retrofood 04.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ciekawie jest w grupie D. Bułgaria wygrała z Serbią 3:2 i z Włochami 3:0.W grupie C Hiszpania (obrońca tytułu) dostała w rzyć 0:3 od GrekówW grupie B na razie Holandia i Rosja wygrywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 uzupełniono zapasy na półkach, koniec wakacji, czas się wziąć za robotę http://republika.pl/blog_qa_3907007/5109307/tr/img_3302.jpg polano, podano http://ekartki.net.pl/kartki/47/339.jpg Dobry sam we wieczór Widze ulubione lektury na półkach ...i odpowiednie szkło (okładka ) do ...czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Widze ulubione lektury na półkach ...i odpowiednie szkło (okładka ) do ...czytania Ale same nowelki i opowiadania. Ja bym poczytał powieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 No i mamy Niemiaszków z głowy! to znaczy sie że jak ?? że tak niespodzianie się zapytam - a kto to je ten ... liberum veto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Widze ulubione lektury na półkach ...i odpowiednie szkło (okładka ) do ...czytania Ale same nowelki i opowiadania. Ja bym poczytał powieść. powieści to ja czytam w większym towarzystwie ( zwłaszcza wielorozdziałowe ) samemu to raczej kilka nowelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dlatego mam ochotę na powieść (i towarzystwo też ) PS. Liberum to taki, co nie lata w kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dlatego mam ochotę na powieść (i towarzystwo też ) PS. Liberum to taki, co nie lata w kółko. czyli siedzi pod siatką i zawija piłke w sreberko... a dziś "pod Wyrwigroszem " uświadomili mi że producenci żarówek mają ciekawe nazwy ... PIŁA, POLAM, OSRAM ... to może jeszcze ... "zwymiotowam" podobno wymyslili już żarówkę ... 99 watową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Bodzio w KK nie mogłeś zajrzeć na zaplecze? od razu po lekturę sięgnął, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.09.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Bodzio w KK nie mogłeś zajrzeć na zaplecze? od razu po lekturę sięgnął, no kawiarnia - lokal kulturalny, wie co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 witanko popołudniowo kawowo..... http://www.everythingkitchens.com/images/products/detail/cuisinart%20brew%20central%2014%20cup%20coffee%20maker.md.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Cześć po - wakacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.09.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Cześć grzybowo ( nie tam od razu że "stare grzyby "..) Trzeba się puścić ( jesusmaria ) w lasy, w lasy, krzaki ( o masz znowu ) i knieje. Z nożykiem poganiać , postraszyć troszku. Słoiki w spiżarce mają puste brzuszki, w sklepiku obok właśnie dowieziono świeży ocet ( ) Ponoć od jutra ma być pogoda jaksięmasz. No to kanapką po oczach pojadę ( od 3 tygodni nie znam smaku chleba ) to sobie przynajmniej popatrzę. http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/kanapki/mozzarella_szynka_pomidor/files/page236_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.09.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Trzeba się puścić ( jesusmaria ) Jak trza to trza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.09.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Trza ! Pierogi z kapustą i grzybami w zimne deszczowe dni ukoją każdą zachlipiałą duszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Pierogi z kapustą i grzybami w zimne deszczowe dni ukoją każdą zachlipiałą duszę. A to święta prawda jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Trza ! Pierogi z kapustą i grzybami w zimne deszczowe dni ukoją każdą zachlipiałą duszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jamles, nikt nie ugotował? nie martw się, ja też nie jadłam od Wigilii chyba Obejrzałam meczyk naszych koszykarzy, dołożyli w pięknym stylu Bułgarom. Jutro grają z Litwinami, no i siatkarze zaczynają drugą rundę rozgrywek, jutro grają z Hiszpanami. Będzie się działo Polewacie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jamles, nikt nie ugotował? nie martw się, ja też nie jadłam od Wigilii chyba Obejrzałam meczyk naszych koszykarzy, dołożyli w pięknym stylu Bułgarom. Jutro grają z Litwinami, no i siatkarze zaczynają drugą rundę rozgrywek, jutro grają z Hiszpanami. Będzie się działo Polewacie coś? ogródek jakoś nie mam czasu na TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.09.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jezdem................................. wlekę kawę.................... http://www.stylikomfort.pl/img_add/kawaa.jpg jednym okiem na Was zerkam i na raty podczytuje i lecem dalej......................pod koniec września będzie luz to pogadamy........................AHOJ!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.09.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Cześć grzybowo ( nie tam od razu że "stare grzyby "..) Trzeba się puścić ( jesusmaria ) w lasy, w lasy, krzaki ( o masz znowu ) i knieje. Z nożykiem poganiać , postraszyć troszku. Słoiki w spiżarce mają puste brzuszki, w sklepiku obok właśnie dowieziono świeży ocet ( ) Ponoć od jutra ma być pogoda jaksięmasz. No to kanapką po oczach pojadę ( od 3 tygodni nie znam smaku chleba ) to sobie przynajmniej popatrzę. http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/kanapki/mozzarella_szynka_pomidor/files/page236_4.jpg jedno Ci ino wgłowie.............krzaki , lasy i inne busze.....................ja chyba z K sobie pogadam bo Cię zaniedbuje............... --------------a w sprawie chleba ------------------piekarnie wkoło |Ciebie sanepid zamknął................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts