jamles 14.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No Siostra, teraz ja będę siedzieć i zazdrościć...tego bombardini oczywiście Pozdrów Italię ode mnie i krzyknij głośno, że tęsknię. A my tu z Maylandzią jakieś kawiarniane bombardini popełnimy, może jeszcze ktoś się przyłączy mogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 to ja Wam składniki zostawię abyście nie musieli szukać .... http://bi.gazeta.pl/im/4/6074/z6074744M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 jeszcze tylko ile czego bo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No Siostra, teraz ja będę siedzieć i zazdrościć...tego bombardini oczywiście Pozdrów Italię ode mnie i krzyknij głośno, że tęsknię. A my tu z Maylandzią jakieś kawiarniane bombardini popełnimy, może jeszcze ktoś się przyłączy Tola wytrzyj bitą śmietankę z czubka noska boś sie była ubrudziła A mówiłam, delektuj się a nie tak jednym łykiem Ja juz robię następnego bo wydaje mi się całkiem fajny jamles znalazłam kilka przepisów ale tylko skład podają i to też różne m.in. taki: Składniki czekolada;;ajerkoniak ;kawa; bita śmietana; whisky lub taki Składniki 100 ml ajerkoniaku, 100 ml bitej śmietany. Sposób przygotowania: Do 70 st. C podgrzać alkohol. Wlać do kieliszka. Na wierzchu ułożyć bitą śmietanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A tak wogóle to Dzień Dobry Do 15:15 w pracy a potem wolne Mam zamiar choinkę jutro sprzątnąć i ozdoby schować. Jak o tym pomyśle to jakoś tak... smutno troszkę. W tym roku mam wyjątkową choinkę. Nie gubi wogóle igieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ivonesca cieszę sie, ze z synem wszystko dobrze. Myślałam o Was po Twoim wpisie ale podobnie jak Tola wiedziałam, ze będzie dobrze no i bylismy wczoraj u pani rehabilitantki takie małe ćwiczenia i zabawy były - nawet się Maćkowi podobały mam trochę próbowac w domu i w przyszłym tygodniu znów do niej sie wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.01.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Mam zamiar choinkę jutro sprzątnąć i ozdoby schować. Jak o tym pomyśle to jakoś tak... smutno troszkę. W tym roku mam wyjątkową choinkę. Nie gubi wogóle igieł a jak się nie sypie to dlaczego chcesz ją juz rozbierac? do gromnicznej jeszcze trochę czasu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ania W - ale ślicznie wyglądacie ! A Tomek usmiecha sie identycznie jak Pawełek - wierna kopia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Mam zamiar choinkę jutro sprzątnąć i ozdoby schować. Jak o tym pomyśle to jakoś tak... smutno troszkę. W tym roku mam wyjątkową choinkę. Nie gubi wogóle igieł a jak się nie sypie to dlaczego chcesz ją juz rozbierac? do gromnicznej jeszcze trochę czasu jest Jakoś prysnął mi ten świateczny nastrój już i choinka już nie cieszy lampeczkami. To prawda, że ona cieszy najbardziej przed świętami W przyszłym roku ubiorą ją wcześniej by się dłużej nacieszyć Poza tym tegoroczna choinka nasza jest wyjątkowo brzydka Rzadka jak nie wiem co i z implantem skręcana na sruby bo mąż ją za bardzo uciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.01.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witanko śmietankę na nosie wytarłam, ale znów się pojawiła, dziś nigdzie samochodem nie wyjeżdżam, to mogę z bombardino powalczyć od rana Choinkę wczoraj rozebraliśmy, była śliczna, gęsta, ale wyschła na pieprz. Zanim zdjęliśmy ozdoby osypały się wszystkie igły podłoga w zielonym dywanie. Jeszcze przez kilka tygodni te igły będą się pojawiać nie wiadomo skąd. Resztę ozdób schowam dopiero 1 lutego, na parapecie w jadalni wciąż wieczorem palą się lampeczki. W ogrodzie altanka też w palących się non stop ledowych soplach. Ale ma rację Mayland, że te ozdoby najbardziej cieszą przed świętami, teraz to taka musztarda po obiedzie. Gdyby nie było śniegu i mrozu, to te wszystkie dekoracje schowałabym już dziś, a tak jeszcze jedno z drugim pasuje, niech stoi. Dziś od rana znów katastrofa w naszej górnej łazience. Nieprzerwanie leje się woda w WC. Dzwoniliśmy do serwisu Geberita, przyjedzie ktoś po 18 dopiero. I coś się dzieje w wodociagach, bo woda w kranach w kolorze coca-coli. Dobra wiadomość taka, że mimo siarczystego mrozu świeci słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.01.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ale cudnisty różowy nosek !!! Ania W. !!! http://img.timeinc.net/recipes/i/recipes/su/07/01/hot-chocolate-su-1571510-x.jpg Kooooomu gorąca czekolada ? kooooomu ?? Parę dni temu moja córa zaczęła kurs prawa jazdy. I jakoś dotarło do mnie, że pewien etap w życiu się skończył namacalnie, dlatego z takim uradowaniem oglądam zdjęcia Waszych małych cudeniek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.01.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 to ja się piszę na czekoladę i może macie troszkę racji - w grudniu podczas oczekiwania świąt to inaczej jest...jednak u nas choinka jeszcze stoi, mimo że też wyschła, ale igły nie obleciały...no chyba że któryś kot przebiegnie pod spodem to sie sypie - wieczorem ładnie wygląda za to w swiatełkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.01.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 rozebrałyście choinkę ??? a ja moja 2 dni temu dostroiłam wielkimi różami byłam na strzychu po sprzet narciarski i tam w jednym z kartonówm znalazłam kilka nowiutkich ,czrewonych róż ....tak wiec na moim drzewku lokum znalazly ...róże , pąki róż , czerwone gałązki , zwisające pędy modrzewiu z szyszkami i ...gwiazdy betlejemskie .....nawet jeden storczyk znalazł swoje miejsce na samym dole Choinkę kupiłam w tym roku sztuczną ....ale ładną ....zapłaciłam 200 zł ,ale potwornie kusiła mnie taka za 690 !!! ale na szczęscie zdrowy rozsądek zwyciężył http://img696.imageshack.us/img696/4826/ch3.jpg ....i pachnie ,bo spryskałam ja olejkiem o leśnym zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.01.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ziabko ja mogę takie zdjęcia stadami, ale się mocno powstrzymuję, żeby nie zanudzić Choinkę jeszcze mam. Szkoda mi rozbierać. Tak jak pisała Ivonesca - tak ładnie wygląda wieczorem oświetlona lampkami No i w towarzystwie tego śniegu pasuje nam jeszcze w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Buziaki zostawiam .......bądźcie zdrowi i niegrzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ew-ka, wypoczywaj, śmigaj, pij, rozrabiaj i wracaj cała i zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ew-ka, wypoczywaj, śmigaj, pij, rozrabiaj i wracaj cała i zdrowa ale tak coby nie było siary na Onecie tego irlandzkiego składnika tej bombki nie zostało gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 zostało, ale dziś pijemy w galerii, jest co opijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 zostało, ale dziś pijemy w galerii, jest co opijać tam już pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.01.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Co nie ma ? Gdzie nie ma ? A to , to co ??? I kto to wszystko rozpakuje ? A wypije http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2472_2007-0205.JPG I trzeba tu miejsce zrobić - uprasza się o dopicie tych raptem 'dziesięciu antałków. http://www.winaarmando.pl/_img/foto-beczki2.jpg ps. światło gaśnie automatycznie przy bezruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts