Ew-ka 26.04.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 :welcome:Wróciłam. Pogoda przez cały tydzień cuuudna, .............huuuuurrrrra:wiggle: joola cała i zdrowa no to teraz z roboty nie wyjdziesz przez tydzień ...juz ja cie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 dawno browarka nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 dawno browarka nie było teraz browar jak zostałem przymuszony do rzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Chwalony. Wow, Jamles gratulacje z Młodego. Będziemy zaciskać co się da nie zaciskałaś chyba kiepsko poszło:( ale z powodu nieszczęsnego samolotu MŚl przesunięte o dwa tygodnie, forma odleciała a o przedłużonym 3maniu kciuków zapomniałem napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 a o przedłużonym 3maniu kciuków zapomniałem napisać cholewcia ....ja tez zapomnialam:bash: ale w nastepnych będzie lepiej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 a Ziaba to nie powinna juz wrócić ? za dobrze Jej chyba w tych tropikach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 kawa na obudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.04.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 za kawę dzięki sie przyda, właśnie wstałem Ziaba to coś o powrocie w maju pisała, chyba na trzy turnusy pojechała za nie trzymanie to sie należy za rok będzie trudniej, przechodzi do wyższej kategorii wiekowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 jamles -dopiero w maju Ziabę zobaczymy ???? taka to pożyje;) dzisiaj byliśmy na pogrzebie Syna -naszych znajomych ...... nie mogłam obojętnie patrzeć na ból rodziców i rozpacz kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.04.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 .............huuuuurrrrra:wiggle: joola cała i zdrowa no to teraz z roboty nie wyjdziesz przez tydzień ...juz ja cie znam Cała, cała... bo mam kości twarde Co do roboty, to...się stęskniłam za nią trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.04.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 ....... Co do roboty, to...się stęskniłam za nią trochę pozdrawiam z ..... pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Nieeee nooo....to ja tu po ciężkiej pracy chciałam się napić kawy albo wina albo drina a tu pusto Haaaalooooooo! Gdzie się wszyscy podziali???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.04.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Nieeee nooo....to ja tu po ciężkiej pracy chciałam się napić kawy albo wina albo drina a tu pusto Haaaalooooooo! Gdzie się wszyscy podziali???? tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.04.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 ........... po ciężkiej pracy chciałam się napić ............ drina od j dla j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.04.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Hejkum gejkum, podmeldowywuję powrót .Duriana obiecanego przywiozłam oraz kilometry plaż wraz z oceanem i turkusowymi falami o ciepłocie 30 stopieńków. Przyjdę w poniedziałek. Z obiecanymi prezentami.Teraz spaaaaaaaaaaaaaać. Dla Ew-ki specjalne pozdrowienia od użytkowników Bajaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.04.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Hip, hipp hurra, ziaba wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 30.04.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Hejkum gejkum, podmeldowywuję powrót . Duriana obiecanego przywiozłam oraz kilometry plaż wraz z oceanem i turkusowymi falami o ciepłocie 30 stopieńków. Przyjdę w poniedziałek. Z obiecanymi prezentami.Teraz spaaaaaaaaaaaaaać. Dla Ew-ki specjalne pozdrowienia od użytkowników Bajaja. no witamy podróżniczkę...........dupcia wymoczona, opalona ino paseczki od stringów białe...............to jest lajf...................a nie robota, robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.04.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Ziaba, zdjęcia tych nieopalonych paseczków od bikini prosimy i przy okazji te kilometry plaż też Na małą kawę przybiegłam i pędzę dalej chwaściory wyrywać. Trzeba dobre oblicze ogrodowi przywrócić, coby spacerujący się nie krzywili. A jutro wyjazd majowy i odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.04.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Hejkum gejkum, Przyjdę w poniedziałek. Dla Ew-ki specjalne pozdrowienia od użytkowników Bajaja. Ziaba -witamy na wiosennej ziemi:welcome: spodziewam sie wielu pieknych zdjęć boś przeca poleciała tak daleko coby nam przyblizyc te egzotyki i poopowiadać ciekawe historie Jeździłas na bajaja ? U nas od rana kreci straszny wiatr ....w porywach jest bardzo niebezpieczny i nie wróży to nic dobrego ....byłam dzisiaj zamówic pomnik dla Taty .....30 kwiecień -dzisiaj obchodziliby 49 rocznice ślubu ....ale i tak kupiłam mamie prezent jak co roku w tym dniu To ja tez lece do ogródka jak Tola ...ale sadzic kwiaty ...kupiłam koralowe pelargonie , powojniki , lobelie i mnóstwo innych .... Miłego dnia .....no i fajnej Majówki ....my tradycyjnie wsiadamy na rumaka i w Polskę ps....nie zapomnijcie o Flagach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Ewcia mam nadzieję, ze pokażesz te kwiatki w ogrodzie A co do flagi to pamietam. Mąż nawet kupił wczoraj mocowanie do elewacji bo dotychczas ją sznurkiem mocowałam do barierki. Objeździł pól miasta za tym mocowaniem. Zaskoczony był ceną tego samego mocowania. W jednym sklepie kosztowała 17zł a w drugim 7zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts