Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wszystko to prawda co mówisz Ziaba,

zaświeciło, lalaaaaaalllllaaa :p

i już zachodzi.

I stan nieczystości okien mnie zadziwił, sądziłam że kryształ a tu Zonk :roll:

Zamiast myć poszłam się poszwendać po świecie, nawet o park zahaczyłam.

Bo jeśli jutro będzie padać, to 8)

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słonko wali aż miło.

Komu nie świeci 8)

to zaświeci :D

Muchi bzykają skubane a ja dostałam lśnienia na okna. 8)

Faktycznie - w pewne pogody czystość szyb okiennych jest bez zarzutu :oops:

nic nie gadaj o oknach bo u mnie też świeci i jak dziaj w salonie podniosłam wszystkie żaluzje co by się nagrzało to szybciej opuszczałam niz podnosiłam takie miałam od zewnątrz uwzorkowane.............tzn. zasrane, zachlapane ............i inne ........... :lol: :lol:

dzisiaj pierwszy piękny dzień od kilku tygodni.............tak trzymać..........

Ew-ka

Gratuluję rocznicy w firmie..............u mnie w grudniu będzie 15 lat..........

.życzę wam milionów sprzedanych telefonów.......chociaż u nas dla biznesów nadciągają ciężkie czasy....kryzys właśnie "czujemy"

zapowiada sie słoneczny i i ciepły dzień .....
:evil:

u nas też jak zwykle, zapowiada się cudownie pochmurny, zimny, bezsłoneczny dzień

ugotowałam pomidorową, na drugie piersi indycze w ziołach,

podzielę się z głodnymi :wink:

życzę wszystkim pięknej soboty, moją pogodę ducha poprawi dziś nie słonko, ale kabaret Ani Mru Mru, dobre i to :D

http://th.interia.pl/40,oikuchnia,943cc98c141598/4a44ddf7a7e80_440.jpg

Paty - dzieki za życzenia :lol: Wy też macie niezły staż :lol: my zaczynaliśmy w 89 w spożywce ,po drodze był Opel , a teraz Plus :D

z perspektywy czasu musze przyznać ,że spozywka to bardzo ciężki kawałek chleba :-?

ja zaczęłam w szmatach i w szmatach tkwię dalej............ :D babskich szmatach :D

Paty - w moim miasteczku jest mały butik prowadzony przez moja koleżankę ,a do którego towar przywozi z Włoch i Francji ....Byłam tam dzisiaj i jestem oczarowana ......przywiozła tak piekne ciuchy , tak umiejetnie je ze sobą zestawia ,że można godzinami tam stac i sie gapić na te małe dzieła sztuki ...bo ceny też ma niemałe :roll: Mam kilka upatrzonych rzeczy i po niedzieli na coś sie zdecyduję :D Taki butik to byłoby moje marzenie :roll: :D