jamles 08.04.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 mam jeszcze na dwa łyczki, mogę chwilę posiedzieć i idę gardenworkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.04.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A co konkretnie zamierzasz w tym gardenie dziś czynić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 przekopać pszenżyto, podzielić i posadzić truskawki, plewić więcej się dowiem jak ciemiężycielka wróci z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.04.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A mnie czeka odkretowanie trawnika na działce rekreacyjnej, a że kręgosłup wyraża swoje niezadowolenie, zatrudnię ciemiężyciela, ten też zadowolony nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 08.04.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ile składka klubowa żeby się zapisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.04.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Racer, jak kcesz tu bywać, to musisz wpierw pokazać wyniki stanu Twojej wątroby. Tu bywa naprawdę czasem ,,ekhm, noooooo...ekstremalnie. Że niby jest wywieszka "Kawiarnia Klubowa" ?? - to wielka ściema. Żeby nie było, że nie wiedziałeś .. No dobra kochane pyszczydła !!Niniejszym zawiadamiam, iż sobie idę precz. Jak dolecę to tu przylecę kole 30 kwietnia przyniosę jaką flaszencję araku. Będę za Wami tęsknić .Uziabki jak cholipka. ps.dziękuję za życzenia dla młodej, dziś zaliczyła przecudnie ( 0 błędów) teorię , plac manewrowy i ...w przepięknym aliści stylu dokonała "próby wymuszenia"Też bym dokonała, widząc jaki egzaminator....http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon11.png cmokale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 08.04.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Moje najszczersze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 przekopać pszenżyto, podzielić i posadzić truskawki, plewić więcej się dowiem jak ciemiężycielka wróci z pracy ooo to nie będizesz się nudził Ja mojemy ciemiężycielowi kupiłam 22 tony ziemi z pola do rozwiezienia. Cieszy się jak ch..... Ale ja za to będe mieć zasypany fundament wokół altany i niewielką skarpę na roślinki Po co przekopujesz pszenżyto? Jako nawóz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 znasz się......nawóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 znasz się......nawóz My łubin sialismy zeby ziemię polepszyć. Czasem też zboże ale nie pszenzyto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.04.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) i Ziaba nam poleciała....................kości grzać na jakiejś brudnej wrednej plaży z robalami , w wodzie same szkło i butelki , nawet nikt jej tam szklanki napitku nie poda. o takie KK będzie mogła pomarzyć.........zatęskni zarutko i wróci ....................to tak z zazdrości pisze.......... nie mogę się odnaleźć w tym dziadostwie............durnowato się pisze , wszystkie narzędzia poginęły....................łojezu.......gębulek nie umiem wstawiać............... Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Paty bo kciałam se zobaczyc jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hejka:)ja też się nie znajduję...więcej czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.04.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Heloł wszystkim. Kawy nie ma...to znaczy nie umiem zaparzyć w tym "nowym ekspresie". Buzialów też nie umiem zrobić...ech do bani, to nowe forum. Po kiego je zmieniali...Za tydzień jadę na...deskę , wiem, że nikt mi nie zazdrości tak jak Ziabie ale ja się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.04.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 racer, jak kcesz tu bywać, to musisz wpierw pokazać wyniki stanu twojej wątroby. Tu bywa naprawdę czasem ,,ekhm, noooooo...ekstremalnie. że niby jest wywieszka "kawiarnia klubowa" ?? - to wielka ściema. żeby nie było, że nie wiedziałeś .. fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.04.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 NIE NARZEKAĆ, pić proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.04.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ziaba, kciuki puściłam i gratuluję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.04.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 My łubin sialismy zeby ziemię polepszyć. Czasem też zboże ale nie pszenzyto. przeca pszenżyto to ...... zboże;), ja miałem posianą peluszkę, potem przekopałem i szwagrowe pszenżyto posiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 jamles no toż napisałam też zboże ALe my to robilismy 20 lat temu Pszenzyto nie było tak popularnym zbożem wtedy. Pamietam z tamtych czasów pola obsiane pszenicą, żytem, owsem, jęczmieniem. A teraz prawie wszędzie wokół pszenżyto i owies tylko. Mniej urozmajcone te uprawy są. I chyba jeszcze saletrę sialiśmy, też jako nawóz. Nasz górka to czysty zółty piasek wiec i gliny nawieźliśmy sporo. Ziemia duzo pracy kosztuje, nie ma co. Dzień dobry KK Mam ochotę na świeży sok pomarańczowy. Tylko skad ja go w robocie wezmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.04.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nie wiem skąd wziąć sok ani kawę ale dzień mokry tzn dzień dobry mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.04.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Mam ochotę na świeży sok pomarańczowy..... Nie wiem skąd wziąć sok ani kawę ale dzień mokry tzn dzień dobry mówię. proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts