ziaba 12.03.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Co to Wszyscy już łikendują Zgroza Ni kawy, ni popitki, ani ciacha Normalnie Kółko Bezgrzesznych Ja rozumiem , że Post, że komuś post się wydarzył ,ale żeby to tak rzutowało na całość Fuuuuuj http://i.pinger.pl/pgr345/6fd3e71100006998489ac232/kawa_jpg.gif http://img151.imageshack.us/img151/7519/p1090275ow2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Oj tak tu pusto, że na ciacho się załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.03.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 witam sobotnio ...pochmurno i smutno Moj Tato jest w szpitalu .... Jego serce zaczyna słabnąć .....w czwartek miał puls 31 a cisnienie 140/120 !!!! jest pogodny i wesoły jak zawsze ,ale słabiutki ...wciąż posypia ,nie ma apetytu ...... ..... smutek i strach o tatę wczoraj ustąpiły wielkiej radości ......jedna z moich przyjaciólek oznajmiła nam ,że jest w ciąży w grudniu kończy 39 lat miałysmy wczoraj babski wieczór i taki nius na początku najpierw były łzy wzruszenia a potem śmiechom i wariacjom nie było końca Postanowiłayśmy tyć razem z nasza Irenką -żeby jej nie było smutno ......i oczywiście wszystkie 6 będziemy przy porodzie ...to już postanowione czy do Was też zima wróciła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.03.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Biało psiamać Już bebechy bolą od tego widoku. Już tęsknym okiem wiodę po areatorze, grabiach, 40 parach rękawic ogrodowych i rządkiem poukładanych narzędzi..Mam plany zrobienia wieeeeeeeeelkiego klombu na trawniku,wiem jaka roślina gdzie będzie miała miejsce, nakupiłam cebul, kłączy, nasionek..umówiłam pana z wywrotką ziemi na tzw telefon, robocze ubranie ułożone , naszykowane podkolanniki..pełna gotowość, pełne chęci - i co ? I wielkie psińco. A mnie się chce doopsko do słonka wypiąć, plery zgarbić, paluchami merdać w ciepłej ziemi, każdą roślinkę pomiziać..!!! Ponoć ( w najlepszych układach) jeszcze tydzień . I ruszamy do booooju Tfu tfu. Mąż zaproponował, że poszuka do dzierżawy 3 ha pola marchewki do pielenia - żebym była spełniona i nasycona http://mediterraneo.blox.pl/resource/BN6541_033ServingGreekCoffeeatCafeinAristotelousSquareSerresCentralMacedoniaGreecePosters.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.03.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ziabko! Zapraszam do mnie!!! 10 arów ogródka, warzywniaczek, sporo klombów - pielenia do syta I obie będziemy przeszczęśliwe Co Ty na to? Ewa No to rzeczywiście nius! Mam nadzieję, że serducho Twojego Taty szybko się wzmocni i że Jego stan się poprawi. Mocno Wam tego życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.03.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ewa No to rzeczywiście nius! Mam nadzieję, że serducho Twojego Taty szybko się wzmocni i że Jego stan się poprawi. Mocno Wam tego życzę!! dzisiaj w południe odszedł mó Tato .......zasnął sobie ciuchutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ewciu tak mi przykro Trzymajcie się wszyscy!!! http://brzozow.org.pl/images/Brzozow/znicz09.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ew-ka, strasznie mi przykro Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A co się tyczy kolezanki i Jej porodu to zazdroszcze, ze taką asystę mieć będzie!!! Koleżanek też zazdroszczę, ze takie fajne bebki jesteście Ja jestem 2 lata niby młodsza a już myślę jak to będzie z nami we wrześniu i przezywam to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 14.03.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ewa No to rzeczywiście nius! Mam nadzieję, że serducho Twojego Taty szybko się wzmocni i że Jego stan się poprawi. Mocno Wam tego życzę!! dzisiaj w południe odszedł mó Tato .......zasnął sobie ciuchutko Ewuś Trzymaj się cieplutko...............to trudny czas dla Ciebie .............przytulam Cię............przesyłam modlitwy z Twojego Tatę............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.03.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ewa... Tak strasznie mi przykro Mocno Cię przytulam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 14.03.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ew-ka strasznie mi przykro, trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.03.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 EwuśTylko Najlepsi Ludzie tak odchodzą, tylko Wybranym daje się takie przejście.W tym wszystkim doszukuję się Łaski Bożej, iż Twój Tato miał oszczędzone tak wiele, tak wiele - bólu, strachu..strasznych myśli.. Przytulam Cię tak mocno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dzisiaj w południe odszedł mó Tato .......zasnął sobie ciuchutko Ew-ka, ...już Mu dobrze na zielonych pastwiskach....tak zasnął jak mój Tato... przyjmij kondolencje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ewciu wyrazy głębokiego współczucia, trzymaj sie kochana. A koleżnce gratuluje i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie, ale z takim wsparciem napewno wszytsko pójdzie gładko. I tu dowód jak zycie przeplata się z radością i smutkiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ewuś tak mi przykro Przytulam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ew-ka bardzo mi smutno i przykro.Trzymaj się Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ewka, przykro mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ewka przykro mi. Moje kondolencje. Trzymaj sie Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.03.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A życie znów obudziło się ze świtaniem.Jak gdyby nic.. I trzeba wstać, nakarmić psa, wykonać dziesiątki telefonów, próbować poukładać życie bez Taty w tle.Ewuś sił Ci życzę na okiełznanie wszystkich banalnych czynności. Kawę z dużą ilością ciepłych myśli podaję. Jak zwykle. http://4.bp.blogspot.com/_2v34Wu-1238/SmywR026q-I/AAAAAAAAHaQ/P3oxXVzoADQ/s400/kawiarnia+Samanta-+Krupowki.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts