ziaba 03.03.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ale kawiarną machnęło w czeluście foruma Podmeldowywuję słonko , błękit nieba,ani - ani chmurki , szalejące ptaśki i ..1 cm śniegu.Piiiknie jest , że łohoho. Ivo ponawiam zawezwanie do ukazania Maciejki !!! Kanapkę ze serem komuś ?? http://www.inspirander.pl/files/gotowanie/kanapki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.03.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzień dobry Ew-ka, Ty mnie nie denerwuj, no! Ja dwa lata szukam lampy do salonu i na klatkę schodową i nic mi się albo nie podoba, albo podoba, ale nie pasuje do całości, albo w miarę podoba i w od biedy by pasowało, ale cena zaporowa A żarówka na kablu w salonie postrzegana jest jak nasze niechlujstwo w urządzaniu domu. No bo bez przesady, przez dwa lata nic nie wybrać? ech Ivonesca, foteczkę Maciejka zapodaj, baaaaaardzo proszę, buziaki Ziaba, ja tą z tulipanem biorę. U nas w nocy spadł śnie, przykrył ten stary, niestopiony, brudny, przymroziło wszystko, ale słonko świeci, więc jest dobrze. Ale krokusy, to jeszcze długo będą tylko w doniczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dziendoberek i u nas popruszył śnieżek i teraz wszystko wkoło wyglada jak posypane cukrem-pudrem a zielono juz było ,że hej pewnie zaraz zielen znowu zagości za oknem bo słoneczko świeci jak szalone Ziaba - cud-miód te kanapeczki .....żebym ja tak umiała Tolusia- moja lampa to nie jakies mistrzostwo świata ....ale juz coraz bardziej dochodze do wniosku ,że wszystkie rzeczy to marność nad marnościami i nie warto im poświecać zbyt wiele czasu .....impuls ....rzut oka ...podoba sie ? kupione miłego dnia ps...malarze jeszcze brudzą ,ale jest nadzieja ze jutro sie wyniosą ....ale wtedy to dopiero sie zacznie H. wmówiłam ,że jest na wakacjach wiec dość dobrze znosi obecność paproków w domu ( chorobliwie nie cierpi malarzy w domu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.03.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 pewnie zaraz zielen znowu zagości za oknem bo słoneczko świeci jak szalone nie chcę koleżanki martwić, ale 80km na południe od O czarne chmury kręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 pewnie zaraz zielen znowu zagości za oknem bo słoneczko świeci jak szalone nie chcę koleżanki martwić, ale 80km na południe od O czarne chmury kręcą juz do mnie doszły ....znowu padał śnieg ,zerwał sie mroźny wiatr i jest ....brrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 kawy jeszcze nie piliśmy http://openzone.pl/wp-content/uploads/2009/09/coffe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ja już tej kawy nie wypiję, zmykam do centrum oświetleniowego lampy szukać. Może to dziś jest ten dzień, w którym stanie się to, o czym marzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.03.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Chwalony we czwartek Mówią , że w niedzielę apogeum wiosennego zimna i w nocy ....do - 20 http://4.bp.blogspot.com/_B3Q-f20SDeI/SxTLlYn8d6I/AAAAAAAAACc/hdA_JilU3u8/s1600/kawa.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ..... w nocy ....do - 20 jaja se robisz .... gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 też słyszałam .....i wierzyć mi sie nie chce ale ma być tylko 2 tyg takich mrozów dziendoberek słonko ,błekit nieba i śnieg .......no i malarze (jeszcze kończa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Tola - lampy kupione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 wczoraj rozmawiałam ze Stasiem przez telefon ......powiedział.... Baba...pa pa chyba mu podaruje na roczek wypasioną Nokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.03.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Bry czwartkowe U mnie też słoneczko i mróz. Ale wolę ten mróz niż chlapę i błoto Ew-ka czy ja Ci już mówiłam, że jesteś szallona la la la No i pochwal się na jaki kolor przemalowałaś ściany? ps. wczoraj robiłam porządek z gazetami i wpadł mi w ręce murator z tarasami forumowiczów ech... Ew-ka nienawidzę Cię (oczywiście żartuję, wiesz, że Cie kocham ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dzień doberek zdjęcia będą ale chyba nie dziś może jutro się uda zmykam,cmokam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.03.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 tra la la .... dzisiaj mam święto słoneczko pojawia się i znika ...malarze wczoraj sie pożegnali .....wszystkie okna umyte i wypucowane .....w domku lśni i pachnie ....ale jestem szczesliwa,że najgorsze sprzatanie juz za mna zaraz zmykam do miasta -upatrzyłam sobie śmietankową tafte w sklepie i bedą zaslony w oknach na przelotkach lampa wisi nad stołem wiec nareszcie mozna jesć karpia bez obaw Joola- kolorów nie zmieniałam ...nadal mam smietankowy bydyń na scianie myślę ,że wprzyszłym tygodniu parter bedzie już udomowiony dla leniuszków ......kawa http://2.bp.blogspot.com/_hxbeORn2cKQ/SwBuTDcHmHI/AAAAAAAAAms/zSnDZHyUBnQ/s320/breakfastinbedrecipes.jpg kwiatki na poprawę humorku http://republika.pl/blog_wv_3531375/4186215/tr/prymulki.jpg jeszcze chwilkę wytrzymajmy .....wiosna już tuż za miedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.03.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ponoć mają ogłosić jeszcze raz Wigilię.. Ja pitolę, spadło tyle śniegu, że nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Ale ładnie jest. Tulipany wychodzą jak szalone, szafirki pracują też nie lepiej..w dziupli na brzozie znów szpacza rodzina się wprowadziła , super , że doleciała i nic im się nie stało. Szukam na daremno balsamu na plażę factor 50. Wszędzie wywalają gały i paczą się jak na świra hłe hłe no to ciasteczko http://www.delicje.go3.pl/foto/12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.03.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Szukam na daremno balsamu na plażę factor 50. Wszędzie wywalają gały i paczą się jak na świra hmm...... ??? wybierasz sie gdzieś w ciepłe kraje ? zazdroscić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Tola - lampy kupione ? nie jajami kabel ustroję na święta albo skoczę do Olesna do sklepów z lampami okien nie myję bo mróz, lecę halibuta ziołami utytłać. Ziaba, w każdej aptece dostaniesz taki krem-bloker dla dzieci 50+ delikatny i skuteczny, też takie kupuję. Szanowny na lodowiec jedzie za dwa tygodnie, bez takiego kremu wróciłby bez twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.03.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 W moich okolicznych aptekach niesezon są z filtrem 10 a to zdecydowanie za mało. Ewciu na Sri Lankę za miesiąc spadam. Słonka przywiozę. Jest czego zazdrościć...17 godzin na doopie Swojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.03.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 a teściowe to ani małej flaszeczki nie zapodały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts