Paty 14.01.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 jamles..............cała noc czułam że miałeś dyżur..............sny miałam takie że hohohoho dobrześ się chłopie spisał, juz mi lepiej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dzień dobry zapodano kawę http://www.qubushotel.com/userfiles/image/Promocje/kawa-02-474.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ew-ka, tola, Ania - dzięki za dobre słowo mam nadzieję że szybko doprowadzimy chłopaka do normy bo to naprawdę jest lekka asymetria...taka że ja jej nie widziałam neurolog pokazał mi w którym momencie to widać - jak lezy na brzuszku to lezy na jednym przeramieniu a drugą ręką próbuje podeprzeć się na dłoni....a obydwie ręce powinny byc ułozone tak samo.. Ania - tak...to Bobath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Bardzo elegancki poczatek dnia kawka jak znalazł ,bo zabieganam od rana ( w sobote nad ranem wyjeżdżamy na narty ) .....wyrzuciłam też na mróz naszą pościel z sypialni .....już widzę oczami wyobraźni jak wszystkie roztocza giną śmiercia tragiczną na mrozie (-5st) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 .....wyrzuciłam też na mróz naszą pościel z sypialni .....już widzę oczami wyobraźni jak wszystkie roztocza giną śmiercia tragiczną na mrozie (-5st) i w tym momencie mróz jest naszym wielkim sprzymierzeńcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 jamles..............cała noc czułam że miałeś dyżur..............sny miałam takie że hohohoho dobrześ się chłopie spisał, juz mi lepiej....... o żesz Paty strach sie bać zapytać o szczególy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.01.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 uprzejmie donoszę, że wrzuciłam kilka zdjęć do komentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 znowu dług na moje konto Szefowa wpisze oj tam, odśnieżysz i będzie po sprawie Ew-ka, mróz -5? a co to za mróz, to nawet nie przymrozek, tylko ciepełko wręcz. Wyrzuć pościel na mój balkon, tu jest prawdziwy mróz Słonko daje czadu, jak ja to kocham Ivonesca, pędzę oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Tolusia masz racje to żaden mróz ,ale jak sie nie ma -18 to sie lubi co sie ma Wróciłam z ogródka ....nie wytrzymałam i strząchałam śnieg i lód z moich kul szczepionych i powadzonych na pniu ....nie mogłam juz patrzec jak sie biedne męczą pod tonami śniegu i lodu ......obklupałam jak jaka wielkanocne...... i śnieg z lodem pospadał bez problemu ....mam nadzieje ze krzywda im sie nie stała bpo robiłam to bardzo delikatnie i z wyczuciem U nas nadal pochmurno bez najmniejszego promyka słoneczka ....ale humorek mi sie poprawił po rozmowie z moja przyjaciólką ,u której byłam na herbatce dopołudniowej .....ploteczki i zakupy to jest to co lubimy najbardziej ...co nie Lece zrobic deserek i kawusie H. bo zaraz wstanie po południowej drzemce .....a potem do fryzjera ,bo mi strzasznie włosy urosły ...jakieś 0,5cm http://j.o2.pl/kuchnia/mat/menu31/zdjecia/kremcytr4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.01.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dzieeeń dooobryyy. U mnie mróz -12 ale świeci słonko. I tak może trzymać do marca nawet Buziaki wszystkim przesyłam i uciekam. Jutro kulig, linka przygotowana, deseczka naostrzona...oj będzie fajnie ps. w domu net znowu nawalił i tylko dlatego nie zaglądam do KK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Jutro kulig, linka przygotowana, deseczka naostrzona...oj będzie fajnie . Jolka ..... buziaki i ...uważaj w tych ekstremalnych szaleństwach http://img130.imageshack.us/img130/4728/skiv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.01.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Coś na zęba przyniosłam. Samym piciem człek nie żyje http://www.parisdise.com/taste/dine_paris/6e/tsukizi1.jpg Ewcia jak by co - dojedźcie i wracajcie szczęśliwie . Bo "dużo śniegu" to nie życzę a jak już, to tylko puściuśkich nartostrad !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dobry A u nas tak dzisiaj http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Jesienne-zmiany/DSC_5124.sized.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Aniu - śliczności na tym śniegu uściskaj Tomcia mocniście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ziabka a co tak z rzadka ostatnio zaglądasz ? Juz sie ciesze że na San Pelegrino jedziemy zaraz w niedzielę ,bo to moje ulubione miejsce http://www.skionline.pl/galerie/san-pellegrino-falcade-03-2007/p3236167.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ewciu ja tak wyskocze jak Filip Z konopi ale zapytam jakie stoki tam są? Wyglada że łagodnie a ja takie lubię. Nie lubie pedzić na strzałę a wolno sobie zjeżdżać tempem spacerowym i widzieć cokolwiek wokół a nie tylko oszroniony czubek nosa i podziwać i napawać się...... Podziel sie namiarami proszę Ivonesca cieszę sie, ze z synem wszystko dobrze. Myślałam o Was po Twoim wpisie ale podobnie jak Tola wiedziałam, ze będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ewciu ja tak wyskocze jak Filip Z konopi ale zapytam jakie stoki tam są? Wyglada że łagodnie a ja takie lubię. Nie lubie pedzić na strzałę a wolno sobie zjeżdżać tempem spacerowym i widzieć cokolwiek wokół a nie tylko oszroniony czubek nosa i podziwać i napawać się...... Podziel sie namiarami proszę mayland-dlatego to mój ulubiony rejon bo łagodny ,szeroki ...oj bardzo szeroki mnóstwo wyciągów i świetne schronisko z tarasem widokowym Jest w okolicach Moeny http://www.visittrentino.it/pl/vacanze_a_tema/neve/ski_area/dett/ski-area-centro-fondo-alochet-passo-san-pellegrino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Oooo jak szeroko to tak jak lubie Juz czytam i szperam cos wiecej w temacie. Może w przyszłym roku.... Ale pewnie grzańca naszego tam nie uświadczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Oooo jak szeroko to tak jak lubie Juz czytam i szperam cos wiecej w temacie. Może w przyszłym roku.... Ale pewnie grzańca naszego tam nie uświadczysz? grzańca nie ....ale słynne Bombardino ...tak http://api.ning.com/files/xZpMBNB2jzVzE-hmjroW5hqvtqDgjeLwTZdPMLBbMke5s9BHVtn9a*pgF1aX4hu2Ix8TDwS1cJ54CqcoQBi4df*kzwHJb9oA/x20149296778549749.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No Siostra, teraz ja będę siedzieć i zazdrościć...tego bombardini oczywiście Pozdrów Italię ode mnie i krzyknij głośno, że tęsknię. A my tu z Maylandzią jakieś kawiarniane bombardini popełnimy, może jeszcze ktoś się przyłączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts