Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek wszystkim.

Podmeldowywuję piiiiiiiiiiiikną pogodę, w sam raz na złapanie dodatkowej opalenizny przy oskubywaniu kostki. 8)

W kwestiach gniazdowniczych - wczoraj miałam na rękach niemowlę..i doskonale rozumiem apetyt Ew-ki, cudze bym zeżarła, co tam mówić o swoim. :D Takie piękne, z jednym zębem..

Heh.

Aż w biuście gra. :oops:

No to kawa na ławę !!

http://zwegowani.pl/wp-content/uploads/kawa-mrozona-skladniki.jpg

cześc upalnie :D

ziaba ...ja tez dzisiaj kostke skubię :-? kolana i kregosłup bolą ,ale mam wizję nagrody wieczorem wiec zaraz lecę skubać dalej :lol:

melduje ,że Staś jeszcze niezjedzony ....ale za miesiąc /dwa kto wie :wink: on tak pieknie sie do mnie śmieje ,że łezka żalu sie puściła kiedy odjeżdżali :cry:

kawa mrozona by sie zdala na ten upał :D

czekolady oczywiście już nie ma 8) :oops: :wink:

i dobrze, bo nie lubię i nie jadam

ale za kawę dzięki wielkie, ciśnienie mam takie, że ciężko się do kuchni doczłapać i zaparzyć.

Na Podlasiu pogoda jak w Toskanii, tylko mruczeć z zachwytu, zanurzyć się w błogość leniuchowania i powtarzać chwilo trwaj.

Pięknego poniedziałku wszystkim :D

Ivonesca, i ode mnie też pomiziaj Ktosia :D

Skubie skubana.

Na nagrodę liczy 8)

wieczorem... 8)

Pogoda z gatunku "maniana'', leżaczek, zimne winogrona, dobre piwo i jakiś przystojniaczek co kostki lodu na kark kładzie. :oops:

Taka chwila może trwać. :D

Ale na razie odmeldowywuję się i wycofuję na pozycje upatrzone .Znakiem duupskiem do góry. Na brzuszek przyjdzie czas potem.