Maluszek 14.10.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 przeca napisałam, że w pracy dużo roboty to i fotek nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 przeca napisałam, że w pracy dużo roboty to i fotek nie będzie no tak czytanie ze zrozumieniem się kłania przeczytałem to co chciałem za karę przez godzinę można pooglądać jamlesów dwóch było zdjęcie, ale za późno skasowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a co powiecie na: http://img37.imageshack.us/img37/623/kawusia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 poczekam na czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 mała czarna z pianką raz: http://www.ksiazka-kucharska.pl/img_przepisy/6145/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ta łyżyczka sugeruje cukier w kawie ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 łyżeczka służy do produkcji piany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.10.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ivonka Cudny Czupiradełek Piękny! Do zjedzenia! ano fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.10.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ivonesca, no nareszcie jak ja bym to cudeńko wyściskała, naprzytulała, wymiziała, o maaaaatkooo! Ale synowa moja też akuratna...bardzo proszę pozdrowić. A Franek łowca bramek to przystojniak, jeszcze trochę i okaże się, że w domu bez przerwy jakieś nastolatki się plączą Dobrze, że masz to maleństwo, które przez wiele jeszcze lat będzie wpatrzone tylko w Ciebie i z Tobą będzie chciał się żenić zapraszam na to wyściskanie Maciejka synową pozdrowię przystojniak mimo wolnego dnia z okazji dnia nauczyciela poszedł do świetlicy pobawic się z kolegami....koleżanki jeszcze mogą nie istniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.10.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ivo Ja się zapytowywuję jak sie robi takie czupiradło ?? Bo moje jakieś takie wyliniałe były. Zazdroszczę Ci prawa jazdy na wózek.. Zdróweńka życzę i przespanych nocek. czupiradło tak jakoś przy okazji wyszło zdrowi jestesmy, nockami na razie trzeba wstawać...żarłok ogromny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzień doberek Kochani znowu jestem i może uda mi się częściej bywać Ivo i Agnes - ogromniaste gratulacje Cudniste są te Wasze Maluszki :D Maluszku - dzięki i fajnie że znów jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.10.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jakie tu piękne Czupiradełko nam się pokazało Ivo ucałuj Maleństwo od cioci jooli ucałuje jak wstanie i spóźnione zyczonka ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 przeca napisałam, że w pracy dużo roboty to i fotek nie będzie no tak czytanie ze zrozumieniem się kłania przeczytałem to co chciałem za karę przez godzinę można pooglądać jamlesów dwóch http://lh3.ggpht.com/_RXovSx6pyas/StTXgjzwYzI/AAAAAAAAAOY/363_yq0d3rs/s800/PA131220.JPG a cóż to za turniej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 wczorajszy mecz Pucharu Polski, przegrany niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.10.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 strasznie u mnie leje....i ten wiatr http://i41.tinypic.com/16m91u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Meldunek frontowy : od 8.30 tak dawało, że o 10.30 zaczęły się łamać drzewa. Po kolei szło - co chałupa to jak by ktoś z piłą przeleciał na wariata. Błoto pośniegowe po pachy, śnieg wali dalej. Brak prądu ponad 10 godzin. Strach się kłaść spać , obawiam się , że trzeba będzie w nocy wstać i trząchać tujami, bo do rana będą placki. Zatem czymajta się ludki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.10.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 W Gdańsku wcale nie lepiej. W mojej byłej blokowej dzielnicy drzewko załatwiło ze dwadzieścia samochodów W ogóle drzewa łamią się jak zapałki a gałęzie latają jak głupie. Jedna taka załatwiła mi szybę w samochodzie Szlag... Morze "zabrało" plażę, na Molo nie wolno wchodzić choć znaleźli się idioci, którzy próbowali Fale na Bałtyku tak duże jak na jakimś Oceanie Pies boi się wyjść na dwór...no masakra jakaś... ps. dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.10.2009 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jak tam robaczki ? Nie pada tra la la Ino zaczyna wiuchać. Z kawą pędzę http://www.trendir.com/dining-entertaining/villeroy-boch-new-wave-caffe-dinnerware.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.10.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jak tam robaczki ? Nie pada tra la la Ino zaczyna wiuchać. Z kawą pędzę http://www.trendir.com/dining-entertaining/villeroy-boch-new-wave-caffe-dinnerware.jpg a właśnie, że pada ....deszczyk ze śnieżkiem tego śniegu to nie za wiele jest na szczęście, chyba zatrzymał się na Stadionie Śląskim to tylko trzydzieściparę kilometrów i Ziaba z tą kaą tak nie pędź, bo rozlejesz no chyba, że z kawy pędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dziendoberkowo u nas październikowa zima łaskawa była ...ino wiało i padało bez śniegu za to roleta elektryczna w oknie tarasowym sie zepsuła i roleta jest opuszczona bez możliwości odsłonięcia okna trza wezwać jakiegoś fachmana ino jest jeden problem .....aby dojść do mechanizmu trzeba rozwalić dojście do skrzynki nad oknem trza sie napić http://www.foody.pl/uimages/KAWA_I_HERBATA/ARTYKUlY/WzmocnionaKawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts