Ew-ka 01.02.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Aniu - a jak Twoje gardziołko, antybiotyk pomógł ? Twój nastrój to zapewnie zmartwienie choroba Taty Anusiu - strach o najbliższych bedzie nam towarzyszył do późnej starości .....teraz o Rodziców ....za chwilę ,kiedy dzieciaczki dorosną i bedą same fruwać po świecie ,każdy telefon to ściśnięcie serca o nocnych telefonach nie wspominam nawet, bo te- to zawał podany na tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja na smutki piekę właśnie sernik z ajerkoniakiem mówię wam pyyyyycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.02.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Joola Wiśnia jesteś. I tyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 W marcu wiosna ? Od paru dni tak niemiłosiernie dają koty czadu z zalotami, że włos dęba staje. W taki ziąb..a im się chce... Odlot jest wskazany. Zawsze. Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło: - No i k...wa gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pie...lona wiosna do k...rwy nędzy? Co za poj...ny kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to k...wa wszystko jest?! A odwilż? kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba nap...dala jakby ich tam w górze poj...ło... Niby ponoć wiosna już jest, k...rwa - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, k...wa ... A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie: - Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Joola Wiśnia jesteś. I tyla. Ziabko przepis jest prosty jak drut. Jakby co mogę podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.02.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Joluś Jak mam przepis na zakalca, to nawet zakalec mi nie wyjdzie. Totalne beztalencie cukiernicze. Zresztą u nie nie ma kto jeść słodkości, nawet otwarta paczka delicji się zsycha Przepis na flaszkie, to ja owszem , chętnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Anulka Nie umiem nic mądrego napisać.3 miesiące temu odchodziła moja mama.. Przytulam Cię tak strasznie mocno..tak strasznie mocno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Joluś Jak mam przepis na zakalca, to nawet zakalec mi nie wyjdzie. Totalne beztalencie cukiernicze. Zresztą u nie nie ma kto jeść słodkości, nawet otwarta paczka delicji się zsycha Przepis na flaszkie, to ja owszem , chętnie... :wink: Ziabko przepis na alkohol jeszcze prostrzy-kupuje go w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.02.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Joola takie flaszkie to ja mam gdzieś. Ale jak byś miała gdzie przepis na nalewkę z żaby...uuuuuuuu, to ja wchodzę w temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Bój się Boga kobieto! Z żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.02.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Zima, śnieg, mróz..człowiek ma zachcianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No na zachcianki to.... http://sylvi33.wrzuta.pl/sr/d/2cls87rq8Rk/zaba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Bój się Boga kobieto! Z żaby też wolę z jałowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 podobno pracodawcę zmieniłem idę poszukać jałowcówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.02.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 podobno pracodawcę zmieniłem idę poszukać jałowcówki Dolna półka po prawej http://republika.pl/blog_yz_4423119/6486136/tr/774291_bar_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.02.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Nieeeeee, nooooooo Na Was zawsze można liczyć. Nawet w kwestii zachciewajek To ja śniadanko w dowód wdzięczności. http://www.gastronauci.pl/uploads/Sense_sniadania.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.02.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Nieeeeee, nooooooo Na Was zawsze można liczyć. Nawet w kwestii zachciewajek To ja śniadanko w dowód wdzięczności. http://www.gastronauci.pl/uploads/Sense_sniadania.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.02.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ziabko kochana napić to ja jeszcze nie czuję się na siłach (antybiotyk), ale lizaczka i przytulanki to ja poprooooszę!!!!! Ale takiej masakry to ja dawno nie miałam Teraz mi jeszcze zaospowany niespełna czterolatek jęczy, że go ucho boli i gardło i dziś trzeba z nim do laryngologa I znowu gorączka i te sprawy No jakie licho się na nas uwzięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.02.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 podobno pracodawcę zmieniłem mozna jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.02.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 i ja miałam wczoraj zachcianki i o 20,oo wylądowałam w łóżku ....z gazetą dziendoberek ciężki dzien sie zapowiada w kwesti pogodowej juz sypie śnieg i powietrze jakieś -takie ciężkie .....nic mi sie nie kce ,a muszem do miasta bom okulary sobie zbiła i musze wyskoczyć z konkretnej kwoty ,ale wiekszy dylemat mam jakie oprawki sobie sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts