Ew-ka 09.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 mimo zimnego wiiatru -to był bardzo przyjemny i słoneczny piątek własnie ubrałam posciel ,która łopotała dzisiaj na wietrze niczym flagi w swieta uwielbiam świeżo upraną pościel ,zapach słońca i wiatru w sypialni jest zachęcający zaraz sie poczestuję jakimś wyskokowym napojem ,po którym zaszumi mi w głowie i .....pójde spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.10.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ktoś wzywał barmana....http://www.recruitmentinhospitality.com/pcat-gifs/products-small/barman.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.10.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Melduję zimno paskudnicze. Ale słonko piękne. Czas poszaleć na ogrodzie z sekatorem i dmuchawicą. Chyba jakieś nauszniki potrzebne będą ..brr. Wysypały się mię zajączki i podgrzybki między choinkami. Zero jedzenia ich, bo mogą być nawożone przez psiule. Chociaż w sumie w lesie tyż źwierzątka muszą gdzieś siusiać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Ziaba- nie wybrzydzaj -zbieraj co jest H. od 3 dni jeździ na grzyby i .....psińco.... zero grzybów O 6 rano były 2 st ...ale na plusie w tej chwili jest 6 ...mnie do ogrodka nic nie wygoni za to dzisiaj kuchnia bedzie moja ....zaraz zabieram sie za Bogracz i inne smakołyki bo H. jako jubilat jutro przyjmuje gości i życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.10.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Wysypały się mię zajączki i podgrzybki między choinkami. Zero jedzenia ich, bo mogą być nawożone przez psiule. Nie mogą. W takich miejscach nie urosną. PS. Grzyby to były do niedzieli. Teraz trza do nowiu zaczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.10.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Znakiem można sosik grzybowy smyrnąć jak się patrzy. O dzięki Retro za siusialniane uświadomienie. Ewcia niewątpliwe będziesz najsmaczniejszym okazem tego menu. Samego najwspanialszego dla H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.10.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 tolusia, postaram się odwdzięczyć u brazy...pod modrzewiem będę czekać z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 i co zrobisz z taką kupą pieniędzy tolusiu? jak to co? przyjeżdżam z kasą do Ciebie i wszystko wydajemy na krzaczory a u nas kurki sprzedają na bazarku, dziś kupiłam i zamierzam jutro z cebulką i boczusiem w sosie śmietanowym upichcić i do polędwiczek podać. Ewka, najsłodsze urodzinowe dla H. proszę przekazać dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 dobry, dobry....dziś znów były grzybki w menu....bo u mnie to jakoś się same rozrastają pomiędzy moimi brzózkami i tylko dzięki temu potrafię znaleźć grzyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Króliczku spóźnione Wszystkiego naj, naj, naj. Internet mi ostatnio coś nie działa więc nie miałam jak złożyć życzeń o czasie A teraz idę...spać -ostatni goście wyszli przed godziną Dobranoc ps. Ewcia wyczochraj Dorcię ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Życzenia dla H. przesyłam, sukcesów w Leśnej życzę http://1.bp.blogspot.com/_mY9ksLVDlDk/Sbtuxcs2wGI/AAAAAAAAA18/1VFngWGneuQ/s400/DSC00223.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 AGACKA ???!!!! witaj kobietko witam witam.....i jak jest? jak jest? ano wcielam się w młodą mamę tyle trzeba było sobie przypomnieć ale wiesz jaki Maciek fajniutki jest...polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.10.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 dla Królika i H. serdeczności spóźnione http://buddydon.blogspot.com/whisky_colleckshun.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 12.10.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ivo ja Ci nie powiem żeś wiśnia , boś matka karmiąca. Czupiradło czarne dawaj !! Może być od piętkowej strony. Pochwalony w poniedziałkowe szaro-bure niebo !!! Moje jedno takie leży wzdłużnie na wściekle gorącej plaży i śle drażniące wieści ile to na płetwach wypływał kilometrów..jak wróci to nakopię. Kto rąbnął słoneczko w ogóle, hę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Kto rąbnął słoneczko w ogóle, hę ???? było, ale pitło, teraz coś kapie, a ja wolne dzisiaj mam trzeba wrzucić szachciok i iść przynajmniej zielone pomidory pozrywać, bo od jutra podobno śnieg teraz to już leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 śnieg.... , woda.... a dachu ni widu ni słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzieńdoberek straszyli nas śniegiem, a tu od rana spokojnie i słońce świeciło do tej pory, ale się chmurzy już Na śnieg to ja się absolutnie nie zgadzam, moje kwitnące róże też nie. Zmykam popracować, życząc dobrego, pogodnego poniedziałku. Agacka[/b, budowa to wytrzyma, nie bój nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Nowa bufetowa szuka pracy. Weźmiecie ją? http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/o/3/Fototydzien_3603099.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 wolałabym bufetowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja też jestem za bufetowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts