jea 26.01.2010 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cze laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.01.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cześć lachony No właśnie oglądam w tv prognozę NASA dla Europy na najbliższe 2 miesiące. Wiecie co...trzeba się napić. Wiosna dopiero pod koniec kwietnia a śniegi i mrozy ustąpią w połowie marca. Teraz przed nami ostre sypanie Czyli jak to starsi mawiali " panie, zimy to prawdziwe przed wojną bywały ". No to mamy lekcje historii. Z rachnunkiem za gaz takim, że tylko się śmiać.. Cukiereczek na pocieszenie http://nerdgirltalking.files.wordpress.com/2008/09/chocolate3-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.01.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cześć lachony No właśnie oglądam w tv prognozę NASA dla Europy na najbliższe 2 miesiące. Wiecie co...trzeba się napić. tylko tyle przeczytałem najbardziej podoba mi się ..... trzeba się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.01.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ...trzeba się napić. ..... trzeba się napić trzeba się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.01.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ...trzeba się napić. ..... trzeba się napić trzeba się napić Jak trzeba, to trzeba - włala http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy/przepisy/kawa_z_rumem_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.01.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ....może coś do kawy na słodko http://forum.montignac.com.pl/imgshack/_f/f_0026779.jpg Piękna zima za oknem Słoneczko zagląda przez szyby , śnieg skrzy sie jak miliony diamencikow , błękitne niebo ,mróz -17st ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.01.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dzieńdoberek Ew-ka, śniło mi się, że byliśmy z M. u Was, siedzieliśmy przy stole, Ty polewałaś jakieś wynalazki i było bardzo miło do momentu, kiedy powiedzieliśmy, że my na cały tydzień Zrobiłaś taką minę i tak spojrzałaś na H. ....że kopnęłam Szanownego pod stołem i stwierdziłam z uśmiechem, że żartowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.01.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dzieńdoberek Ew-ka, śniło mi się, że byliśmy z M. u Was, siedzieliśmy przy stole, Ty polewałaś jakieś wynalazki i było bardzo miło do momentu, kiedy powiedzieliśmy, że my na cały tydzień Zrobiłaś taką minę i tak spojrzałaś na H. ....że kopnęłam Szanownego pod stołem i stwierdziłam z uśmiechem, że żartowaliśmy ale horrory Cię męczą tydzień mówisz ? a to latem było czy zimą ? bo jak zima to wiesz ...ogrzewanie ps.....nie kop M. bo sie spocisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Zimą gości przyjmować. Niech chuchają. Najlepiej jak by tak ze 3 miesiace mrozów posiedzieli, dopiero byłby widoczny efekt dochuchiwania na liczniku gazowym. Na mniej, się chyba nie opłaca. Chyba, że jest kręcone pedałowane dynamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Na mniej, się chyba nie opłaca. Chyba, że jest kręcone pedałowane dynamo. a jaka łydka byłaby kształtna po takim treningu dzień dobry, kawunia http://zmysl.com/photo/tinyMce/kawa_.jpg sąsiad wreszcie odpalił swego diesla, znaczy ocieplenie przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 sąsiad wreszcie odpalił swego diesla, znaczy ocieplenie przyszło czyli jest szansa, że mój grzejnik w niby garderobie zacznie grzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.01.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Bry. Sypie. Wieje. Zawiewa. Podwiewa Dziś Dzień Świstaka z odśnieżaniem. Jutro Dzień Nerw. Dzieci w podróży - jedno samochodem z Zakopanego, drugie pociągiem do Zakopanego. Już piekę kurze szpytki, gotuję jaja na twardo i szukam butelek na herbatę. Bo jak tfu tfu młoda spędzi tydzień gdzieś w polach w tym pociągu.. Dobrze, że ze wsparciem męskiego ramienia pomyka w siną dal, i jak by co, On uniesie przez zaspy i śniegi i jeszcze walizkę poniesie ... eh..młodość jest pięęęęęęęęękna. Ale dojrzałość smaczniejsza http://www.davroadchurch.co.uk/images/coffee_2.jpg http://atinabc.blox.pl/resource/chrust.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam Lachony i inne piękności Proszę nie poruszać wątków narciarsko - stokowo - szleńczych!!! Dopiero z nastaniem nowego sezonu...może wtedy moje kolano będzie już fungować, a póki co macham nóżką żeby do zejścia śniegów je jakoś doprowadzić do porządku....W końcu hektary zobowiązują... A tymczasem coś do kawki i aby dotrwać do końca pracy..... http://www.dziennik.pl/files/archive/00036/FR_Piegusek_z_bakali_36969l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ... A tymczasem coś do kawki ..... mało procentowe coś czym mamy to kolano nacierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 No tak do nacierania się nie nadaje.....ale jak krzepi serca i dusze! A do nacierania: http://x.garnek.pl/ga6231/90a5d23a15f409a3266442a3/polski_spirytus_przepisy_please.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dziendoberek Ziabko- u mnie jeszcze przed godziną był koniec świata a teraz zaświeciło słońce zrobiło sie cicho i spokojnie ...słoneczko od czasu do czasu prześwieca przez chmury ......może to tylko cisza przed burzą Agacka - biedactwo .... a co sie stanęło z Twoim tolankiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 czym mamy to kolano nacierać rencami ...jamles.....rencami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 E, rencami nie honorowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 E, rencami nie honorowo... ee tam zaraz nie honorowo polędwiczki na cukini dzisiaj podaję i prażuchy (wg bogumil) pierwszy raz w życiu melduje ,że słonce świeci jak szalone i jest ....0,5 na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.01.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Agacka - biedactwo .... a co sie stanęło z Twoim tolankiem ?? No wiesz zepsuło się na tyle by pan w białym kitlu grzebał mi w środku, ale teraz ponoć ma być tylko lepiej wiec czekam na to cierpliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts