tola 20.11.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wszystko to prawda co mówisz Ziaba, zaświeciło, lalaaaaaalllllaaa i już zachodzi. I stan nieczystości okien mnie zadziwił, sądziłam że kryształ a tu Zonk Zamiast myć poszłam się poszwendać po świecie, nawet o park zahaczyłam. Bo jeśli jutro będzie padać, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 To ja już tylko światło zgaszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.11.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Słonko wali aż miło. Komu nie świeci to zaświeci Muchi bzykają skubane a ja dostałam lśnienia na okna. Faktycznie - w pewne pogody czystość szyb okiennych jest bez zarzutu nic nie gadaj o oknach bo u mnie też świeci i jak dziaj w salonie podniosłam wszystkie żaluzje co by się nagrzało to szybciej opuszczałam niz podnosiłam takie miałam od zewnątrz uwzorkowane.............tzn. zasrane, zachlapane ............i inne ........... dzisiaj pierwszy piękny dzień od kilku tygodni.............tak trzymać.......... Ew-ka Gratuluję rocznicy w firmie..............u mnie w grudniu będzie 15 lat.......... .życzę wam milionów sprzedanych telefonów.......chociaż u nas dla biznesów nadciągają ciężkie czasy....kryzys właśnie "czujemy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 To ja już tylko światło zgaszę nie gaś bo jeszcze ja przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 To nie zapomnij zgasić, bo ja już idę do łóżka bo pewnei została mi z godzinka na pobudkę Dobrej nocki i kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.11.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Zgaszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Zgaszone co zgaszone ,co zgaszone na piwo przyszłam .....a tu ciemno i zimno .....brrrrr......powiało grozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Paty - dzieki za życzenia Wy też macie niezły staż my zaczynaliśmy w 89 w spożywce ,po drodze był Opel , a teraz Plus z perspektywy czasu musze przyznać ,że spozywka to bardzo ciężki kawałek chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Zgaszone co zgaszone ,co zgaszone na piwo przyszłam .....a tu ciemno i zimno .....brrrrr......powiało grozą a gdzie to piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 a gdzie to piwo wypite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 zapowiada sie słoneczny i i ciepły dzień ......zaczynamy od kawy http://www.foody.pl/uimages/KAWA_I_HERBATA/ARTYKUlY/KawaNaSniadanie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 przyjechala córcia wiec zaraz biore sie za ...bigos i karpatkę ale będzie waliło kapuchą w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.11.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Kawa jest, tylko rogalików brak Dzieńdoberek wszystkim! http://www.suppas.pl/images/a.kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.11.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 przyjechala córcia wiec zaraz biore sie za ...bigos i karpatkę ale będzie waliło kapuchą w domu Ale będzie pyyysznie! Mój Tatko też ostatnio nas bigosem uraczył. Mniammm... pychotka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.11.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 przyjechala córcia wiec zaraz biore sie za ...bigos i karpatkę ale będzie waliło kapuchą w domu a mi mama dzisiaj odjezdza i juz smutno mi a pachnie.....ciastem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.11.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 zapowiada sie słoneczny i i ciepły dzień ..... u nas też jak zwykle, zapowiada się cudownie pochmurny, zimny, bezsłoneczny dzień ugotowałam pomidorową, na drugie piersi indycze w ziołach, podzielę się z głodnymi życzę wszystkim pięknej soboty, moją pogodę ducha poprawi dziś nie słonko, ale kabaret Ani Mru Mru, dobre i to http://th.interia.pl/40,oikuchnia,943cc98c141598/4a44ddf7a7e80_440.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 WITAM U mnie też pięknie słoneczko świeci...rosołek już dochodzi...a ja zachwilę zmykam doglądnąć styropianik na podłodze Kawusią się poczęstowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ivo Gdzieś Maciejkę podziała nie wyświetlało mi się to zdjęcie, więc skasowałam post...jak Ty to zrobiłaś ze widziałaś to nie wiem więc nowa próba http://photos.nasza-klasa.pl/252705/29/other/std/38fe3140d9.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.11.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Paty - dzieki za życzenia Wy też macie niezły staż my zaczynaliśmy w 89 w spożywce ,po drodze był Opel , a teraz Plus z perspektywy czasu musze przyznać ,że spozywka to bardzo ciężki kawałek chleba ja zaczęłam w szmatach i w szmatach tkwię dalej............ babskich szmatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Paty - w moim miasteczku jest mały butik prowadzony przez moja koleżankę ,a do którego towar przywozi z Włoch i Francji ....Byłam tam dzisiaj i jestem oczarowana ......przywiozła tak piekne ciuchy , tak umiejetnie je ze sobą zestawia ,że można godzinami tam stac i sie gapić na te małe dzieła sztuki ...bo ceny też ma niemałe Mam kilka upatrzonych rzeczy i po niedzieli na coś sie zdecyduję Taki butik to byłoby moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts