Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też wszędzie powtarzam, że jak Jamles się nie uspokoi to ... no nie wiem jeszcze co Mu zrobię, ale na pewno coś wymyślę!!!! A kawę to już wypijac będę na całego :evil:

Jeśli ktoś tu się jeszcze szwenda, to proszę się częstować, reszta na rano :

http://sklep.pozegnanie.com/_var/gfx/f982f02436ae46bb591b795bc4929bdf.jpg

wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!! witajcie !!!!!!!!!!!!!!!

Ziaba jak to wyjeżdżasz bez uzgodnienia ze mną :o :o :o :o :o wiśnio jedna :lol: :lol: :lol:

i co po urlopie i jakby go wcale nie było wkręciłam się na nowo w kołowrót i tyla...........trza czekać do sierpnia............. :lol: :lol: :lol: :lol:

Braza - dzisiaj u Ciebie telewizja była :D Wypatrywałam czy może gdzieś Cię zobaczę ale Cię nie było :(

Bo ja się ukrywam ... wiesz, te rzesze fanów ... nieeeee :wink:

Ew-cia, Karolka - nie wywołujcie wilka z lasu :wink: Zdjęcia ze Zlotu to bardzo śliski temat :o

Kawę zrobiłam ...

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41vERo1IIeL._SL500_AA280_.jpg

Braza - dzisiaj u Ciebie telewizja była :D Wypatrywałam czy może gdzieś Cię zobaczę ale Cię nie było :(

Bo ja się ukrywam ... wiesz, te rzesze fanów ... nieeeee :wink:

a to dlatego :lol: :lol: :lol:

a ja myślałam, że przegalopujesz na Księżniczce przed kamerami :D

Dla tych co piją inną kawę niż czarną :D

http://www.lifemastering.com/images/020_coffee2.jpg

Pochwalony !

Kawę już wysiorbano, łeb ciąży jak po wielkim kacu..ot co z ludzi pogoda robi a zwłaszcza nocne igraszki.

Chmur na niebie.

Niech to szlag, musi to walić tak i lać , że ludzie zębami dzwonią miast spokojnie spać ? :roll:

Dało czadu :evil: , oj dało..

dziendoberek :D

wróciłam z Krakowa a tu ...komputer sie zepsuł :evil: teraz mam pozyczony od brata ,bo chyba mojego nie da sie naprawic i trza bedzie kupic nowy :(

wiec wszystko wczoraj stawialam od nowa na pozyczonym komputerze i jak to bywa zapomnialam polowe hasel dostepowych i nie moglam sie zalogowac np. na FM :roll: skleroza mnie dopadla ...staruch juz jezdem :-?

Slyszalam ,ze jakas jazda byla ze zdjeciami po spotkaniu Forum 8) ma ktos kilka - chetnie zobacze na priv , jakis ekscesy lub tym podobne harce :lol:

Maluszek byl i Joola i jea chyba tez ...to sie usmiecham do Was :D :D :D

zycze milego i slonecznego dnia (bez burz) ...nas wczoraj ominela nawalnica ,ale kilka dni temu o 16,oo waliło tak ,ze strach mialam w oczach -kilka ulic dalej walnelo w dom i spalily sie dwa pokoje na poddaszu -gospodarzy nie bylo w domu w tym czasie :-?