bodzio_g 04.02.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ... Bodziu, a co to za święto, żeś nas w KK znalazł jestem w domu wolny ( ), dzieci nie ma , jest prąd i woda i jest internet, słońce świeci , z dachu kapie , chyba wiosna doń przyczłapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 no i gicior, idziesz na zaplecze, skrzynek do przeładowania się nazbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.02.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 no i gicior, idziesz na zaplecze, skrzynek do przeładowania się nazbierało no to lece ... jakby mnie nie było godzinke to ...poślij Jamlesa (coby mnie wyciągnoł bo nie bede w stanie ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wy to potraficie namawiać uwaga ...wklejam cycki.....tylko czy aby nie za małe http://blackdress.pl/wp-content/uploads/2009/04/biust-1.jpg ZIMO SIO ,SIO ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Maksiu, może do tej kawki jeszcze dopalacza dodać, co? Jeśli takiego co mnie na nogi postawi to jak najbardziej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wy to potraficie namawiać uwaga ...wklejam cycki.....tylko czy aby nie za małe Spoko Ew-ka, są w sam raz :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mam wiadomości od Ivoneski, wszystko w porządku, Maciejek rośnie, tylko jakiś problem z dostępem do netu.Pozdrawia wszystkich bywalców KK. Maksiu, w wiadomej sprawie na razie cisza, nic nie wiem.Ale jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Przyszłam się kawy napić, a tu masz babo ... cycki Witam wieczornie i zapytam grzecznie ... czy Bodzio to wylazł z zaplecza o własnych siłach, czy też Jamles po Niego poszedł ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Bodzio ciągle na zapleczu...leży Jamles to dopiero rano zajrzy...tylko nie wiem co wtedy zastanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Toluś jakby co, to ja pójdę po Mariana...mam dla niego prezent http://www.alegro.wabi.pl/foto_aukcje/pocieszyciel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Bodzio ciągle na zapleczu...leży Jamles to dopiero rano zajrzy...tylko nie wiem co wtedy zastanie jak teraz jest rano to jestem Hela była szybsza ..... biedny Marian żol mi boroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Toluś jakby co, to ja pójdę po Mariana...mam dla niego prezent http://www.alegro.wabi.pl/foto_aukcje/pocieszyciel.jpg dobre, tylko nie wiem, czy on jeszcze może Jamles, a nie rano jest? jakoś tak świta za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Bodzio ciągle na zapleczu...leży Jamles to dopiero rano zajrzy...tylko nie wiem co wtedy zastanie jak teraz jest rano to jestem Hela była szybsza ..... biedny Marian żol mi boroka Jaki żal, jaki żal napisane przecież czarnym na drewnie, że to męski pocieszyciel tak? ps. znalazłam jeszcze damskiego ale nie wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 a ja myślałem, że na nockę przyszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Jaki żal, jaki żal napisane przecież czarnym na drewnie, że to męski pocieszyciel tak? tylko, że Marian dostał tym z napisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.02.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Jaki żal, jaki żal napisane przecież czarnym na drewnie, że to męski pocieszyciel tak? tylko, że Marian dostał tym z napisem Nie biję słabszych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.02.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 bry na bry... brym brym ... alllle ossso chozi ?? melduje że jeden kacik posprzątany allle...jeszcze dużo flaszek jest do ...posprzątania Hela i Karlus !! - pomóżcie !! Ew-ka - mam problem ze wzrokiem i ... niedowidze, albo vizion expres albo ...Tola trefny towar kupiła do KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.02.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Jaki żal, jaki żal napisane przecież czarnym na drewnie, że to męski pocieszyciel tak? tylko, że Marian dostał tym z napisem Nie biję słabszych... a te ...siniaki to co ...?? te L-4 na 2 miesiące - mam świadków i papiery dobrze że chociaż posmarowałaś mi tym bolsamem kark i ...migdałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.02.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 choć ...widze już ciemnosć , ide dalej sprzątać sam , bo nikt mi nie che pomóc jeśli nie wróce do niedzieli to ...wzywajcie pogotowie ratunkowe, koniecznie z ...kroplówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.02.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Jaki żal, jaki żal napisane przecież czarnym na drewnie, że to męski pocieszyciel tak? tylko, że Marian dostał tym z napisem Nie biję słabszych... a te ...siniaki to co ...?? te L-4 na 2 miesiące - mam świadków i papiery dobrze że chociaż posmarowałaś mi tym bolsamem kark i ...migdałki Jakich świadków? Ja mam wszystko nagrane...Jak mówię, że nie biję to...mówię. http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/Alkohol_kobiety_muzyka_2009008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts