Ew-ka 03.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 w południe wyszło cudowne słoneczko ,niebo zrobiło sie błękitne jak w czasie letnich wakacji ,zapanowała cisza i spokój .....poszłam odśnieżać ...prawie umarłam ......ledwo żyję .....śnieg jest niesamowicie ciężki i moje ramiona i kręgosłup z pewnością to odchorują http://img138.imageshack.us/img138/4217/sl1c.jpg pług pojawil sie ok 13,oo http://img109.imageshack.us/img109/982/sl4wo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.02.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Chwalony we czwartek. Wiosna coraz bliżej. http://www.diseaseproof.com/uploads/image/FRUITBREAKFAST.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 i ja sie przywitam w mroźny ale słoneczny poranek kawa na stole http://www.bankier.pl/static/att/61000/1963389_kawa3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ziaba - wszyscy tesknimy za letnimi śniadankami na tarasie http://www.potrawyregionalne.pl/media/Image/fss08/3fss_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dosiądę się z przyjemnością, serwetkę pod brodę założę, coby dekoltu nie zapaćkać. AgaJ.G. Ivonesca, hop, hop, gdzie Wy dziewczyny? Z przyjemnością donoszę, że u Maluszka wszystko ok, tylko zarobiona jest, dlatego oponek nie piecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 własnie wrociłam ze spaceru ...cudowna pogoda -słonce grzeje ,niebo błękitne ,z dachów kapie a co najciekawsze ...ptaki daja dzisiaj taki koncert ,że musi o coś oznaczać -pewnikiem WIOSNA sie zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 no właśnie ...gdzie sie AgaJG podziewa ? ma kto wiesci od Agnieszki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 U nas aż tak pięknie nie jest, słonko tak nie bardzo wie, przebić się przez chmury i świecić, czy dać sobie spokój. Na razie przewaga jest po stronie chmur.I na minusie, więc bez słonka na kapanie z dachu nie ma co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 są jeszcze wolne jakieś filiżanki do kawy? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nawet jak nie ma to dla Ciebie i tak są Mocną?...mooocną http://zmysl.com/photo/tinyMce/kawa_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ew-ka, Ty dawno anginę miałaś? proszę natychmiast opatulić się szalikiem. To nic, że do kapelutka nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 do poczytania przy kawce ZŁOTE MYŚLI - Polskie i ślonskie -Czerwone wino jest dobre dlo zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić gorzoła. -Ile razy znajda klucz do sukcesu, to zawsze znajdzie sie jakiś leber co zmieni zamek. -Mężczyzna może zajmować się seksem ile tylko może. Kobieta ile wlezie. -Gdy chłopowi źle - szuko sie baby. Gdy chłopowi dobrze - baba go szuko. -Galoty som ważniejsze od baby. Jest połno miejsc, kaj idzie iść bez baby, ale bardzo mało kaj idzie iść bez galot... -Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem; toż to nie piwo. -Ja to mam takiego pecha, że nawet jak mi kamień z serca spadnie, to trafia mnie w stopę... -Staro ślonsko prowda - poślij gorola po flaszka, a tyn przyniesie jedna... -Kobieta w ramach równouprawnienia może robić co zechce, byle było smaczne. -Najlepsze zwierzątka domowe to rybki. Nie szczekają,nie drapią, błota nie naniosą, nie chrapią, a jakby co, to jest zagrycha. -Przestrzegając ściśle zasad etykiety wyjdziesz z przyjęcia trzeźwy, głodny i wkurwiony. Nie mam problemu z alkoholem, mogę go pić zawsze. -Nie jestem leniwy. Mam zawyżone wymagania motywacyjne. -Lepszy cellulitis w garści, niż silikon w telewizji. -Mózg jest zadziwiającym organem. Zaczyna już funkcjonować sekundy po tym jak obudzisz się rano i działa nieprzerwanie aż do chwili gdy znajdziesz się w pracy. -Powiedziałem wódce stanowcze "NIE", ale ona nie chce mnie słuchać... -Jaka jest różnica pomiędzy Afrodytą a polskim rządem? - Afrodyta powstała z morskiej piany, a rząd z bałwanow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.02.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 bry... wpadam na małą i mocną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ew-ka, Ty dawno anginę miałaś? proszę natychmiast opatulić się szalikiem. To nic, że do kapelutka nie pasuje anginę ? dawno ,ale nie tak dawno żeby nie pamiętać ten dekold to na odczarowanie zimy i jakbym miala pewość że gołe cycki ją przegonią to bym się poświeciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nawet jak nie ma to dla Ciebie i tak są Mocną?...mooocną http://zmysl.com/photo/tinyMce/kawa_.jpg oj mocną, bo oczy się same zamykają, a tu jeszcze tyle dnia przede mną dziękuje i pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.02.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ew-ka - te mądrości ślonskie to musisz z tłumaczeniem, bo ci insi nie pokumają a z dekoldem to ...przemyśl sprawa do... końca (Tola też...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ew-ka, Ty dawno anginę miałaś? proszę natychmiast opatulić się szalikiem. To nic, że do kapelutka nie pasuje anginę ? dawno ,ale nie tak dawno żeby nie pamiętać ten dekold to na odczarowanie zimy i jakbym miala pewość że gołe cycki ją przegonią to bym się poświeciła Ja też bym się poświęciła...jakbym miała cycki Bry słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.02.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ew-ka - te mądrości ślonskie to musisz z tłumaczeniem, bo ci insi nie pokumają a z dekoldem to ...przemyśl sprawa do... końca (Tola też...) Jak ja skumałam, to inni też Cześć Marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.02.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ... a z dekoldem to ...przemyśl sprawa do... końca (Tola też...) i Joola też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nie no, ja sprawę nagich piersi (elegancko to nazywam) zostawiam Ewce, to będzie najładniejsza fotka Maksiu, może do tej kawki jeszcze dopalacza dodać, co? Bodziu, a co to za święto, żeś nas w KK znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts