Ew-ka 04.07.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 czesc to miał być jeden z nielicznych nudnych weekendów ....a mam pełna chate gości za godzine -dwie dojada jeszcze nastepni dobrze ,że pogoda piekna ,ale moja wątroba może miec kłopoty zycze pogody i uśmiechu ...odezwe sie ....kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.07.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ..3mam kciuki za Twoją wątrobe... ja za to zabieram się za montaż sypialni którą właśnie w paczkach zrzucili z samochodu ... a mogłem pić piwooooooooooooo MW4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 To ja powiem tylko niedzielne WITAJCIE> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 05.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ponieważ nikt nie odpowiada, to WITAJCIE znad velkopopovickiego kozela (juz kończę buteleczkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.07.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ponieważ nikt nie odpowiada, to WITAJCIE znad velkopopovickiego kozela (juz kończę buteleczkę) pierwszą ..... to tylko zaspokojenie pragnienia drugą ....... to tylko żeby się napić trzecią ...... nareszcie można pogadać z kumplami a tak wogóle to masz więcej tego kozela bo wiesz, że wpisowe do KK musi być pokaźne, potem pijesz na zeszyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 06.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Właśnie nabyłem w Czeskim Cieszynie 9 paczek po 10 (z czego 4 moje). Jak komuś nalać to podchodzić ze szklaneczkami. Może być ew. Staropramen jak ktoś woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.07.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Właśnie nabyłem w Czeskim Cieszynie 9 paczek po 10 (z czego 4 moje). Jak komuś nalać to podchodzić ze szklaneczkami. Może być ew. Staropramen jak ktoś woli. ciekawe kto będzie szklanki myć ...... dawaj z flaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 07.07.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Właśnie nabyłem w Czeskim Cieszynie 9 paczek po 10 (z czego 4 moje). Jak komuś nalać to podchodzić ze szklaneczkami. Może być ew. Staropramen jak ktoś woli. ciekawe kto będzie szklanki myć ...... dawaj z flaszki Jak czeskie to z flaszy Byłbym zapomniał, jest jeszcze Radegast do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.07.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 dzień doberek, a raczej dobry wieczór wpadam na chwilkę, zeby zaraz zniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 witam deszczowo.... ale juz widać niebieskie niebo wiec nie jest tak źle goscie pojechali rano ,domek doprowadzilam do pierwotnego stanu -kilka dni spokoju i ....znowu mam gości a niektórzy narzekaja ,że nikt ich nie odwiedza ...jak oni to robią ? pijemy kawę ? Ivonka - wszystko ok? brzusio rośnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 kawa dla nieobudzonych http://kopalniawiedzy.pl/reptile/m/4/1174560838_295971-e87c4ef7248bf8d9242fe10ab060d27d.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.07.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Nooo jakie puchy w KK Kawy się chciałam napić a tu pusto Nikt nawet ekspresa nie nastawił coby choć odgrzewanej się napić. Cześć Pam -wiesz...co do wpisowego, to nie wszyscy piją piwo...np. ja nie piję ku radości innych (więcej dla nich ). Ale jak przyniesiesz dobrą flaszeczkę ginu, to zacznę Cię lubić (i nie tylko ja ) Wszystkim solenizantom, składam zaległe życzenia urodzinoweAga J.G, selimm ,Anna Wiśniewska, Frosch, Marjucha http://www.sklep.kwiaciarnia-ligeza.pl/images/461.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.07.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 O Ew-ka dzięki za kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ale przeszła burza .... i juz słychać nastepną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ale przeszła burza .... i juz słychać nastepną a w którą stronę poszła drewno muszę pociupać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.07.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ..ciupnij troszki więęęęęęęęcej bo długaśnie ma paaaaaaaadać ... zaraz zacznę rdzewieć ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jestem ....przeżyłam obie masakryczne były -szczególnie ta druga -szły od zachodu czyli od Opola na Częstochowę ....Jamles Ciebie moze ominą ale ja znowu widzę nastepne nadciągajace chmury burzowe co sie dzieje ???? jak ja sie boję burzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witajcie wieczornie Ewciu podobno w lipcu takie burze to norma, tak mówią synoptycy, tylko ja chyba stara już jestem bo jakoś nie pamiętam żeby były aż tak często U nas też co i rusz grzmi, pada itp. A ja chcę lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jestem ....przeżyłam obie masakryczne były -szczególnie ta druga -szły od zachodu czyli od Opola na Częstochowę ....Jamles Ciebie moze ominą ale ja znowu widzę nastepne nadciągajace chmury burzowe co sie dzieje ???? jak ja sie boję burzy burze to mnie omineły, ale ulewy to już nie mało pociupałem ale piwa tobym się napił, nie mówiąc o ginie ale chyba j wystraszyła pama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witajcie czwartkowo. A co tu tak pusto Wszyscy na urlopach czy co ? Kawę zostawię jakby się ktoś pojawił. http://www.e-d.nl/images/Philips_HD5730_10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts