałam kupić a i to jest za mało. A co się u Ciebie zieminło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.06.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ew-ka - udanego lansu Z tego wnioskuję, że nie będzie Cię na zlocie Przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witajcie U nas pogoda troszkę lepsza tzn. jest dośc ciepło nie leje, od czasu do czasu mży ale dziecię na taras wystawiłam, bo ile może żyć bez wietrzenia. A Maksiowi urodziła sie druga córcia Makciu gratulki i duzo zdrówka. I tradycyjne LLUUUU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 . No przecież kupiłam już cisy - są posadzone Pięknie rosną Kupiłam oliwnika - też ładnie rośnie I od cholerki ziemi musiałam kupić a i to jest za mało. A co się u Ciebie zieminło? u mnie wizje, a właściwie u inwestorki chyba będą trzy picie oczka wodne, właściwie kałuże, połączone niby strumykiem przybyło azalii, różaneczników, pierisów, funkii i trzy sosny czarne, z których jedna .......... padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja tam mam na arzie tylko wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.06.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Po zamontowaniu okien domek wygląda tak. Co o tym myślicie? Jak Wam się podoba. Walnijcie coś w tym temacie http://forum.muratordom.pl/czestochowskie-manewry,t159805.htm z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 prawie OK musisz pozamiatać dookoła chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ha Ha Ha Dobrze tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Coliber bardzo fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Coliber bardzo fajny domek Aga dzięki. Kupę roboty przy nim jest jak przy każdym ale wszystko co zrobione cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.06.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Wpadam i wypadam, taki live Pilnujcie KK, zeszyciku, piwniczki, światło gaście, bo kryzys i oszczędzać trzeba. Bądźcie niegrzeczni, jeśli taka potrzeba, i o szefowej nie zapominajcie. Pięknej pogody wszystkim urlopującym i nie tylko, do zobaczyska za dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 . No przecież kupiłam już cisy - są posadzone Pięknie rosną Kupiłam oliwnika - też ładnie rośnie I od cholerki ziemi musiałam kupić a i to jest za mało. A co się u Ciebie zieminło? u mnie wizje, a właściwie u inwestorki chyba będą trzy picie oczka wodne, właściwie kałuże, połączone niby strumykiem przybyło azalii, różaneczników, pierisów, funkii i trzy sosny czarne, z których jedna .......... padła czarne sosny bardzo mi się podobają - u mnie zabrakło już dla nich miejsca a te kałużki w efekcie finalnym będą fajnie wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 coolibeer - bardzo fajną chałupkę budujesz Nie znalazłam komentów, żeby w nich coś nabazgrać. Czy są takowe? A i nawet nie wiedziałam, że Ty DJ jesteś Będziesz przygrywał na aferparty? Do zobaczenia jutro Tolu - miłego wypoczynku Bawcie się dobrze na tych wywczasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.06.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 coolibeer - bardzo fajną chałupkę budujesz Nie znalazłam komentów, żeby w nich coś nabazgrać. Czy są takowe? A i nawet nie wiedziałam, że Ty DJ jesteś Będziesz przygrywał na aferparty? Do zobaczenia jutro Tolu - miłego wypoczynku Bawcie się dobrze na tych wywczasach Maluszek Dzięki. U mnie się wali komentarze razem z moimi postami. Za dużo zabawy żebym to mógł nadzorować więc co was gryzie albo co zauważycie nie tak albo coś lepiej można zrobić piszcie śmiało. Do zobaczenia Ja powoli uciekam z pracy i śmigam się szykować. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 coolibeer - dobra, będziem skrobać w dzienniku Do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Pochwalony wieczorową porą. Jedni przybywają inni wybywają. Wszystkim nowourlopowanym życzę by im zabrakło filtru do opalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.06.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ech, kawiarnia na psy zeszła...jeszcze jeden dziennik budowlany sie zrobił...a miało być nad poziomy... Żegnajcie! Nic tu po mnie. PS. Wolę pić sam, niż w takiej kawiarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.06.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Retro nie wymiętkaj konsumpcyjnie w KK. Wypiłeś za dużo czy zjadłeś za mało lubo możeś meteopata ? Bo nadwrażliwemu w nerwach kawa wzmaga potencjał czepliwy. A może przytulić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.06.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 retro - kawy brakuje? proszę bardzo http://www.kaffeekultur-wussler.de/images/homeDE/default_1190997316_x_home_x_kaffee_400q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 i jeszcze więcej http://80.123.178.139/MdsCRM/Portals/_default/Images/Artikel_Images/ENA5_BlossomWhite.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts