Ew-ka 21.04.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 jakie bikini ???? ubrana od stóp po czubek włosa ''''oto dowód ale prosiła wszystkich pozdrowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.04.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 jakby nie rękawice to bym nie poznał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Mój laptop z odzysku, chyba za stary na te nowości Forumowe bo ja żadnych ołówków nie mam...POzdrawiam Was gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.04.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Mój laptop z odzysku, chyba za stary na te nowości Forumowe bo ja żadnych ołówków nie mam... POzdrawiam Was gorąco. Aga ...jak najedziesz na obrazek/zdjecie to w jego lewym gornym rogu wyswietl sie olowek -kliknij na niego i zaznacz large ...zapisz i ...juz................ musisz go mieć !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 jakby nie rękawice to bym nie poznał masz rację ...te rękawice to znak szczególny jooli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.04.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 południowa kawa i pyszny serniczek smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.04.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Kawkę bardzo chętnie, serniczek skubnę jeno i idę odśnieżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ewcia kawe serwujesz a ja musze iśc obiad robić.Córka wróci ze szkoły głodna a moje mięso coś nie bardzo rozmrozić się myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.04.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ewcia kawe serwujesz a ja musze iśc obiad robić. Córka wróci ze szkoły głodna a moje mięso coś nie bardzo rozmrozić się myśli... moj sposób na szybkie rozmrożenie mięsa to włożyc je do letniej ,mocno osolonej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.04.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ja dzisiaj nie gotuje obiadu .....H ma dzisiaj jakies biznosowe spotkanie przy obiedzie w Katowicach ,a ja wieczorem jade z kolezankami na KLIMAKTERIUM szykuje sie niezła zabawa (czytałam recenzje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Posoliłam i puściło. Potem potłukłam i mam bitki z kaszą i ogórkiem kiszonym. Właśnie wybrałam wszystkie ogórki z beczki. Starczyło nam aż do teraz. Pierwszys raz robiłam ogórki w beczce a wyszły znakomite. Chyba juz zawsze tak będę je robić. Ewka miłego relaksu życzę i uśmiechu od ucha do ucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.04.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 piwa mi się chce tylko to chyba nie ten lokal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam serdecznie ,słonecznie i pogodnie:yes: Wczoraj wróciłam późno z Klimakterium ....polecam ,polecam ,polecam ubaw po pachy dla wszystkich kobitek (dla Panow -niekoniecznie ) Tola ...Bialystok doś czesto sie przewija w spektaklu ...... http://www.klimakterium.art.pl/ to oficjalna strona - sprawdźcie w Terminarzu gdzie graja spektakle i wybierzcie sie koniecznie z kolezankami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.04.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Kawa dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Skoro trzeba miec obrazek to ja jeszcze nie próbowałam.Czasu na eksperymenty brak i będę taka niedouczona na FM.Pozdrawiam Was jednak bardzo gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.04.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 ..........soboty ostatnio zaczynają sie od tragicznych wieści .........rano dostalismy wiadomość o samobojczej śmierci syna naszych znajomych ....skoczył z dachu na oczach bezradnych kolegów ........tragedia dla rodziców ,brata i kolegów .......był świetnym matematykiem i sportowcem ..... za kilka dni miał zdawać egzamin dojrzałości .....Młodzi ludzie nie potrafią poradzić sobie z życiem i wybieraja samobójstwo czyli ostateczne roziązanie przejściowych kłopotów .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.04.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 nawet nie wiem co napisać strasznie to smutne... i nieodwracalne ... a wcześniej tak wiele jeszcze zmienić możnaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.04.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 :welcome:Wróciłam. Pogoda przez cały tydzień cuuudna, słońce i filtr 20 w ciągłym użytku. Opalania w bikini nie było ale inne atrakcje i owszem. Cóż wszystko co dobre, to się szybko kończy. Reszta zdjęć niestety nie przechodzi cenzury8) więc cieszę się, że poznaliście mnie po rękawiczkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.04.2010 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ewuś, niespełna miesiąc temu brat koleżanki też popełnił samobójstwo...młody, przystojny, świetnie prosperująca firma...nikt nie wie dlaczego...i kolega znajomych też....straszny i wg mnie egoistyczny sposób rozwiązywania problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2010 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 :welcome:Wróciłam....... serdecznie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts