Ew-ka 24.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Niepotrzebnie z Marmolady zjechałyście kolejką. To nie jest trudna trasa. To tylko ta wysokość robi wrażenie. Następnym razem nie odpuszczajcie. Tolusia -wrażenie to robią te 45% ściany do pokonania i miejscami wąskie korytarze wybralismy sie tam dośc wcześnie rano gdzie trasa była nie rozjeżdżona bo ostatnio Panowie zjeżdżali ok południa i juz było strasznie dużo muld.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Tola a Wasza grupa na jakich stokach jeździ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Nasza grupa to mocarze, wszystkie czarne zaliczają z błyskiem w oku. Jeżdżą wiele lat, czasem i po trzy razy w sezonie. Dziewczyny w niczym nie ustępują facetom. Dlatego ja chadzam do sklepu po bułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.01.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nasza grupa to mocarze ..... a nasza liczy na jakieś LLLLLLLLLllllluuuuuuuuu z okazji 122 setki łyknąłbym coś z rana bo: klamor nieodpalił było tylko -17, wczoraj przy -21 nie było problemu, czapka została u teścia na urodzinach uszy mi zmarzły i najgorsze ......... suszy mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 25.01.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 6.00 rano -28 stopni na termometrze..................woda skroplona w rogach okien w salonie zamarzła na lód , drzwi wejściowe liznęło od środka..............godz. 8.00 -25 stopni.................ludziska co sie dzieje i jak długo jeszcze.............przecież nogi przymarzają do gruntu, kierownica do rąk ............dupa do gaci.................chyba w kombinezonie narciarskim ruszę do roboty ............... kawę ze śniadaniem zapodaję........... http://www.foody.pl/uimages/KAWA_I_HERBATA/ARTYKUlY/KawaNaSniadanie.jpg i coś dla rozgrzewki http://img.national-geographic.pl/images/0912/pics/mors2_c368d933d0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.01.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Paty, u mnie to samo. O 8.30 na termometrze -28, w nocy przy gruncie było -34, to już nie jest śmieszne. Od strony wschodniej koc na parapecie przymarzł do ramy okiennej. Kuchnia też od wschodu z soplami przy parapecie. Jamles, a po czym Cię tak suszy?...zdradzisz? ponoć najlepiej klin klinem, więc jak zauważyłeś LLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUU trzeba poczynić TO LLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU za okrąglaczka http://www.plastech.pl/images/news/2085/zubranko1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.01.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Kurde, jak te japonckie makaki będziemy siedzieć w ciepłej wodzie do wiosny ..??? Na takie mrozy rekomenduję ciepełko w kieszeni ( gaciów też ) takim sprytnym urządzonkiem wielokrotnego użytku : http://www.allegro.pl/item857198618_profesjonalny_ogrzewacz_rak_chemiczny_zelowy.html Moja córa bez tego zamienia się w zombie , a tak, wracając ze szkoły robi pstryk i za 3 sek ma elektrownię ciepła . Dobrych parę godzin ciepełko za friko jak gdzieś na dłużej potrzeba wyjść. Za oknem wiśnia robi za drzewko słoninkowe z owocnikami bąbli siatek z paciajugą margarynowo-ziarnową. A siokorek ! a kwiczołów ! a sójek...! Kot siedzi na oknie i trzeszczy Pod kominkiem grzeją zadki psy .. Zima kiedyś się skończy. I będą źreć komary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.01.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Jamles, a po czym Cię tak suszy?...zdradzisz? ponoć najlepiej klin klinem, teść wskoczył na 69 rocznicę klina na grubie nie ma może dyro ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Jamles, Ty mnie do rozpaczy doprowadzasz. Kiedy czytam Twoje wypowiedzi, to moja zdolność rozumienia tekstu drastycznie maleje. To co nade mną, zaqmałam w 50 %. Idę się napić z rozpaczy. http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/05/f1/c8/drinking-a-kwak.jpg Ewcia cudnie, żeś w jednym i tym samym kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.01.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Jamles, Ty mnie do rozpaczy doprowadzasz. Kiedy czytam Twoje wypowiedzi, to moja zdolność rozumienia tekstu drastycznie maleje. To co nade mną, zaqmałam w 50 %. Idę się napić z rozpaczy. dobra, teraz będzie łamaną polszczyzną szwiger miał wczoraj urodziny .... 69 to chyba te 50% w pracy na kopalni nikt nie miał wódki, żeby sobie klina strzelić zastanawiałem się czy dyrektor przypadkiem nie ma PS szwigier = teść na widok tego piwa to mnie skęca z bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.01.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 I wszystko jasne To na posuchę - kromka zdrowia http://www.smakimprezy.pl/images/smalec1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 dziendoberek u mnie lajcik ...tylko -17 rano a teraz -12 st wstałam dzisiaj skoro świt (jutro tez ) i zabrałam ojca na badania tarczycy do Opola ....rano tabletka i 4 godz czekania na badanie wchłaniania jodu ...jutro powtórka . Ziaba - ten chlebuś taki apetyczny ,że ślinka mi po klawiaturze cieknie ( a zupka dopiero sie gotuje) Tolusia - u mnie w grupie było 2 mocarzy ... reszta jeździ rekreacyjnie ale bardzo dobrze ...oprócz mnie oczywiście ,bom deski założyła dopiero kilka lat temu i miałam 5 lat przerwy ale sa stoki na których i Ty byś świetnie jeździła z nieukrywana przyjemnością Jamles- suszy Cię ? wody z ogórków kcesz? http://przystole.blox.pl/resource/ogorki_kiszone2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.01.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 O to, to, Siostra, w takim razie ja muszę zmienić grupę i jeździć z Wami Proszę mnie od teraz zawiadamiać o planowanych wyjazdach, będę na czerwono w kalendarzu zaznaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 O to, to, Siostra, w takim razie ja muszę zmienić grupę i jeździć z Wami Proszę mnie od teraz zawiadamiać o planowanych wyjazdach, będę na czerwono w kalendarzu zaznaczać bardzo sie ciesze moje koleżanki juz Cie znaja z opowieści i zapewniam Cię ,że przyjma z otwartymi ramionami ...chociaz nie wiem czy taka chudą kozę zaakceptuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.01.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 hihihi zniosą mnie jakoś, ja fajna przeca jestem to i łatwiej ten 36 rozmiar wybaczyć pozdrowienia cieplutkie "moim" koleżankom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 hihihi zniosą mnie jakoś, ja fajna przeca jestem to i łatwiej ten 36 rozmiar wybaczyć pozdrowienia cieplutkie "moim" koleżankom nie ciesz sie ,nie ciesz ....juz my Cie podtuczymy ostatnio mój pieczony boczek i chleb wg Dps-i dołożył nam kilka dkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dobra, namówiłaś, kilka dkg w pewnym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Modlitwa kobiety przed posiłkiem: -I żeby wszystkie kalorie poszły w cycki. Cześć dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 cześć Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 I vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts