Ew-ka 16.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 impra jakbym co najmniej cały plac samochodów wykupiła kaszkaj ? moja kolezanka jeździ takim od 2 miesiecy i nachwalic sie nie może http://www.autowizja.pl/gfx/news/samochody/nissan_qashqai_1.jpg piekny jest ...... a jaki masz kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ew-ka no typowa baba jaki ma kolor? Silnik jaki ma? Moc? Kolor phii Paty gratuluję-marzenia trzeba spełniać Moim jest kupić sobie kiedyś takie cacuszko Silnik ok 7l moc 340 KM http://www.channel4.com/4car/media/100-greatest/03-large/23-cadillac-eldorado.jpg Ewuś, to zdaje się Twój pierwszy wpis a potem....RW, RW, RW... moj wykonawca gwarantuje mi ,ze na swieta bedziemy mieszkac w nowym domu(ruszamy kwiecien/maj).Brat od 3 lat mieszka w domu postawionym w 6.5 m-ca, kuzyn drugi rok - tez budował pół roku i nic sie nie dzieje!!!! To właśnie mnie najbardziej przekonuje-praktyka, a nie opowiastki,że może być tak i tak... Mój kolega buduje 4 lata ,ale taki system nie dla mnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.12.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 joolka z nieba mi spadłaś ....powiedz mi -kochana - jak sie nazywa Twój płyn do czyszczenia kabin z Lidla o ile pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 joolka - ale wykopaliska a propos ....ruszylismy dopiero w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ewuś W5 właśnie z Lidla. W ogóle wszystkie środki W5 polecam, do kabin, do okien, odtłuszczający, mleczko do płyt ceramicznych... Tym do kabin czyszczę też kibelek. http://www.opinie.egospodarka.pl/zdjecia/Pozostale-preparaty-czyszczace/W5-Dusch-Reiniger-Plyn-do-kabin-prysznicowych-36634-big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 joolka - ale wykopaliska a propos ....ruszylismy dopiero w sierpniu Eeee kto to pamięta To jak poród szybko zapominasz Paaaatyyyy!, zostaw furę w spokoju i chodź powiedz Ew-ce jaki ma kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.12.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ja tez jadę na W5 polecam. a.. i rukolę dobrą w Lidlu mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.12.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzieki dobre kobiety u nas przepiekna zima sie zrobiła .....az by sie chcialo na spacer ,ale za poźno ...jutro znów rano do pracy buziaki .....i miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 impra jakbym co najmniej cały plac samochodów wykupiła kaszkaj ? moja kolezanka jeździ takim od 2 miesiecy i nachwalic sie nie może http://www.autowizja.pl/gfx/news/samochody/nissan_qashqai_1.jpg piekny jest ...... a jaki masz kolor ? ja mam srebrny ........ Ewa to jest taki babski samochód że coś niesamowitego, jak raczej nie robią na mnie samochody wrażenia tak w środku jest jakby przystosowany dla kobiety, świetne siedzenia które cie "obejmują" , wysoko sie siedzi a prowadzi się bajka , świetna ergonomia wnętrza , wszystko pod ręką , w kierownicy bajery od radia , blutuf do telefonu .............super............polecam http://www.yama.pl/samochody/qashqai/galeria/qashqai1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 mój Adi mówi że jestem w takiej euforii jak bym syna urodziła a co nie można sobie urodzić kaszkaja.............???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.12.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Paty - gratuluję nowego autka :D Miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.12.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Miłego, miłego...bez oponek? Kawę przyniosłam i tadycyjnie: Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce pracować... http://cokupic.pl/i/c_big1662307.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.12.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Joola - jestem dokładnie w takim samym nastroju pocieszam się tylko tym, że jeszcze 2 dni pracy a później 2 tygodnie wolnego :D oponki http://agitprop.typepad.com/photos/uncategorized/donuts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.12.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dzieńdoberek za oknem cudnie biała zima i dalej sypie wpadłam dzisiaj na świetny pomysł .....nie ide do pracy tzn będę pracować ale w domu robiąc porzadki i prasować mężusiowe koszule wczoraj założyli nam płotek p-śnieżny nad wjazdem do garażu , zdązyli więc na ostatni moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.12.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 j dziękuję za "wypłakanie" oponek Ewka gratuluję pomysłu, gorzej z tymi koszulami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.12.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 j dziękuję za "wypłakanie" oponek Ewka gratuluję pomysłu, gorzej z tymi koszulami no tak te koszule na desce to nie jest moje ulubione zajęcie ,ale pocieszające jest to ,że jak nie zdązę wyprasować- to H. sobie sam wyprasuje bez mrugnięcia ......bo lubi dziwny jest ,co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.12.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 j dziękuję za "wypłakanie" oponek Ewka gratuluję pomysłu, gorzej z tymi koszulami no tak te koszule na desce to nie jest moje ulubione zajęcie ,ale pocieszające jest to ,że jak nie zdązę wyprasować- to H. sobie sam wyprasuje bez mrugnięcia ......bo lubi dziwny jest ,co nie ? coś mi się wydaje, że .......... nie zdążysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.12.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dzień dobry Paty - ale fajowy samochodzik - gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 j dziękuję za "wypłakanie" oponek Ewka gratuluję pomysłu, gorzej z tymi koszulami no tak te koszule na desce to nie jest moje ulubione zajęcie ,ale pocieszające jest to ,że jak nie zdązę wyprasować- to H. sobie sam wyprasuje bez mrugnięcia ......bo lubi dziwny jest ,co nie ? coś mi się wydaje, że .......... nie zdążysz Eeee może prąd wyłączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 coś mi się wydaje, że .......... nie zdążysz ...no i wykrakałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts