ziaba 28.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Słonko sobie świeci pełnom gembom nade mnom. I muche widziałam !!! ( jakaś rąbnięta bo bez czapki śmigała ) Na ochydę za oknem najlepsza słodycz : http://zajadamy.blox.pl/resource/czekolada.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witajcie w środku tygodnia U nas szaro - buro ale temp. znosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ziaba - taka czekoladka na gorąco z chili ...mniód w gembie a gdzies Ty sie kobieto straciła na tak długo z Forum ? http://3.bp.blogspot.com/_cxk5uF-qHXQ/SQF1vLVT94I/AAAAAAAAAdg/jX0z1El__PE/s400/chp54.jpg Składniki: mały kartonik mleka skondensowanego pół szklanki zwykłego mleka tabliczka mlecznej czekolady pół łyżeczki masła chili na końcu łyżeczki Czekoladę roztopić w garnuszku (w kąpieli wodnej). Do roztopionej - ale nadal gorącej masy dolać powoli mleko skondensowane. Intensywnie mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji nadal delikatnie całość podgrzewając. Jeśli czekolada jest za gęsta - trzeba rozcieńczyć ją zwykłym mlekiem. Na końcu rozpuścić masło. Aga- buziaczki dla Nastusi a może by tak jakieś zdjęcie córeczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.10.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Słonko świeci słonko tra la lal Dobry. Nawet mi się dzisiaj chce pracować Ziaba u mnie bez czapki to pszczoły czy inne osy latajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 mnie bez czapki to pszczoły czy inne osy latajom joola -patrząc na Twój awatar ....pobzykałyby jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.10.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No tak, proszę towarzystwa..zaczyna się dziać baba babie mówi o wybzykaniu. znaczy się jesień strach się bać cóż to tej zimy się będzie działo. ps.proszę Ewci : się szlajałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.10.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No tak, proszę towarzystwa..zaczyna się dziać baba babie mówi o wybzykaniu. znaczy się jesień strach się bać cóż to tej zimy się będzie działo. ps.proszę Ewci : się szlajałam Ty .............żeś może dupsko na riwierze jakiejś szlajała ..............co???????????? bo łokularkami tu jakimiś zajeżdżasz, humorek masz w taką wredna pogodę....................gadaj jak na spowiedzi..............bo bede biła na goły tyłek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.10.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No no Perwersyje na całego. Na goły mówisz..na goły.. Tak pro publico majciochy ździerać ? a buzi przedwstępne gdzie ?? a nie mówiłam, że sie dziać zaczyna ? i bzykanko i ten teges panowie nam się zbiesią jak poczytają i spać nie będą mogli w spokojności. jak ma być wypięta do to proszę : http://www.tapeciarnia.pl/tapety/mini/33789_gola_pupa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ..... panowie nam się zbiesią jak poczytają i spać nie będą mogli w spokojności. i na nadciśnienie zapadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.10.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nadciśnienie można popuścić. Gorzej z niedociśnieniem. Z tym to już kiszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nadciśnienie można popuścić. Gorzej z niedociśnieniem. Z tym to już kiszka. ...można dopompować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nadciśnienie można popuścić. Gorzej z niedociśnieniem. Z tym to już kiszka. ...można dopompować Czasami to nawet trzeba... Ew-Ka, brakuje mi Twoich sentencji, no obcyndalasz się na całego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ew-Ka, brakuje mi Twoich sentencji, no obcyndalasz się na całego!!!! Brazunia ....specjalnie dla Ciebie Nawet nieszczęście może stać się przyczyną szczęścia...... ....Kiedy czegoś bardzo pragniemy, dostajemy niewidzialnych skrzydeł, które niosą nas do celu. dobrej nocki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ...aha ...przypomniało mi sie jeszcze jedno są dwa rodzaje niebezpiecznych kobiet -te zaspokojone i te ...niezaspokojone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.10.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 są dwa rodzaje niebezpiecznych kobiet -te zaspokojone i te ...niezaspokojone I niech stanie się to zdanie naszym haszłem otwierającym drzwi na zaplecze http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/6089990/2/istockphoto_6089990-coffee-and-cake.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 są dwa rodzaje niebezpiecznych kobiet -te zaspokojone i te ...niezaspokojone I niech stanie się to zdanie naszym haszłem otwierającym drzwi na zaplecze http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/6089990/2/istockphoto_6089990-coffee-and-cake.jpg czyli szefowa jest niebezpieczna dzięki za kawę z tortensztikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.10.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ekhm ( w tle poprawianie biusta )- proszę Jamlesa....prosze zauważyć, że Nas tu zdecydowana mnogość. ( farciarz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 mała czarna pita w ......łóżku http://pan2.fotovista.com/dev/2/5/00016552/l_00016552.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ekhm ( w tle poprawianie biusta )- proszę Jamlesa....prosze zauważyć, że Nas tu zdecydowana mnogość. ( farciarz ) teraz wiem czemu w KK często takie pustki trzeba wchodzić na KK-zaplecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.10.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ewka skubana w jakim łóżku bo o czyje to ja się nie pytam w południe w łóżku ??? nieeeeeeeeeeeeeee noooooooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts