Ivonesca 14.08.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 dobry wieczór właśnie się objadłam http://i34.tinypic.com/32zt4sm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.08.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 nie ma to jak błogie obrzarstwo w stanie błogosławionym Ivo zdjęcia pokoiku zrób koniecznie a prać i prasować ciuszki przed porodem uwielbiałam za każdym razem a jak były jeszcze po starszych dzieciach i tak milutko pachniały dzidzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.08.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ja własciwie całą wyprawkę musze miec nową po poprzednich dzieciaczkach nie pozostało mi nic, wszystko wydałam....a tu taka niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.08.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 no i co jamlesiku oczami wywracasz wiem, wiem.... kawy brak to popołudniowa http://www.mybigfatcubanfamily.com/.a/6a00d8341c89e653ef01156f5fbad6970b-500wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Hej hej! Hej Ivonka! A ja nie wiem, co to gniazdowanie Nic mnie takiego nie brało A musi być fajne Pogłaszcz brzuszek ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.08.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Doberek wszystkim. Podmeldowywuję piiiiiiiiiiiikną pogodę, w sam raz na złapanie dodatkowej opalenizny przy oskubywaniu kostki. W kwestiach gniazdowniczych - wczoraj miałam na rękach niemowlę..i doskonale rozumiem apetyt Ew-ki, cudze bym zeżarła, co tam mówić o swoim. Takie piękne, z jednym zębem.. Heh. Aż w biuście gra. No to kawa na ławę !! http://zwegowani.pl/wp-content/uploads/kawa-mrozona-skladniki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No to kawa na ławę !! http://zwegowani.pl/wp-content/uploads/kawa-mrozona-skladniki.jpg czekolady oczywiście już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.08.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 cześc upalnie ziaba ...ja tez dzisiaj kostke skubię kolana i kregosłup bolą ,ale mam wizję nagrody wieczorem wiec zaraz lecę skubać dalej melduje ,że Staś jeszcze niezjedzony ....ale za miesiąc /dwa kto wie on tak pieknie sie do mnie śmieje ,że łezka żalu sie puściła kiedy odjeżdżali kawa mrozona by sie zdala na ten upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.08.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ivonka - pomiziaj brzuszek ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.08.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 czekolady oczywiście już nie ma i dobrze, bo nie lubię i nie jadam ale za kawę dzięki wielkie, ciśnienie mam takie, że ciężko się do kuchni doczłapać i zaparzyć. Na Podlasiu pogoda jak w Toskanii, tylko mruczeć z zachwytu, zanurzyć się w błogość leniuchowania i powtarzać chwilo trwaj. Pięknego poniedziałku wszystkim Ivonesca, i ode mnie też pomiziaj Ktosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.08.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 wykrot - jakaś nowa buzia (drzewo ) zawitała do KK ...Kierowniczka wkupne wzięła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.08.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Pojawił się i znikł, nie zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.08.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Pojawił się i znikł, nie zdążyłam nie zdążyłam ,nie zdążyłam ...... tez mi wymówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.08.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 to nie wymówka ino fakt i to do tego jak niektórzy mawiają autentyczny co robisz Siostra? opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.08.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Skubie skubana. Na nagrodę liczy wieczorem... Pogoda z gatunku "maniana'', leżaczek, zimne winogrona, dobre piwo i jakiś przystojniaczek co kostki lodu na kark kładzie. Taka chwila może trwać. Ale na razie odmeldowywuję się i wycofuję na pozycje upatrzone .Znakiem duupskiem do góry. Na brzuszek przyjdzie czas potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.08.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 witam pogłaskałam Ktośka od forumowych cioć idę teraz wyłozyc sie i coś poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Popłakałam się ze śmiechu za te wyłożenie Ivo Podmeldowywuję upierdliwe gradobicie. Jakaś małpa pochmurna się zawiesiła i co godzinę wali ratatatam . Jak do rana nie przejdzie, na ogrodzie ostaną ino oskubane badyle. O polach nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.08.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam się po długiej nieobecności ale jakoś mi tak nie po drodze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.08.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Gdzieś była ? coś widziała ? Cześć Aga miło Cię znów widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts