Ivonesca 23.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 O mamooooo jaaaakieeee cuuuudoooo.... ooooooo słyszysz Ivonesca jak się drę na całe gardło aż dzieciaki zbiegły do mnie na dół sprawdzić co się dzieje można stracić głowę i zatracić się w miłości... Iwonka, no jak tu nie zazdrościć, no jak. Spakuj Maciejka i przyjedź do mnie choć na tydzień, najlepiej natychmiast!!! przyjedziemy, przyjedziemy, bo mnie nadal fascynuje cała wschodnia Polska od góry do dołu tylko nie wiadomo kiedy ja mam ostatnio jakiegos doła że jestem w domu uziemiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam piatkowo Ivo jeszcze raz to powiem cudny ten Twój Maciuś Muszę go Nastce pokazać A doły trzeba zakopywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dla jamlesa nie ma czarnej ale zaraz się poprawię http://www.se.pl/media/pics/2009/01/14/690034_18241288_460x370.jpg i przypominam o piciu wody ...szklanka wody obowiązkowo po wypiciu kawy a ta woda to czemu ma służyć piwo chyba lepszejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Piwo pewnei lepsiejsze, ale nie takie zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Piwo pewnei lepsiejsze, ale nie takie zdrowe ten fragment mogłaś opuścić, kawa wypita, piwo w lodówce, a ja mam pić wodę z kokotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzejson 23.10.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dzięki Agacka, Pyszna!Bedę zapadał częściej Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Agacka jak ja Ci dziękuję !!!! Flaszkę wirtualną stawiam w podzięce http://www.absinthe-dealer.com/media/images/hava-ane15gemquer_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dzięki Agacka, Pyszna! Bedę zapadał częściej Andrzej no proszę, proszę, rodak zza Buga cieszy mnie to bardzo, Za moment "Andrzejki", będzie okazja imprezkę w kawiarni popełnić widzę, że chętnych na piwo tego wieczoru nie ma, nalewaki pójdą do czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.10.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Coś dziś puchy na forum. Piątek, ludziska imprezują A ja w domu na dzieciach siedzę Noto dobrej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Piątek, ludziska imprezują taa, w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Nooo, w robocie też można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ale tu tłoczno Zapraszamy do baru http://www.pracanadmorzem.pl/upload/485e50af1cdd1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.10.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 ustawiam sie w kolejce... ps. wszystkiego najlepszego dla Helci od Maryjana http://gazetaolsztynska.wm.pl/i/n/4dc2a27f02020154e0021da1acc49e7dczolo%20konPL.jpg aby żyli i kłócili sie długo i szczęśliwie [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.10.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Marian Dzieciaki już śpiom, to Ci piwo niese http://www.marketingandmore.pl/uploads/pics/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.10.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 choćby już... to sie podłonczam ino nie wiym czy ciepłe czy zimne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.10.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Pomyślałam, zastanowiłam się i oczywiście jeśli piwo, to tylko zimne > SAMO ŻYCIE!!! 1. Nie dyskutuj z gościem, który ma nad tobą pół litra przewagi... 2.Jeśli się boisz utyć, wypij przed jedzeniem setkę. To usunie uczucie strachu. 3. Życie jest jak bieg na sto metrów - będziesz się spieszyć, prędzej znajdziesz się na mecie. 4. Życie to chytra sztuka. Kiedy masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grać z tobą w szachy. 5. Jak mawiają daltoniści: Życie jest jak tęcza: raz białe, raz czarne. 6. Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie ma ten otwór. 7. Regulacje są dla idiotów. Geniusze potrafią żyć w chaosie. 8. Najlepsze w dwuznacznej propozycji jest to, że oznacza tylko jedno. 9. Myślę, że jestem, więc jestem. Tak myślę. 10. Odkąd sięgam pamięcią, zawsze miałem sklerozę. 11. Nie dostaniesz drugiej szansy, by zrobić dobre pierwsze wrażenie. 12. Człowiek 30% swego życie przesypia; przez pozostałe 70% marzy, żeby się wreszcie wyspać. 13. Kobieto! Akceptuj mężczyzn takimi, jacy są. Innych nie ma. 14. Im większe piersi, tym trudniej zapamiętać twarz. 15. Damskie majteczki może nie są najlepszą rzeczą pod słońcem, ale jest im do tego bardzo blisko. 16. Prawdziwy dżentelmen przestaje chrapać, gdy śni mu się dama. 17. Komplement powiedziany kobiecie na trzeźwo liczy się podwójnie. 18. Z kobietami źle. Ale bez nich jeszcze gorzej. Ale z drugiej strony. Z kobietami dobrze.Bez nich jeszcze lepiej. 18.Matematyka jest jak kobieta. Trzeba ją umieć wykorzystać, a nie zrozumieć. 19. Brak łączności duchowej z kobietami mężczyźni kompensują sobie łącznością fizyczną. 20. Kobiety zawsze mówią to, co myślą, tylko nieco częściej. 21. Kobiety, żeby nie znudzić się mężczyznom, zmieniają ubranie. 22. Mężczyźni, żeby nie znudzić się kobietom, zmieniają kobiety. 23. Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia. 24. Blondynka jest przeciwieństwem psa. Pies wszystko rozumie, ale nie może nic powiedzieć. 25. Statystycznie kobiety żyją dłużej od mężczyzn, bo nie mają żon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.10.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Zakres świadczeń socjalnych gwarantowanych wynikających z budżetu państwa przyjętego na rok 2010 Minister - porsche, whisky i artystki Poseł - mercedes, koniaki i kociaki Dyrektor - opel, starka i sekretarka Kierownik - fiat, wyborowa i koleżanka biurowa Pracownik umysłowy - autobus, czysta czerwona i własna żona Pracownik wykwalifikowany - motocykl, 2 piwa i byle dziwa Robotnik - łopata, taczki i dupa sprzątaczki Chłop - bimber, kilka uli i dupa krasuli Bezrobotny - modlitwa, łączka i własna rączka Życzę awansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.10.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witojcie !!!!!!!!!!!!!!!!! Ubawiłam sie w sobotę po pachy oglądając Endrju Golotę ta ringu .........toż to lepsze było nie kabaret ........ Zakładam grupę , która raz na zawsze unieszkodliwi wszystkich meteorologów w tym kraju którzy z tych map czytają takie rzeczy które nie mają związku z rzeczywistością.................albo zmienić mapy albo wystrzelać pogodynów............czekam od tygodni dwóch na słońce i jak se nie oglądnę w necie albo na starych kasetach z nad morza to szans nie ma ................... kawę i śniadanie wlokę.............a i flaszka na dobry początek tygodnia również się przyturla........... http://i.pinger.pl/pgr415/bed29dc500167e364a94f767/sniadanie-tosty-kawa-jajko.jpg http://brzuchomoowca.blox.pl/resource/grey_goose.jpg no to sruuuuuuuuuuuu po maluchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień doberek Paty - jeśli można to zapiszę się do tej grupy Już mam dosyć tego cholernego deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witojcie !!!!!!!!!!!!!!!!! Ubawiłam sie w sobotę po pachy oglądając Endrju Golotę ta ringu .........toż to lepsze było nie kabaret ........ Ja nie oglądałem ale mam nadzieję że pokażą całość walki w Telexpresie Podrzucam zastawę do Kawy czekamy na kawe http://content.clickbooq.com/87/photos/87_14310.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts