wykrot 11.08.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zaglądnałem tutaj bo wydaje mi się, że tu coś wypić mozna, a ja taki raczej dużotrunkowy jestem. Więc jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zaglądnałem tutaj bo wydaje mi się, że tu coś wypić mozna, a ja taki raczej dużotrunkowy jestem. Więc jak? ale musisz płacić gotówką, bo na zeszycik to tylko Jamles i Bodzio biorą no chyba, że odpracujesz na zapleczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zaglądnałem tutaj bo wydaje mi się, że tu coś wypić mozna, a ja taki raczej dużotrunkowy jestem. Więc jak? Ja mam trzy browce i coś w barku dla smakoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zaglądnałem tutaj bo wydaje mi się, że tu coś wypić mozna, a ja taki raczej dużotrunkowy jestem. Więc jak? Ja mam trzy browce i coś w barku dla smakoszy wnoszenie alkoholu do KK surowo zabronione pod karą...hm...jeszcze nie wiem jaką, pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.08.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Zaglądnałem tutaj bo wydaje mi się, że tu coś wypić mozna .... ja to bym oponki do kawy prosił, no i gin z tonikiem ale ani Maluszka ani j od miesiąca co najmniej nie widać Ewka też w obłokach fruwa zostało tylko z szefową powspominać lata świetności KK przy Specjalym Tyskim Żubrem oczywiście dopisanym w zeszycie na moje konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.08.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 oczywiście dopisanym w zeszycie na moje konto to dopisz jeszcze lornetę jarzębiaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ............... lornetę jarzębiaku to jeszcze pędzą na tym lekcje pobierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.08.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ............... lornetę jarzębiaku to jeszcze pędzą na tym lekcje pobierałem Wtedy się uczyli. Dzisiaj to profi pełną gębą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.08.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 cześć jest tu kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 wie kto poczemu sie Maluszek nie melduje ...i Ivonesca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 nie ma nikogo zapili sie jarzębinówką czy czyms takim Ew-ka jak wnusio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 jarzebiaczek ...powiadasz Aniu- Staś jest słodki i niedługo go zjem jutro do mnie przyjedzie i bedę mogła go znowu miziac i całować aż do soboty bo w sobotę jada na koncert Madonny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.08.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Bosze, jak to Stasia zjeść Naś-Ci kobieto ciasteczko do kawy. http://www.cake-decorating-tips.com/images/cake2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.08.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Bosze, jak to Stasia zjeść Ewka zawsze mówiła, że trzeba zjeść póki małe i słodkie w ten sposób unknie się problemów na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.08.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Tak tak , nie ma to jak młoda skórka Po starej można dostać zgagi. Albo bokiem wyjdzie. Pytanie retoryczne - od ilu liczy się , że stara ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 wie kto poczemu sie Maluszek nie melduje ...i Ivonesca ? jestem urlopowałam się trochę w Mariańskich i Franciszkowych Łaźniach robiłam zakupy dla Maluszka....mojego (35 tydzień.....ale zleciało - miś kuleczka juz niezły ze mnie teraz piorę nowe ciuszki, prasuję, ukladam w nowej komodzie....normalnie gniazdowanie jakieś mnie ogarnęlo pozdrawiam wszystkich serdecznie i idę pozaglądać tu i ówdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ojej, poczytałam co u AgnesK i aż mi głupio że ja narzekam że mnie brzuch czasem boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.08.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ivo, wredoto jedna, sie nie odzywasz a my tu wyglądamy i wyglądamy !! Gniazduj sobie ile wlezie, wyściałaj czym się da, a potem proszę nam tu w stylu zachwycającym zagęścić metraż No ! i żadnych mnie tu wygłupów Tak sobie niecnie myślę, że czas wykopków się zbliża , ponoć dziabanie kartofli nieźle wpływa ( Przyganiał kocioł garnkowi - po wczorajszej pańszczyźnie czyszczenia kostki z mchu i paproci - krzyż pański wiem gdzie się znajduje ) Trzymaj się ciepluśko ! ( a ciepluśkie nadciąga , łoj nadciąga ..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 jestem, jestem... jak juz sie doczłapałam to pewnie zaglądac bedę częściej może nawet fotki nowego pokoiku zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.08.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Bosze, jak to Stasia zjeść Ewka zawsze mówiła, że trzeba zjeść póki małe i słodkie w ten sposób unknie się problemów na starość Mnie to nikt nie zjadał... Staś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts