tola 11.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Doberek u nas śnieży i mrozi, ale ma prawo, w końcu biegun zimna, więc trudno oczekiwać kwitnących stokrotek Ew-ka, te oblodzone zdjęcia prześliczne. Ale ja nie chcę takich widoków w swoim ogrodzie, o nie. Zaraz idę powalczyć z zamarzniętą bramą, bo muszę wyjechać do miasta. Tylko kawuni kilka łyków siorbnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.01.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 witanko przyszłam na kawkę...mleko jak widzę jest to się poczęstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ew-ka - ano umówilam sie z tym lekarzem i w srodę jadę - o 15 proszę trzymac kciuki dobrze, że pamiętasz że jest jeszcze dziewczę, bo Tola by ci nie wybaczyła....toz to jej synowa alez zmrożone są te Twoje roślinki u nas tylko duża warstwa śniegu a Staś jaki fajny! nie dziwię się że tak szalejesz bodzio - dawaj zdjęcie córy to porównamy ! Ania W - ale Twoje chlopaki są duże! a pamietam jak Pawełek dopiero w brzuszku był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.01.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dzień dobry.... trochę ostatnio sypie i mrozi... zatem przyszedłem ze swoim termosikiem... jak ktoś na ochotę się poczęstować to bez krępacji... :D http://a.swistak.pl/004/786/4786480_1024.jpg pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.01.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam, a u mnie dzisiaj taki nietypowy gość był na słonince:http://i560.photobucket.com/albums/ss44/Hobbee/IMG_0105640x480.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.01.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Co można zrobić ze śniegu na własnym trawniku No..usypać górkę. Melduję, że powoli stajemy się właścicielami K-2 , za chwilkę zainstalujemy system wciągający i otworzymy własny SKI park. Będzie gdzie w lato piwo chłodzić zapłotni sąsiedzi doszli w odśnieżaniu do poziomu zero - czyli koniec płota ( odgórnie ) i zaczynają się przesypywać na naszą stronę. Czy ja z pewną dozą nieśmiałości mogę prosić, by już przestało sypać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.01.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Czy ja z pewną dozą nieśmiałości mogę prosić, by już przestało sypać ? prosic to se możesz .......załącznik ,2 zdjecia i .....poczekaj do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Czy ja z pewną dozą nieśmiałości mogę prosić, by już przestało sypać ? .......załącznik ...... http://www.loftloft.pl/im/4/5728/z5728934X.jpg Ziabko, rachunek w zeszycie szefowej zostawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.01.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dzieńdoberek! Co by tu nie mówić, piękna ta nasza zima Za oknem CUDNIE A na drogach śmiesznie Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 witanko maksiu się pojawił : lol: i Anisia! idzie ku lepszemu i nawet śnieg nie pada wczoraj wieczorem jechałam do dentysty do Wrocka....ależ zasypane drogi....i to w środku miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 i nawet śnieg nie pada to nie jest prawda ja się chyba do tych załączników dorzucę, tylko komu je wręczyć może w tym roku wcześniej Marzannę utopić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 bry doberek u mnie nie pada to białe cuś ......ale jest przygnębiająco ponuro ....juz była trzecia kawa ,ale nadal jakoś niemrawo sie poruszam po moim kawałku podłogi Gotuję dzisiaj żur na prawdziwym zakwasie ....ciekawe jak sie uda .... zaraz wychodze do wet z Dorą ...a tak mi sie nie chce popołudniowa kawa http://media2.mojageneracja.pl/oiuqtueiqr/mediumkhzl3j5549e1d68fd753087582.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 dobry wieczór na chwilkę wrócilismy od neurologa - jest lekka asymetria bo Maciek za dużo spał na jednym boku ale to podobno nic strasznego i większośc dzieci tak ma, z reguły nic z tym się nie dzieje i sie wyrównuje ale lekarz powiedział że jak juz do niego trafiliśmy to lepiej troszkę poćwiczyć więc jutro jedziemy na ćwiczenia metodą...coś na B.... musze poczytac o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 więc jutro jedziemy na ćwiczenia metodą...coś na B.... musze poczytac o tym nie martw sie Iwonka .....pocwiczycie z Maciusiem i bedzie dobrze najważniejsze ,że wczesnie ktoś na to zwrócił uwagę ..... A ja z moją Dorą musze jechać na biopsje ,bo jakiś guzek/torbiel zrobil jej sie w okolicach sutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ivonesca, ja wiedziałam że będzie dobrze, no wiedziałam i już. Mój synek też spał na jednej stronie i była lekko krzywa, wszystko się wyrównało. Dziś u nas nie padało i przecudnie świeciło słonko, od razu akumulatory naładowane i żyć się chce Jamles, co na zeszycik szefowej, co na zeszycik Ew-ka, nie martw się Siostra, dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.01.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Iwonka Mój Tomcio był bardzo krzywy. Wyginał się jak strunka w jedną stronę i w tę stronę unosił główkę. Pediatra od razu skierowała nas do rehabilitacji. Miła Pani pokazała ćwiczenia, dała kilka wskazówek jak nosić i z której strony pokazywać świat, żeby go zmuszać do samodzielnego ruszania tej drugiej strony. Kontrolne wizyty mieliśmy co miesiąc, ostatnia gdy Tomcio zaczął chodzić bo już wtedy pięknie było widać, że zdrowy, równy chłop z niego rośnie. Ja się na początku wystraszyłam, ale koleżanka mi powiedziała, że nawet jak nic złego się nie dzieje, to dobrze pod oko takiego lekarza od rehabilitacji trafić, bo on będzie na bieżąco czuwał nad tym, żeby rozwój był prawidłowy. I tak też było, więc się nie przejmuj, poćwiczycie troszkę razem, pobawicie się przy tym i szybciutko wszystko się u Twojego przystojniaka wyrówna Buziaki proszę przekazać Maciusiowi! PS. A to na B to może Bobath? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Tolusia -widzialam w pogodzie ,że u Ciebie cały dzien słoneczko i jutro tez tak będzie ...... Wracając od wet-a szłyśmy z Dorą przez park ......brak słów na opisanie tego zjawiska ......park oświetlony stylowymi latarniami ..... oblodzone gałęzie mienią sie srebrzystym blaskiem .... śnieg skrzypi pod nogami .....widok zapierajacy dech w piersiach Wracaliśmy z H. wolniutko, aby jak najdłużej napawać oczy tym bajkowym obrazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Jamles, co na zeszycik szefowej, co na zeszycik przecież nie na zeszycik tylko w zeszyciku coby się nie zgubiło ....... narazie to się Ziaba zgubiła znowu dług na moje konto Szefowa wpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 13.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 .........jestem zasypana, oblodzona, kwiczę pod stertą śniegu....................odkopujcie mnie, tulcie, rozgrzewajcie rozcierajcie , ocieplajcie............nadmieniam że kawa i mocne trunki już nie działają......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 .........jestem zasypana, oblodzona, kwiczę pod stertą śniegu....................odkopujcie mnie, tulcie, rozgrzewajcie rozcierajcie , ocieplajcie............nadmieniam że kawa i mocne trunki już nie działają......... z ratowników to tylko ja mam nocny dyżur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts