Ivonesca 27.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ivo- a jak Twój brzuszkomowca ? daje popalic czy grzeczniutki ? bądzcie zdrowi Ewa daje popalić chyba kolejny piłkarz rośnie (Franek się z tego cieszy) wczoraj tak dawał czadu że się nawet spakowałam do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 zostawiam nawieczór...może się ktoś skusi http://www.bankier.pl/static/att/41000/1708781_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Na dobranoc przypełzłam z tym : http://assets.nydailynews.com/img/2007/11/22/amd_mojito.jpg Mojito niech żyje, niech żyje !!! Zdrówko wszystkim, jednoosobowym i tym podwójnie spakowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.08.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 to ja biorę tego Żubra, wkurzyłam się lekko oglądam mecz, w którym Polacy grają, więc wiadomo Ivonesca, dbaj o siebie kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.08.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 nawet w deszczowy weekend nieczynne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.08.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Pojawił się i znikł, nie zdążyłam chorąży zawsze zdąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.08.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No Robaczki , trza bujnąć KK , pogoda za oknem temu sprzyja Zaczynamy nowy tydzień, a ten zapowiada się wielce obiecująco w wielu kwestiach ( czego wszystkim życzę ) Kawowo i z przytupem oraz zapewnieniem , iż nic nam nie podskoczy ( hu ha !) zapraszam http://atinabc.blox.pl/resource/kawa_po_irlandzku1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 KTO MOŻE - POMÓŻCIE MAMIE TOSI ..... Potrzebna pomoc: Nie wiem gdzie to napisać ale zamieszczam własny list i błagam o pomoc Szanowni Państwo, Drodzy Przyjaciele, zwracam się z wielką prośbą o podarowanie mojej Mamie najcenniejszego leku – własnej krwi. Moja Mama w zeszłym tygodniu przeszła operację, po której niestety nastąpiły komplikacje. Obecnie leży na Oiomie i czeka na transfuzje krwi, potrzebuje aż 4 jednostki. Musi dostać krew w przeciągu następnych 24 godzin. Stacja krwiodawstwa poinformowała szpital, że przygotuje jedną jednostkę,może więcej chyba, że rodzina zorganizuje 3 jednostki dowolnej grupy na zamianę. I stąd moja prośba. Jeśli możecie oddać sami, albo znacie kogoś, kto mógłby to zrobić to bardzo prosimy o pomoc. W stacji krwiodawstwa należy podać dane mojej Mamy: Izabella Siatkowska, Międzyleski Szpital Specjalistyczny, odział OIOM. Moja córka Monia, będzie cały czas pod telefonem i podjedzie do Państwa aby odebrać stosowną karteczkę . Podaję jej telefon 510 304 259 serdecznie dziękuję i proszę o dobre myśli dla mojej Mamy Tosia http://forum.muratordom.pl/uzytkownik28043.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.09.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 dobry wieczór jeszcze jestem + 10 kg czuję się dobrze, dziś rozpoczęłam z Frankiem rok szkolny pozdrawiam zaglądających tutaj czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.09.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 witajcie ja też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.09.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam i ....zostawiam same dobre myśli ,bo spadam tam ,gdzie słonce przeglada sie w morzu Nie tęsknić ,nie płakać , nie marudzić .....i tak wrócę buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.09.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Powitać elegancję - francję kawiarnianą! Jak drogocenne zdrowie? Ceny kawy na giełdach nie rosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.09.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ewka po anginie już .... chyba, bo do Chorwacji na Junaku jedzie kawa pewnikiem drożeje, bo tu coraz rzadziej podają oponków to już wieki nie było a wypić coś to do szwgra trzeba się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.09.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ewka po anginie już .... chyba, bo do Chorwacji na Junaku jedzie kawa pewnikiem drożeje, bo tu coraz rzadziej podają oponków to już wieki nie było a wypić coś to do szwgra trzeba się udać oj, nikt chyba o tym lepiej nie wie ode mnie... co za czasy... o tempora, o mores...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 zapodano kawę http://www.mycoffeeshop.com.au/UserFiles/161/Image/Jura-coffee-machines/Jura-S9-coffee-machine/Jura-S9-OT-coffee-machine-l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 nareszcie !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 uzupełniono zapasy na półkach, koniec wakacji, czas się wziąć za robotę http://republika.pl/blog_qa_3907007/5109307/tr/img_3302.jpg polano, podano http://ekartki.net.pl/kartki/47/339.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 to po kawie od ulubionej zaparzaczki czas na piwo od najlepszejszej szefowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 tiaaa, jak rozumiem, pomijam rachunek i zeszycik dla najlepszejszego klienta dziś wszystko gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.09.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 wreszcie cuś wraca normalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts