Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Aniu - a jak Twoje gardziołko, antybiotyk pomógł ?

Twój nastrój to zapewnie zmartwienie choroba Taty :cry: Anusiu - strach o najbliższych bedzie nam towarzyszył do późnej starości .....teraz o Rodziców ....za chwilę ,kiedy dzieciaczki dorosną i bedą same fruwać po świecie ,każdy telefon to ściśnięcie serca 8) o nocnych telefonach nie wspominam nawet, bo te- to zawał podany na tacy :roll:

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W marcu wiosna ?

Od paru dni tak niemiłosiernie dają koty czadu z zalotami, że włos dęba staje.

W taki ziąb..a im się chce... :oops: :wink: :lol:

Odlot jest wskazany.

Zawsze. :D

Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło:

- No i k...wa gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pie...lona wiosna do k...rwy nędzy? Co za poj...ny kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to k...wa wszystko jest?! A odwilż? kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba nap...dala jakby ich tam w górze poj...ło... Niby ponoć wiosna już jest, k...rwa - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, k...wa ...

A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie:

- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz...

Joluś

Jak mam przepis na zakalca, to nawet zakalec mi nie wyjdzie. :-? Totalne beztalencie cukiernicze. :oops:

Zresztą u nie nie ma kto jeść słodkości, nawet otwarta paczka delicji się zsycha :oops:

Przepis na flaszkie, to ja owszem , chętnie... :wink:

Ziabko przepis na alkohol jeszcze prostrzy-kupuje go w sklepie :wink:

ziabko kochana

napić to ja jeszcze nie czuję się na siłach (antybiotyk), ale lizaczka i przytulanki to ja poprooooszę!!!!!

Ale takiej masakry to ja dawno nie miałam :(

Teraz mi jeszcze zaospowany niespełna czterolatek jęczy, że go ucho boli i gardło i dziś trzeba z nim do laryngologa :( I znowu gorączka i te sprawy :(

No jakie licho się na nas uwzięło? :evil:

i ja miałam wczoraj zachcianki i o 20,oo wylądowałam w łóżku ....z gazetą :lol:

dziendoberek :D

ciężki dzien sie zapowiada w kwesti pogodowej :-? juz sypie śnieg i powietrze jakieś -takie ciężkie .....nic mi sie nie kce ,a muszem do miasta bom okulary sobie zbiła i musze wyskoczyć z konkretnej kwoty ,ale wiekszy dylemat mam jakie oprawki sobie sprawić :roll: