Ew-ka 18.02.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 wiśnie to WY jesteście to ja cierpie ,zwijam sie z bólu ,tynki pazurami wydrapuję a Wy sie o TYŁEK pytacie !!!! ....pewnie ,że macałam ( w stringach był jak mnie z tłumu wyłuskał ) ale adrenalina była .....tanczylismy wsród gwizdów,okrzyków i piskach bardzo erotyczny wygibus ....bo tancem to chyba nie mozna bylo nazwać Opowiadalam o tym po powrocie H. ....a on z obrzydzeniem sie odsunąl i powiedział ....fujjjj ......obcego faceta po tyłku dotykałaś a teraz do mnie ???? a gdybym to ja obcą kobitke ..... ????? ..... TY ?? --zawołałam ....zabiłabym !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 melduje ,że lawiny schodzą ....z dachu kilka razy mało zawału nie dostałam zanim sie zorientowałam co to za HUK woda też sie leje z dachu ... bo caly dzien dzisiaj sloneczko swieciło ....a nasza-pozalsieboze -ulica to brejowata struga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ....a nasza-pozalsieboze -ulica to brejowata struga http://goforshopping.pl/wp-content/plugins/yet-another-photoblog/cache/buty_tommy_hilfiger122511776512251758731.1ugnog6n4mskwcg0w0kgg0gkw.6ylu316ao144c8c4woosog48w.th.jpeg i na kolano http://alejahandlowa.pl/obr/vitanea/3291_d.jpg http://www.centrum-synergia.pl/grafika/usprawnienia_wczesny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 jamlesiu-jesteś niezawodny -dziekuję Fastum ,Ketonal. DipRilfe ......te maści uzywam na zmianę ,ale najbardziej pomaga mi ......opaska z gorczycy - mysle ,ze jutro bede skakała jak kozica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.02.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ewuś Niegniewajsia. To zawiść przeze mnie przemawia. hlip wstyd mi... no zazdroszczę Ci jak cholerrra tego szczypania Swoje osobiste małżeńskie szczypać - to co innego, ale łobce.. W kolanko mogę pochuchać. I dam lizaka, na otarcie łez. http://biopsy.files.wordpress.com/2009/02/lollipops.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ziabka - nia Ciebie gniewać się ? nigdy w życiu za lizaka dziekuje .... a masz co zazdraszczać ......to był bardzo estetyczny wystep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 i co to za sprawiedliwość........................????? toż to trzeba babcią być żeby się tak bawić????????????????????? ja też tak kcemEwcia gdzie Ty zamieszkujesz że takie biby organizują.............u mnie tylko zapowiadali występ Stachurskiego.............i jak się to ma jedno do drugiego.................na jak?????????????????? strugi z dachu się leją, słońce po gałach daje, zasmażka na chodnikach...............jutro upał +6 stopni...............bikini z szafy wydzieram........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ewa wygladałaś super!!! Mój pewnei powiedziałby po moim powrocie tak samo jak Twój H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ew-ka, nic tylko zazdrościć A ja dzisiaj zrobiłam sobie seans filmowy...tak mnie zachęciłyście recenzjami, że zażyczyłam sobie w domciu "To skomlikowane" - bo o kinie, jak Młody chory nie mam co marzyć ,,,i oczywiście nie żałuję, a jak tam usłyszałam, że deszcz w pierwszy dzień budowy przynosi szczęście, to od razu wyskoczyłam z mojego budowlanego doła... dzięki dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 toż to trzeba babcią być żeby się tak bawić????????????????????? : dobre ja powtarzam moim koleżankom ,ze jestesmy juz w takim wieku ,że teraz juz nic nie musimy ......za to wszystko ....możemy mamy grupe 7 .... i ostatnio zaznaczyłyśmy sie bransoletkami Pandora (a'la Pandora bo jak odwiedziłam sklep firmowy w Krakowie i zobaczyłam ceny koralików to mój H. słysząc moją rozmowe z kolezanką skwitował .....żeśmy sie za biednie wydały za mąż ) Idea zbierania koralików -to taki pamietnik waznych wydarzen -bardzo nam sie spodobała ...kupiłysmy srebrne bransoletki ale mnie spodobała sie skórzana czarna wiec przewiesiłam zawieszki i teraz nosze dwie http://img.interia.pl/kobieta/nimg/8/j/Brabsoletki_Pandora_3312260.jpg http://img.interia.pl/kobieta/nimg/s/h/Brabsoletki_Pandora_3312258.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 U mnie to nawet na Stachurskiego nie mam co liczyć Ewcia - nooooooo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 U mnie to nawet na Stachurskiego nie mam co liczyć Ewcia - nooooooo!!!!!! nie marudzić !!!! myśmy na wies pojechały aby sie tak wyszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.02.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Prześmieszna ta bransoletka ze źwierzątkami. Patyśka, i tak lepiej stoisz w rankingu ze Stachurskim, bo u nas na tablicy ogłoszeń jak byk - reklama chóru z przebojami na okoliczność postu. Siura w rynnach aż miło. Mniej miło jak zjeżdża z dachu. Ale ale - piąąąątek dzisiaj W wiosennym słonku to już można się opalać Gdzieś w zacisznym kątku http://www.berns.se/dynamaster/image_archive/cache/668a0e7fcdbc2c87fca82af43bbc53f2_534x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.02.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 dziendoberek ziaba -kawa jeszcze jest ? z kolanem nie jest lepiej ...myslałam ,że dzisiaj do sklepów sie wybiore ale niestety zostałam w domu a H. poszedł do pracy z lista zkupow...... czy wasi męzowie tez tak maja ,że kupują tylko co zapisane na kartce ? nic od siebie ,nic poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.02.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 kupuje się to co potrzeba, zapasy to się ze 20 lat wstecz robiło, kartka mnie nie potrzebna, jak coś zapomnę to sie nazywa ....... oszczędzanie kupi się później na dłużej starczy teraz chcę kawy i biorę się za ....... pitowanie tylko do Żelki muszę skoczyć po dane jednoprocentowe a na kolano to jeszcze kapusta może pomóc albo ...... lewatywa jeżeli to symulanctwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.02.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 kupuje się to co potrzeba, zapasy to się ze 20 lat wstecz robiło, kartka mnie nie potrzebna, tak pytam ,bo mąż mojej kolezanki kupuje wiele rzeczy spoza listy a mojemu nigdy nie zdarzył sie kupic coś extra ...np ptasie mleczko bo własnie miał smaka ,albo swieże truskawki bo do lodów byłyby jak znalazł może sie czepiam ....ale wiecie po czym poznac prawdziwego gorola ? bo jak sie go pośle po flaszkę ...to przyniesie ...jedną a na kolano to jeszcze kapusta może pomóc albo ...... lewatywa jeżeli to symulanctwo lewatywa .....podobno czyni cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 na vod.onet obejrzałam nowy serial ,a własciwie jego 1 odcinek USTA-USTA .....uśmiałam sie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 czujecie ten powiew wiosny dzisiaj ???? niedługo bdziemy pic kawę na tarasie http://www.ziemiaklodzka.pl/alaskan/weranda2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 nie wierzycie ,że wiosna sie zbliża ??? przecież juz sarny wyszły na łąkę http://img697.imageshack.us/img697/1273/sarny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.02.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Wyjście na taras grozi kalectwem. Co rusz coś straszy na dachu. Zresztą z siatami tyż pomykałam przy domu, jak by w okolicy stał snajper . Ew-ciu,może i mąż koleżanki ma tą jedyną, jedyną, jedyną zaletę. Więcej nie posiada.. Mój też z odmiany jak Twój H. więc nie czuj się specjalnie naznaczona Moje szczęście , jak się mu palcem pokaże, na co ma się ochotę ( ) to rwie się wykupić cały sklep plus magazyn i to co w trasie właśnie jedzie. Ale paluchem trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts