retrofood 27.06.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Jeszcze zajrzałem tutaj, sprowadzony sentymentem, ale nic się nie zmienia; nikt nic nie zrozumiał. Czy naprawdę do kawiarni sie wybieracie, żeby o codziennym bytowaniu opowiadać???? O swojej budowie??? To mało działów na forum??? Bo według mnie, to tu ma być poezja, kwiaty i muzyka... ewentualnie wielkie naukowe teorie szalonych profesorów, którzy na serwetkach dobijają się Nobla... Mnie jest żal, że nie ma takiej kawiarni... o ścianach i stropach, to jest wystarczajaco wątkow, tak mi się wydaje. I żal kawy dla nich. profanacja po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.06.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Retro nie wymiętkaj konsumpcyjnie w KK. Wypiłeś za dużo czy zjadłeś za mało lubo możeś meteopata ? Bo nadwrażliwemu w nerwach kawa wzmaga potencjał czepliwy. A może przytulić ? Sorry Winnetou, nie odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Przyszłam napić się kawy i co widzę ... Retro, wracaj Kochanieńki, ja o budowie słowa nie wspomnę!!!! Obiecuję!!! Może piwko??? Niektórym się chyba przyda na tak zwany syndrom dnia drugiego - spójrzcie, jak się ślicznie uśmiecha http://www.obrazky.pl/obrazky/usmiechniete-piwo-328-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Retro jaka budowa? Tak się Kolibrowi wymskło... Wódki Ci trza dać boś jakiś nerwowy. Albo innego alkoholu. Masz napij się wina z mojej prywatnej winnicy. http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-lenin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.06.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Chwalony w szerz i wzdłuż !! Colibeer aleś Ty ...realny Coś mi się widzi, że Twój Fan Club już istnieje A się pochwalę swoją radością, bo od wczoraj wesoło podmerdowywuję wirtualnym ogonkiem w sobotę będę moczyć kuper solance morza Czerwonego w Marsa el alam Płetwy naostrzone, fajki dmuchnięte ...ale na razie przyziemność widzę, przyziemność Zwłaszcza w temacie pielenia ogrodu No to sruuuu poniedziałkowo i do łikendu coraz bliżej ! http://static-p3.fotolia.com/jpg/00/04/65/42/400_F_4654234_0KZuUoZ4Qyy4LACkThTfR0s0Ipe1WCLM.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.06.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Chwalony w szerz i wzdłuż !! Colibeer aleś Ty ...realny Coś mi się widzi, że Twój Fan Club już istnieje Tak naprawdę nie wiem o co kaman ale jak chcesz być prezesem Fan Clubu to nie widzę przeszkód Witam wszystkich no i jak coś to na śniadanie mogę zrobić jajecznice z Rajskich jajek http://maciek.mniam.org/blog/maciek/20070729165141dsc04330.jpg joola czy ja też mogę spróbować tego skarbu? Proszę Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Tak tak , kaman chodzi o to, żeś pojechał jajem po całości I to z poniedziałku Funkcję Prezesostwa poddam pod dyskusję , Prezesostwo obliguje do wyglądu, wyraziście zrozumiałej mowy, głębokiego przekonania ekonomicznego tudzież dygania nóżkom. Nie znajdując żadnego z tych bodźców u się, mogę co najwyżej stanowić tło ( piszczeć, omdlewać i falować górą ) No i zobowiązuję się do odganiania kijem młodszych, ładniejszych i chudszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.06.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 No i zobowiązuję się do odganiania kijem młodszych, ładniejszych i chudszych. Jestem za a nawet przeciw... Tzn witamy w zarządzie Masz tą robotę A dla wszystkich do posłuchania i dla retrofood'a muzyka której tak tu brakuje Michael Jackson - Will You Be There Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witanko Kawa jest jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzień doberek Ale pyszniutkie śniadanko Coolibeerku zrobiłeś Jea - oponki specjalnie dla Ciebie za krótki ogonek i nie tylko http://agitprop.typepad.com/photos/uncategorized/donuts.jpg Jamles - focham się straszliwie, że nie przyjechałeś Qurka chociaż raz byś przyjechał. Reszta niech żałuje, że na zlocie nie była - było rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.06.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dzień doberek Maluszek napisz coś wiecej jak na zlocie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzięki Maluszku ale...ze słodyczy, to wiesz a ogonku tak publicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzięki Maluszku ale...ze słodyczy, to wiesz no wiem a ogonku tak publicznie bo ogonek fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ivo - świetnie było Towarzystwo super Jedzonko dobre Tańce i hulanki były i Zabawa do samego rana Nawet pogoda nam dopisała a się nie zapowiadało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.06.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ivo - świetnie było Towarzystwo super Jedzonko dobre Tańce i hulanki były i Zabawa do samego rana Nawet pogoda nam dopisała a się nie zapowiadało. to się ciesze, że się wszystko udało pooglądałam parę fotek - wszystko roześmiane, więc musiało być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Co najlepsze na zlocie poza kadrem się odbywało. A nieładnie, nieładnie.. Ivo serdeńko, jak Ty się czujesz ? nie męczą Cię upały ?? Coolibeer czy Ty doczytałes do końca ze zrozumieniem ? Baby bedem odganiać kijem od Ciebie!! tak ma być ? no ja nie wiem czy to Ci zdrowiu nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzień doberek Ale pyszniutkie śniadanko Coolibeerku zrobiłeś Jea - oponki specjalnie dla Ciebie za krótki ogonek i nie tylko Jamles - focham się straszliwie, że nie przyjechałeś Qurka chociaż raz byś przyjechał. Reszta niech żałuje, że na zlocie nie była - było rewelacyjnie ja to chyba ogonek podwinę i .................. zniknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Przyjdzie człek wieczorem do KK żeby miło było, a tu prosze zlotem szczują Mam nadzieję że za rok nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Przyjdzie człek wieczorem do KK żeby miło było, a tu prosze zlotem szczują Mam nadzieję że za rok nadrobię takie szczucie to pikuś, na kronice pozlotowej się zaczyna dziwnie dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Przyjdzie człek wieczorem do KK żeby miło było, a tu prosze zlotem szczują Mam nadzieję że za rok nadrobię takie szczucie to pikuś, na kronice pozlotowej się zaczyna dziwnie dziać Już włąsnie byłam i czytałam Troszkę mi się to w głowie nie mieści, może jakieś starej daty jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts