Ew-ka 28.01.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Agacka - biedactwo .... a co sie stanęło z Twoim tolankiem ?? No wiesz zepsuło się na tyle by pan w białym kitlu grzebał mi w środku, ale teraz ponoć ma być tylko lepiej wiec czekam na to cierpliwie... ała i co teraz ,pracujesz czy w domciu na foteliku siedzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.01.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Agacka, bidulo. Kuśtyczka znakiem jesteś Ach, czemuż my nie jesteśmy chociaz w części jak inne źwierzątka, tak chociażby jak jaszczurka, jak ogonek odpadnie, urośnie ładniejszy...albo jak rekin..wciąż z rosnącym nowym kompletem zębów. Sie rozmarzyłam , co chciała bym, aby mi odpadło i po nowemu odrosło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.01.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Podmeldowywuje śnieg walący niczym z rozdartej pierzyny. I zero stopienków. Cały dzień było ciemno jak w rodzinnym grobowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ew-ka nie ma tak pięknie.....nie dość że w pracy, to jeszcze i dziś mnie zasypało niezgorzej...jedno odśnieżanie zaliczone i coś czuję że na tym jednym się nie skończy....ale to w ramach rekonwalescencji Ziaba ja to bym chciała żeby wiele rzeczy mi poodpadało i na nowo sobie wyrosło ale chyba to tylko pobożne życzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.01.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 sobotnie dziendoberkowo sypie i sypie i końca nie widać wczoraj strząsałam wielkie czapy śniegu z roslin a dzisiaj można zacząć od początku ..... w kominku strzela ogien ,rosółek pyrka na piecu , Aniqa cichutko śpiewa ..... synek wyjechał raniutko (tylko nocował ) ....cisza ,nuda ....sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 sobotnie dziendoberkowo ........nuda ....sobota cza było nie walczyć o wolne soboty pozdrowienia z gruby PS. i wcale nie sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.01.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 sobotnie dziendoberkowo ........nuda ....sobota cza było nie walczyć o wolne soboty pozdrowienia z gruby PS. i wcale nie sypie .....i u nas już nie sypie .... i świeci cudne słoneczko..... i niebo jest błękitne ...i H. zaraz z pracy przyjdzie ,bo moi pracownicy maja dzisiaj wolną sobotę jamles .....pozdrowienia sprzed kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Pada, sypie, wali, nie wiem jak mam to jeszcze nazwać ulica dojazdowa do posesji już tylko jeden samochód zmieści, o mijaniu dwóch nie ma mowy. Ja nie wiem co to będzie. Pokrywa śnieżna w ogrodzie na trawniku ponad pół metra. Tam gdzie zawiewa, zaspy po 80cm, po dzisiejszym dniu jeśli padać i wiać nie przestanie, będzie równo z ogrodzeniem. RATUNKU!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Pada, sypie, wali, nie wiem jak mam to jeszcze nazwać ulica dojazdowa do posesji już tylko jeden samochód zmieści, o mijaniu dwóch nie ma mowy. Ja nie wiem co to będzie. Pokrywa śnieżna w ogrodzie na trawniku ponad pół metra. Tam gdzie zawiewa, zaspy po 80cm, po dzisiejszym dniu jeśli padać i wiać nie przestanie, będzie równo z ogrodzeniem. RATUNKU!!!! ściema jakaś właśnie wracam z TEGO ogrodu i tam same kwiatki, trawa zielona i jakiś ......... zeszłoroczny śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jamles, jak wołam ratunku to ratuj, bo inaczej taki zielony ogród to tylko na fotkach zostanie.Moja angielska trawa do przeorania będzie, bankowo.Ale może to i dobrze, posieję normalną, będzie rosła i nie kaprysiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.01.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Tola U nas dokładnie tak samo. Miejscami na trawniku śniegu do pół uda. Jak to się rozpuści..jak to się puści.. Plus jeszcze to co zacznie napływać od naszych południowych sąsiadów.. W mojej okolicy masa ludzi pozasypywała rowy melioracyjne, bo...bo zasypane lepiej kosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.01.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jamles, jak wołam ratunku to ratuj, już lecę http://www.centrummaszyn.pl/files/Partner3-51_3_m.jpg i pomocnik http://lh5.ggpht.com/_u0sOkw4zQLk/SQcpEf5sBBI/AAAAAAAACoQ/iXcdtb_7OE8/s640/P1030603.JPG a jak będzie trzeba to pomogą..... http://imguser.gandalf.com.pl/pd_8054.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.01.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Pada, sypie, wali, nie wiem jak mam to jeszcze nazwać ulica dojazdowa do posesji już tylko jeden samochód zmieści, o mijaniu dwóch nie ma mowy. Ja nie wiem co to będzie. Pokrywa śnieżna w ogrodzie na trawniku ponad pół metra. Tam gdzie zawiewa, zaspy po 80cm, po dzisiejszym dniu jeśli padać i wiać nie przestanie, będzie równo z ogrodzeniem. RATUNKU!!!! Tola, skąd Ty wiesz co ja mam za oknem i w ogrodzie? U nas dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Właśnie, właśnie...to już nie przelewki. Próbowałam wczoraj wyłączyć lampki zew. na domu i choinkach, to zapadłam się po tyłek w śniegu. Nie ma gdzie tego śniegu odgarniać Kupiłam sobie zabawkę odśnieżarkę i niby wali na 9 metrów ale chyba zaczne śnieg wywozić taczką z podjazdu ... białe g....wno Pożyczam jak kto chętny http://www.odsniezarki.net/odsniezarka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 matko dziewczyny, normalnie świat się kończy całe szczęście, że Jamles ratownik na posterunku A taczką nie mogę śniegu wywozić, bo mi taczkę ukradli Dzieciaki próbowały wczoraj zrzucić śnieg z dachu altanki, boję się, że to się wszystko zawali. Ale nie bardzo im to wyszło, bo śnieg zmrożony, twardy i szczotka do zamiatania za miękka, a szuflą nie dały rady, bo za wysoko. Naszych ulic nie odśnieżają, wyjeżdżone dwie koleiny, moje autko ma niskie podwozie, wczoraj ja za spychacz robiłam dziś już chyba nie wyjadę, bo zawisnę. A cały czas pada, koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Z przerażeniem patrzę na rynny. Tam dobre 30 cm żywego lodu. Co w rynnie, myśleć się boję. Wejść na dach się nie da, od dołu kuć nie ma jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.01.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 postawiłam termometr w słoncu ......jest 15 st !!!!! U mnie tez sniegu po kolana -chodziłam dzisiaj w spodniach narciarskich naciągniętych na kalosze i jakoś mi sie udało mieć suche nogi podczas otrzepywania roślinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.01.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 http://wynalazki-kuba.prv.pl/pliki/img/04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jamles, widzę, że masz identyczne podejście jak mój małż. Pytanie tylko jedno..kto po tym posprząta ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.01.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ale o so chodzi ? .....nic sie nie wyswietla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts