Sloneczko 18.09.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 RYMOHOLIK FORUMOWY? Ktoś zapomniał? Nie ma mowy! A Ty się nie kryguj chłopie, tylko pisz bo Ci dokopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A Ty się nie kryguj chłopie, tylko pisz bo Ci dokopię Nie rób błędów! Powinno być: A Ty się nie kryguj chłopie, tylko pij bo Ci dokopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.09.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dzień doberek 23 został wpisany do karty na samym początku, potem z USG wychodził 21, a nawet 19....hmmmm....którego to dziś mamy to juz blisko...mimo że to 3 raz to jednak trochę mam pietra Ivonesca- choćbyś i 13 razy rodzila strach jest zawsze taki sam .....jestem myślami z Tobą i czekam na zdjecie ślicznej Dzidzi Powodzenia Kochana a Dawida przenosiłam 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witajta! Czy ktoś mnie jeszcze pamięta?[/i] tiaaa, pamięta, pamięta i już zeszycik przegląda celem wyczajenia i zmuszenia do uregulowania ewentualnych zobowiązań Ew-ka, w którym z licznych swych kapeluszy udasz się jutro na wesele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 tiaaa, pamięta, pamięta i już zeszycik przegląda celem wyczajenia i zmuszenia do uregulowania ewentualnych zobowiązań nic tam na mię być nie może, bo bym pamiętał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A Ty się nie kryguj chłopie, tylko pisz bo Ci dokopię Nie rób błędów! Powinno być: A Ty się nie kryguj chłopie, tylko pij bo Ci dokopię Jużbyś Retro nie marudził, Czyżby Ci się status znudził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A kto mówiŻe marudzę?Przecież Wasdo życia budzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Komu w głowie tylko picie, szybko może stracić życie. Jeśli chcesz nas budzić szczerze, pisuj rymy aż uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Bardzo przepraszam, przepraszam bardzogłupi są ludzie, co wódką gardzą.W wódce ochota, radość i śmiech,Pić ją to cnota, nie pić to grzech! Kapela Czerniakowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.09.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 I na tym będziekoniec rozmowy,bo o głupocienie miało być mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.09.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzień doberek 23 został wpisany do karty na samym początku, potem z USG wychodził 21, a nawet 19....hmmmm....którego to dziś mamy to juz blisko...mimo że to 3 raz to jednak trochę mam pietra Ivonesca- choćbyś i 13 razy rodzila strach jest zawsze taki sam .....jestem myślami z Tobą i czekam na zdjecie ślicznej Dzidzi Powodzenia Kochana a Dawida przenosiłam 2 tyg no i jeszcze dalej funkcjonuję 2 w 1 ale dziś w nocy była juz lekka panika skurczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.09.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 witam w niezwykle słoneczny i gorący poniedziałek wróciłam właśnie z tarasu ,na którym pochłonięta lekturą (Angora i ViVa) zażywałam kąpieli słonecznych Ivonesca- co sie odwlecze to nie uciecze w Twoim wypadku jest to bardzo oczywiste ma ktos ochote na herbatkę ? http://i95.photobucket.com/albums/l146/komarka/herbatka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.09.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 herbatką ja się z chęcią poczęstuję tak siedzę i nie wiem - zaczynać coś robic czy nie?? bo jak zaraz będzie godzina W ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.09.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ivonesca- co sie odwlecze to nie uciecze w Twoim wypadku jest to bardzo oczywiste Święte słowa Dzieńdoberek wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.09.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 herbatką ja się z chęcią poczęstuję tak siedzę i nie wiem - zaczynać coś robic czy nie?? bo jak zaraz będzie godzina W ?? Zaczynaj, zaczynaj, najwyżej rzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.09.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 herbatką ja się z chęcią poczęstuję tak siedzę i nie wiem - zaczynać coś robic czy nie?? bo jak zaraz będzie godzina W ?? Zaczynaj, zaczynaj, najwyżej rzucisz nie zaczynaj .....inni o zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ja dzisiaj jestem na obrotach miniumum 2 dni wesela a dzis raniutko msza w intencji moich Teściów ,którzy obchodzą Złote Gody -bardzo mnie zmęczyło jutro tez jest dzien zaraz ide na popołudniową drzemkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.09.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 herbatką ja się z chęcią poczęstuję tak siedzę i nie wiem - zaczynać coś robic czy nie?? bo jak zaraz będzie godzina W ?? Zaczynaj, zaczynaj, najwyżej rzucisz nie zaczynaj .....inni o zrobią [/quote chyba mi bliżej do tej mysli siedze i grzebie po forumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.09.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ciekawe czy Tola torta przyniesie? ........ i kawa by sie zdała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 21.09.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam sie bardzo ... czekam na kawe i na torta Ivo - trzymaj sie mocno i poręczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts