Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chwalony.

Wow, Jamles gratulacje z Młodego. Będziemy zaciskać co się da :oops:

nie zaciskałaś chyba :confused: kiepsko poszło:(

ale z powodu nieszczęsnego samolotu MŚl przesunięte o dwa tygodnie, forma odleciała a o przedłużonym 3maniu kciuków zapomniałem napisać:oops:

Hejkum gejkum, podmeldowywuję powrót .

Duriana obiecanego przywiozłam oraz kilometry plaż wraz z oceanem i turkusowymi falami o ciepłocie 30 stopieńków.

Przyjdę w poniedziałek. Z obiecanymi prezentami.Teraz spaaaaaaaaaaaaaać.

Dla Ew-ki specjalne pozdrowienia od użytkowników Bajaja.

Hejkum gejkum, podmeldowywuję powrót .

Duriana obiecanego przywiozłam oraz kilometry plaż wraz z oceanem i turkusowymi falami o ciepłocie 30 stopieńków.

Przyjdę w poniedziałek. Z obiecanymi prezentami.Teraz spaaaaaaaaaaaaaać.

no witamy podróżniczkę...........dupcia wymoczona, opalona ino paseczki od stringów białe...............to jest lajf...................a nie robota, robota

Ziaba, zdjęcia tych nieopalonych paseczków od bikini prosimy i przy okazji te kilometry plaż też :)

Na małą kawę przybiegłam i pędzę dalej chwaściory wyrywać.

Trzeba dobre oblicze ogrodowi przywrócić, coby spacerujący się nie krzywili.

A jutro wyjazd majowy i odpoczynek ;)

Hejkum gejkum,

Przyjdę w poniedziałek.

Ziaba -witamy na wiosennej ziemi:welcome: spodziewam sie wielu pieknych zdjęć boś przeca poleciała tak daleko coby nam przyblizyc te egzotyki i poopowiadać ciekawe historie :)

Jeździłas na bajaja ?

U nas od rana kreci straszny wiatr ....w porywach jest bardzo niebezpieczny i nie wróży to nic dobrego

....byłam dzisiaj zamówic pomnik dla Taty .....30 kwiecień -dzisiaj obchodziliby 49 rocznice ślubu ....ale i tak kupiłam mamie prezent jak co roku w tym dniu ;)

To ja tez lece do ogródka jak Tola ...ale sadzic kwiaty ...kupiłam koralowe pelargonie , powojniki , lobelie i mnóstwo innych ....:)

Miłego dnia .....no i fajnej Majówki ....my tradycyjnie wsiadamy na rumaka i w Polskę ;)

ps....nie zapomnijcie o Flagach

Ewcia mam nadzieję, ze pokażesz te kwiatki w ogrodzie ;)

A co do flagi to pamietam. Mąż nawet kupił wczoraj mocowanie do elewacji bo dotychczas ją sznurkiem mocowałam do barierki.

Objeździł pól miasta za tym mocowaniem. Zaskoczony był ceną tego samego mocowania. W jednym sklepie kosztowała 17zł a w drugim 7zł.