Ew-ka 27.02.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 kolejny medal Brąz dla naszych panczenistek .....to niesamowite ale to jest piekny wieczór zaraz otwirzymy kolekjną butelke wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 już jestem nerwowa .... w poniedziałek wchodzi malarz conajmniej tydzień z głowy oby tylko ....... wyszedł, znam przypadek, że malarz został na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.02.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 zaraz otwirzymy kolekjną butelke wina Emocje widoczne gołym okiem. Justysia debeściara. Uwielbiam ją za jej teksty o astmie powszechnej Podmeldowywuje słonko i całą ekipę szpaków na drzewie. Widziana była wiewióra.Wczoraj zdjęliśmy 1.5 metra śniegu ze skarpy gdzie są posadzone cebulaki i..ręce załamałam. 7 cm kły żółtych liści..Faktycznie, przekwitły by nim śnieg by stopniał. Kawa dla smakoszy http://zahnfeeblog.files.wordpress.com/2009/05/kaffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.02.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 I wersja classic. http://betaphilings.com/wp-content/uploads/2009/01/coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Kawa dla smakoszy że trzeba pogryźć to rozumię, da się zrobić ale jak to wrzątkiem zalać ...... szkoda kawy a mnie się teksty o astmie nie podobają utwierdził mnie w tym nie podobaniu Robert Korzeniowski z medali Justyny oczywiście się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.02.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 doberek obudziłam dzisiaj o 3,50 dzieci ,męża i kolezanki aby wraz z Justysią odśpiewać Mazurek Dąbrowskiego Szewińska wręczała jej medal ....obie były wzruszone na maxa ...mnie ponownie oczy sie zeszkliły pięknie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.02.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 już jestem nerwowa .... w poniedziałek wchodzi malarz conajmniej tydzień z głowy A co kcesz malować (paznokcie? ) cały dół domu ......zaraz sie bierzemy za wynoszenie pierdółek i bibelotów ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.02.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 już jestem nerwowa .... w poniedziałek wchodzi malarz conajmniej tydzień z głowy oby tylko ....... wyszedł, znam przypadek, że malarz został na stałe dobre,dobre ...Jasiu to młody , jurny ...sąsiad ....wart grzechu ale z babką to jakoś głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 a co to za pustki czyżby wszystkich wywiało ??? wyprowadziłam sie z parteru na pietro ..... ulokowałam sie wygodnie a na dole rozpanoszył sie malarz z pomocnikiem ......wszędzie folia , pustki okrutne nastały , echo niesie .....brrrrr ..... niefajnie się tam zrobiło na dole kawusia ...dla każdego coś innego http://media.presso-polska.pl/wpisy/kawy-z-presso/rozne-kawy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 kawusia ...dla każdego coś innego a dla Jasia pewnie piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 kawusia ...dla każdego coś innego a dla Jasia pewnie piwo najwczesniej we czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 kują mi nowe gniazdka ....teraz juz wiem gdzie powinny być dodatkowo ....i przesuwaja lampę nad stół .....i znowu bedę latac po sklepach ,forach i allegrach w poszukiwaniu lampy ,a co za tym idzie pewnie trza bedzie zmienic pozostałe ( ....i tak są juz 5 lat a miały być tymczasowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.03.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 http://imagecache2.allposters.com/images/PYR/MPP0273-Beer-diff-decision.jpg Ivoneska , haaaaaaaalo, pokazać nam tu Maciejkę proszę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 kują mi nowe gniazdka ....teraz juz wiem gdzie powinny być dodatkowo ....i przesuwaja lampę nad stół .....i znowu bedę latac po sklepach ,forach i allegrach w poszukiwaniu lampy ,a co za tym idzie pewnie trza bedzie zmienic pozostałe ( ....i tak są juz 5 lat a miały być tymczasowo ) cza było projekt instalacji zrobić wcześniej a wymienione lampy bierze ...... siostra a Jasia mi żol na sucho do czwartku .... te dzisiejsze inwestorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witajcie kochani Napisałam wielkimi żebyście dojrzeli że wróciłam nareszcie po 1,5 miesiąca mam znów internet ! to tak na szybko pozdrawiam serdecznie razem z 5-miesięcznym Maciejkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 w XXI wieku pótora miesiąca bez netu toż to już pan Maciej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 w XXI wieku pótora miesiąca bez netu toż to już pan Maciej jest no wydaje się niemożliwe w XXI wieku, nie ? ale ile czlowiek wtedy ma czasu wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ale ile czlowiek wtedy ma czasu wolnego czesc Iwonka zaczęłaś na drutach robić ? a pokażesz nam Maciusia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 kują mi nowe gniazdka ....teraz juz wiem gdzie powinny być dodatkowo ....i przesuwaja lampę nad stół .....i znowu bedę latac po sklepach ,forach i allegrach w poszukiwaniu lampy ,a co za tym idzie pewnie trza bedzie zmienic pozostałe ( ....i tak są juz 5 lat a miały być tymczasowo ) cza było projekt instalacji zrobić wcześniej a wymienione lampy bierze ...... siostra a Jasia mi żol na sucho do czwartku .... te dzisiejsze inwestorki Po pierwsze ...gniazdek dołożyłam 3 ...pod parapetami na moje ozdoby świecące ....coby przedłużacza nie używać Po drugie ....weszłam dzisiaj do pierwszego sklepu z lampami i w piątek wieszam nowa lampę ,która pasuje do obecnych (jestem w szoku ,że tak łatwo mi poszło ) Po trzecie .....Jasiu wczoraj wypił z H. po piwku ..... wiec męska solidarność zwyciężyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.03.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 moze zajrzycie do tego wątku i pomożecie Tomkowi? http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-tomka-komtura-mazurskiego,f164.htm pozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts