Ew-ka 23.03.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 no i kawa do takiego tortu ...... http://www.kompas.pl/Uploads/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.03.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Chwalony we środę Pięęęęęęęęęęękne słonko za oknem, na ogrodzie wysadzone ponad 400 cebul i 50 bratków ( początek dopiero, jeszcze jakieś 150 i styknie ), za to ręce - jak od łopaty. Kręgosłupów mam chyba ze cztery. I każdy boli przynajmniej w sześciu miejscach Ale będzie piiiiiknie Ewuś, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Kręgosłupów mam chyba ze cztery. I każdy boli przynajmniej w sześciu miejscach http://www.tipy.pl/art/122_678_big.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Dzień dobryPodlasie w chmurach, ale dość ciepło i bezwietrznie.Wczoraj umyłam wielgachnego fixa w jadalni, czyli do świąt coraz bliżej.Na rabatach z każdym dniem ładniej, pracuję nad tym ciężko.Liście tulipanów i żonkili coraz większe, na wierzbach Iwach śliczne bazie, krokusy lada moment zakwitną...pięknie jest, tylko tego słońca brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dziendoberek w niesamowicie ciepłą ,słoneczną środę Wróciłam z Opola .......nakupiłam róż w Leroy Merlin bo te moje po zimie ani dychną Obkupiłam tez mojego H. w ciuchy -nawet nie protestował i przymierzał bez mrugnięcia oka ...... Tolusia -szkoda ,że u was nie świeci słoneczko ,bo pieknie jest ....dzisiaj w samym sweterku biegałam po Opolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.03.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 szefowa słonecznie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.03.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Dzięki Jamles, jestem po bieganiu, chwytam mineralną i zmykam. SŁONECZNIE JEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.03.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 U mnie tez cudniście i SŁONECZNIE Ew-ka, ja jeszcze z różami poczekam, przycięłam mocno, liczę na to, że odbiją. No a rosarium uetersen mają w tym roku pomoc z góry więc o nie się nie boję Krokusy, przebiśniegi i iryski kwitną jak oszalałe, tulipany, hiacynty i żonkile coraz większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Przepraszam czy tu piją ? Pajęczyny omiotłam, szklanki przetarłam, drineczka wysączyłam i pójdę już, co tak będę sama siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.03.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 O! Maxi Bry Melduję, że dzisiaj było 18 stopni na słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 u ciemiężonego było 21 Maxi no wstyd że musiałaś sama siedzieć, ale dzięki za omiecenie lecę po mineralną dla szefowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.03.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Chwalony w piątek Szaro , buro, deszcz w powietrzu. Ale pachnie, paaaaaachnie. I ciepełko. Mrrrrrr I szpaki stadem kotłujące po trawniku ( heh..4 kg trawy dosianej, jest co dziobać ) I trzmiele i muchi i komary i mrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Chwalony w piątek Szaro , buro, deszcz w powietrzu. jakie szaro jakie buro i jaki deszcz bezchmurne, błękitne niebo jest i mineralna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witanko mineralna życie mi ratuje Pochmurno, ale jest nadzieja na przetarcie nieba. Stado srok czatuje na błyskotki, biegając pilnowałam swojej bransoletki. Dziś będzie pracowity dzień. Tilapia tapla się w ziołach, czeka na nagrzany piekarnik, metry kwadratowe czekają na sprzątanie, spiżarnia czeka na uzupełnienie zapasów, trawnik na wygrabienie, doba za krótka Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Tola jak znam życie, to w godzine sie ze wszystkim wyrobisz Narobiłaś mi smaka tą tilapią Ja chyba dziś też rybkę jakąś zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Bigos na święta już się gotuje, grzybowa na obiad gotowa, 24 okna wołają o mycie, 100 bratków wydziera się o posadzenie , ogród pokazuje paluchem, gdzie się trzeba przeczołgać z grabiami..Na koniec dnia basen i standarcik - 34 baseny . Życie jest zaaaaaaaaajefajne. To może najsampierw kawa i ciasto. A potem odpalimy tylni napęd i damy bieg szosowy. http://i.ehow.com/images/a04/l5/70/make-gourmet-coffee-syrup-800X800.jpg http://fineartamerica.com/images-medium/strawberry-cakes-amy-vangsgard.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.03.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ciacha wrąbalam, kawką popiłam ziaba - pychota... Dobry, dobry... Z pracy nadaję - a za oknem 22 ciepełka i piękne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.03.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 cztery okna wychlastane .............8 jeszcze czeka cierpliwie ..............podłogi ślą ukłony do mycia................inne części chałupy również machają z każdego kata.........wrednym "sprzątnij mnie , nie najpierw mnie"..............i tak zawracają gitarę dzień za dniem.......................kombinuję jak tu udawać że świat wcale nie ma......nic nie robić nic nie gotować...............nie wiem czy się tak da........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Mój dom też woła o sprzątanie ale go nie słucham Za to w ogrodzie widać wiosnę Dziś popełniliśmy grabienie liści, odchwaszczanie kółek wkoło drzewek, no i najważniejsze - wertykulację trawnika Ciekawe, czy nie za mocno, to pierwszy raz mojego męża i zastanawiamy się, czy nie trzeba będzie trawy dosiać A w słoneczku było u nas i 25 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 nie wiem czy nie za późno http://www.netgips.pl/_var/gfx/aaa6fcc223d40622bb550b05d4168551.jpg szefowa, ale oszczędzaj, musi wystarczyć do poniedziałku albo i wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts