Maluszek 01.07.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ew-ka - fotki na pewno roblil Malka, Edzia, jea, Duch - i jak się do nich uśmiechniesz to na pewno dostaniesz linki do albumów Szkoda, że Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.07.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ew-ka - fotki na pewno roblil Malka, Edzia, jea, Duch - i jak się do nich uśmiechniesz to na pewno dostaniesz linki do albumów Szkoda, że Cię nie było bede sie usmiechac -dzieki tez załuje ,ale czerwiec byl nieprzewidywalny i nie moglam sie wczesniej zdeklarowac ,ze bedę Pojechalam za to do Krk z moimi przyjaciołkami - pobyłam z moim wnuczkiem troszkę , zaliczyłysmy teatr i Chanel oraz sporty ekstermalne czyli szoping tez było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.07.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ew-ka - fotki na pewno roblil Malka, Edzia, jea, Duch - i jak się do nich uśmiechniesz to na pewno dostaniesz linki do albumów Szkoda, że Cię nie było Witam parno u mnie strasznie brrrr. Ew-ka ja mam tylko zdjęcia z części oficjalnej spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Edziu- zdjecia juz dostalam od dobrego czlowieka jak sie nie bylo na spotkaniu -to atmosfera jest nie do odtworzenia i zdjecia sie tylko ogląda ...bez emocji niestety buziaki -pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jedliście już obiad??? Bo ja nie ... mogę się u kogoś załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.07.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 znalazlam stronke lowcy burz a tam mapa ostzrzen przed burzami http://lowcyburz.pl/skypredict/warns/issue/view.php milego dnia Braza - przyjedz do mnie na obiad ,jeszcze jestem w pracy ale cos razem wykombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 AGA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE ŻYCZĘ http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/609.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.07.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No to najlepszego Aga ( w ciemno urodzinowo chiba )!!! http://www.gifttree.com/images/super/5061t_Champagne-Wishes.jpg Łomatko, można się przykleić i skleić . Klimy po domu aż dudnią, licznik wyrywa się ze ściany a upał jutro ma być taki sam. Heh.. Maluszku jestem i zaraz znikam, zamieniam słodką jeziorową wodę na słoną zupę ( 32* ) Jeszcze cóś, bandytyzm się ulungł na cenach za czereśnie- trzymajta się ludzie - za wypasione wielkoludy dziś krzyknęli 24 pln/kg..a na kg naprawdę niewiele wchodzi, wot zgroza pestkami pluć za taką cenę Heh double. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Maluszku jestem i zaraz znikam, zamieniam słodką jeziorową wodę na słoną zupę ( 32* ) jakiegoś Karlusa do wachlowania nie potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć kochani Wpadłam ino popatrzeć na znajome twarze, poczytać co u naszych rekonwalescentów i ... uciekam znowu. Pozdrawiam i łobściskowuję wszystkich baaardzo serdecznie Aga Ps. Maluszku, za te oponki na poprzedniej stronie znowu masz w zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć kochani Wpadłam ino popatrzeć na znajome twarze, poczytać co u naszych rekonwalescentów i ... uciekam znowu. Pozdrawiam i łobściskowuję wszystkich baaardzo serdecznie Aga Ps. Maluszku, za te oponki na poprzedniej stronie znowu masz w zęby to ja pierwszy w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.07.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jamles oki - tylko pozwolenie na piśmie od połowicy pokaż z uwzględnieniem podpunktu " smarowanie oliwką " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.07.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Cześć kochani Wpadłam ino popatrzeć na znajome twarze, poczytać co u naszych rekonwalescentów i ... uciekam znowu. Pozdrawiam i łobściskowuję wszystkich baaardzo serdecznie Aga Ps. Maluszku, za te oponki na poprzedniej stronie znowu masz w zęby to ja pierwszy w kolejce Qurka chcą mnie bić Aguś - przyłaź częściej Jak się czujesz? Wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.07.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Aga, Frosia, Ania i Marjucha - wszystkiego najlepszego Wam życzę :D http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/BOU06_88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ew-cia dzięki za zaproszenie, ale tak osłabłam z głodu że to chyba nie wypali Aga ... najlepszego Ziaba - za taką cenę to Ty wiesz jakie ogromne pestki masz !!! Plucie nimi to sama przyjemność, a za przyjemności się płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.07.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzieki wszystkim za życzenia.U nas cały czas burzowo upałów brak, za to wody mamy pod dostatkiem i raczej z mojego warzywniaka nic nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jamles oki - tylko pozwolenie na piśmie od połowicy pokaż z uwzględnieniem podpunktu " smarowanie oliwką " już jestem posmarowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Cześć kochani Wpadłam ino popatrzeć na znajome twarze, poczytać co u naszych rekonwalescentów i ... uciekam znowu. Pozdrawiam i łobściskowuję wszystkich baaardzo serdecznie Aga Ps. Maluszku, za te oponki na poprzedniej stronie znowu masz w zęby to ja pierwszy w kolejce Qurka chcą mnie bić ja tylko chciałem się łobściskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witajcie piątkowo. A co tu tak pusto dzisiaj ? Południe a nawet kawy nie ma http://megamedia.pl/_p/14/n/ekspresy-do-kawy-cisnieniowe-ariete-roma-1315-p14778.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witajcie piątkowo. A co tu tak pusto dzisiaj ? Południe a nawet kawy nie ma http://megamedia.pl/_p/14/n/ekspresy-do-kawy-cisnieniowe-ariete-roma-1315-p14778.jpg trudno, wszystko sam wyżłopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts