retrofood 29.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A bo się łudzą, że je jeszcze ktoś chce wykorzystać... i to na fotkach... a łone by wolały z przyjemnoscią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.06.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 No nieprzyjemnie, nieprzyjemnie się zrobiło Koliberku możesz spróbować Retrowego wina A jakby już nie było, to przyniosę nowe "Odlotowe" J a Ty mi się tu nie wygłupiaj...naprawdę...bo naprawdę będę Ci wypijać całą kawę...i zjadać oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Też wszędzie powtarzam, że jak Jamles się nie uspokoi to ... no nie wiem jeszcze co Mu zrobię, ale na pewno coś wymyślę!!!! A kawę to już wypijac będę na całego Jeśli ktoś tu się jeszcze szwenda, to proszę się częstować, reszta na rano : http://sklep.pozegnanie.com/_var/gfx/f982f02436ae46bb591b795bc4929bdf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jamles - nie podwijaj ogonka tylko przyłaź na kawkę http://www.lifemastering.com/images/020_coffee2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzień doberek Uff jak gorąco! Przyszłam tutaj w spokoju napić się kawy. Jamles-czarnej już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 skoro prosisz a jakieś niecne kulisy pozlotowe zdradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja tez mam upał - pierwszy prawdziwy tego lata No w szoku jestem Kawy bym się napiła ... Kto wysiorbał, przyznać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Braza - dzisiaj u Ciebie telewizja była Wypatrywałam czy może gdzieś Cię zobaczę ale Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.06.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja tez mam upał - pierwszy prawdziwy tego lata No w szoku jestem Kawy bym się napiła ... Kto wysiorbał, przyznać się Jak to kto-J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja tez mam upał - pierwszy prawdziwy tego lata No w szoku jestem Kawy bym się napiła ... Kto wysiorbał, przyznać się Jak to kto-Joola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.06.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 wróciłam gdzie mozna poczytac o spotkaniu Forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 30.06.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!! witajcie !!!!!!!!!!!!!!! Ziaba jak to wyjeżdżasz bez uzgodnienia ze mną wiśnio jedna i co po urlopie i jakby go wcale nie było wkręciłam się na nowo w kołowrót i tyla...........trza czekać do sierpnia............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 wróciłam gdzie mozna poczytac o spotkaniu Forum ? musisz zrobić after po AF to i ja może ucha nadstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 30.06.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 wróciłam gdzie mozna poczytac o spotkaniu Forum ? musisz zrobić after po AF to i ja może ucha nadstawię a gdzie można obejrzeć fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Braza - dzisiaj u Ciebie telewizja była Wypatrywałam czy może gdzieś Cię zobaczę ale Cię nie było Bo ja się ukrywam ... wiesz, te rzesze fanów ... nieeeee Ew-cia, Karolka - nie wywołujcie wilka z lasu Zdjęcia ze Zlotu to bardzo śliski temat Kawę zrobiłam ... http://ecx.images-amazon.com/images/I/41vERo1IIeL._SL500_AA280_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Braza - dzisiaj u Ciebie telewizja była Wypatrywałam czy może gdzieś Cię zobaczę ale Cię nie było Bo ja się ukrywam ... wiesz, te rzesze fanów ... nieeeee a to dlatego a ja myślałam, że przegalopujesz na Księżniczce przed kamerami Dla tych co piją inną kawę niż czarną http://www.lifemastering.com/images/020_coffee2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.07.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Pochwalony ! Kawę już wysiorbano, łeb ciąży jak po wielkim kacu..ot co z ludzi pogoda robi a zwłaszcza nocne igraszki. Chmur na niebie. Niech to szlag, musi to walić tak i lać , że ludzie zębami dzwonią miast spokojnie spać ? Dało czadu , oj dało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ziabko - a Ty już wróciłaś z urlopu? Czy jeszcze gdzieś tam sobie leniuchujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.07.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dziendoberek wróciłam z Krakowa a tu ...komputer sie zepsuł teraz mam pozyczony od brata ,bo chyba mojego nie da sie naprawic i trza bedzie kupic nowy wiec wszystko wczoraj stawialam od nowa na pozyczonym komputerze i jak to bywa zapomnialam polowe hasel dostepowych i nie moglam sie zalogowac np. na FM skleroza mnie dopadla ...staruch juz jezdem Slyszalam ,ze jakas jazda byla ze zdjeciami po spotkaniu Forum ma ktos kilka - chetnie zobacze na priv , jakis ekscesy lub tym podobne harce Maluszek byl i Joola i jea chyba tez ...to sie usmiecham do Was zycze milego i slonecznego dnia (bez burz) ...nas wczoraj ominela nawalnica ,ale kilka dni temu o 16,oo waliło tak ,ze strach mialam w oczach -kilka ulic dalej walnelo w dom i spalily sie dwa pokoje na poddaszu -gospodarzy nie bylo w domu w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dzień doberek u nas od 2 dni upały do południa a po południu burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts