Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ew-ka, tola, Ania - dzięki za dobre słowo :-)

mam nadzieję że szybko doprowadzimy chłopaka do normy bo to naprawdę jest lekka asymetria...taka że ja jej nie widziałam :-?

neurolog pokazał mi w którym momencie to widać - jak lezy na brzuszku to lezy na jednym przeramieniu a drugą ręką próbuje podeprzeć się na dłoni....a obydwie ręce powinny byc ułozone tak samo..

Ania - tak...to Bobath :lol:

Bardzo elegancki poczatek dnia :lol:

kawka jak znalazł ,bo zabieganam od rana ( w sobote nad ranem wyjeżdżamy na narty :wink: ) .....wyrzuciłam też na mróz naszą pościel z sypialni .....już widzę oczami wyobraźni jak wszystkie roztocza giną śmiercia tragiczną na mrozie (-5st) :lol:

znowu dług na moje konto Szefowa wpisze :cry:

oj tam, odśnieżysz i będzie po sprawie :wink:

Ew-ka, mróz -5? a co to za mróz, to nawet nie przymrozek, tylko ciepełko wręcz. Wyrzuć pościel na mój balkon, tu jest prawdziwy mróz :wink:

Słonko daje czadu, jak ja to kocham :D

Ivonesca, pędzę oglądać.

Tolusia masz racje to żaden mróz ,ale jak sie nie ma -18 to sie lubi co sie ma :lol:

Wróciłam z ogródka ....nie wytrzymałam i strząchałam śnieg i lód z moich kul szczepionych i powadzonych na pniu ....nie mogłam juz patrzec jak sie biedne męczą pod tonami śniegu i lodu ......obklupałam jak jaka wielkanocne...... i śnieg z lodem pospadał bez problemu ....mam nadzieje ze krzywda im sie nie stała bpo robiłam to bardzo delikatnie i z wyczuciem 8)

U nas nadal pochmurno bez najmniejszego promyka słoneczka ....ale humorek mi sie poprawił po rozmowie z moja przyjaciólką ,u której byłam na herbatce dopołudniowej .....ploteczki i zakupy to jest to co lubimy najbardziej ...co nie :lol:

Lece zrobic deserek i kawusie H. bo zaraz wstanie po południowej drzemce .....a potem do fryzjera ,bo mi strzasznie włosy urosły ...jakieś 0,5cm :wink:

http://j.o2.pl/kuchnia/mat/menu31/zdjecia/kremcytr4.jpg

Dzieeeń dooobryyy.

U mnie mróz -12 ale świeci słonko. I tak może trzymać do marca nawet :D

Buziaki wszystkim przesyłam i uciekam. Jutro kulig, linka przygotowana, deseczka naostrzona...oj będzie fajnie 8) :wink:

ps. w domu net znowu nawalił i tylko dlatego nie zaglądam do KK.

Ewciu ja tak wyskocze jak Filip Z konopi ale zapytam jakie stoki tam są? Wyglada że łagodnie a ja takie lubię. Nie lubie pedzić na strzałę a wolno sobie zjeżdżać tempem spacerowym i widzieć cokolwiek wokół a nie tylko oszroniony czubek nosa i podziwać i napawać się...... :wink: :lol:

Podziel sie namiarami proszę :wink:

Ivonesca cieszę sie, ze z synem wszystko dobrze. Myślałam o Was po Twoim wpisie ale podobnie jak Tola wiedziałam, ze będzie dobrze :lol:

Ewciu ja tak wyskocze jak Filip Z konopi ale zapytam jakie stoki tam są? Wyglada że łagodnie a ja takie lubię. Nie lubie pedzić na strzałę a wolno sobie zjeżdżać tempem spacerowym i widzieć cokolwiek wokół a nie tylko oszroniony czubek nosa i podziwać i napawać się...... :wink: :lol:

Podziel sie namiarami proszę :wink: :lol:

mayland-dlatego to mój ulubiony rejon bo łagodny ,szeroki ...oj bardzo szeroki :lol: mnóstwo wyciągów i świetne schronisko z tarasem widokowym :D Jest w okolicach Moeny

http://www.visittrentino.it/pl/vacanze_a_tema/neve/ski_area/dett/ski-area-centro-fondo-alochet-passo-san-pellegrino

Oooo jak szeroko to tak jak lubie :lol: Juz czytam i szperam cos wiecej w temacie. Może w przyszłym roku.... Ale pewnie grzańca naszego tam nie uświadczysz? :oops: :wink:

grzańca nie ....ale słynne Bombardino ...tak :lol:

http://api.ning.com/files/xZpMBNB2jzVzE-hmjroW5hqvtqDgjeLwTZdPMLBbMke5s9BHVtn9a*pgF1aX4hu2Ix8TDwS1cJ54CqcoQBi4df*kzwHJb9oA/x20149296778549749.jpg

No Siostra, teraz ja będę siedzieć i zazdrościć...tego bombardini oczywiście :wink:

Pozdrów Italię ode mnie i krzyknij głośno, że tęsknię.

A my tu z Maylandzią jakieś kawiarniane bombardini popełnimy, może jeszcze ktoś się przyłączy :wink: