mayland 09.05.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Ew-ka wszystkiego dobrego!!!http://www.weselinka.pl/files/images/Bukiet-bialo-fioletowy-Beate-W.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 dziękuje za życzenia - mam nadzieję ,ze się spełnią ................ i zapraszam na kawkę i torcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.05.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 dziękuje za życzenia - mam nadzieję ,ze się spełnią ................ i zapraszam na kawkę i torcik jedno na pewno ...... słoneczny dzień ...... przynajmniej u mnie ...... teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 jamles- u mnie swieciło słoneczko do 10.00 teraz niebo juz szare i przymierza sie do deszczu ........trawa skoszona w czwartek znowu wymaga koszenia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.05.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 http://www.armaland.pl/_p/37/n/wanny-spa-pool-spa-victoria-okragla-p37599.jpg EW-cia najlepszego , najcieplejszego, najbardziej takiego mrrrr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 10.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 ..............i znowu zimno............niby świeci ale jakoś niemrawo............niw wiem czy chować kozaki czy jeszcze będą potrzebne...............gumowce w groszki cały czas na podorędziu.................................marzę o upale żeby mi sie po dupie lało.....................( niektórym to się już lało...........................jakimś płazom.......zielonym ..........kumkającym..........:D:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 EW-cia najlepszego , najcieplejszego, najbardziej takiego mrrrr;) dziekuję mocniscie i mrrrrrucząco;) Ziabko ale Ty rocznice ślubu obchodziłaś i to taką znaczącą wiec składam Wam najserdeczniejsze życzenia jeszcze wielu wspólnie spędzonych lat w Miłości i Zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.05.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ew-ka, jeszcze raz życzę tego, co już życzyłam i jeszcze bukiet donoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.05.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 ciekawe kto sie załapie na ajchle ..... pewnie H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ew-ka, jeszcze raz życzę tego, co już życzyłam i jeszcze bukiet donoszę Tolusia -buziaki Jamles - ajchle łon mo swoje ale jak kcesz to odstąpię ....hii hii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.05.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ew-ka ja jak zwykle ostatnia życzenia składam. Wszystkiego Naj, Naj, Naj ...piękniejszego:yes: A wiesz młoda, że w niedzielę o Tobie myślałam. Po południu na mojej uliczce na prowincji zatrzymały się dwa wypasione motory - szok dla organizmu normalnie:cool: i jak goście zaczęli rozmawiać o domku.... w pierwszej chwili do głowy mi przyszło czy to nie Ty i Twój H. Byli to jednak ludzie, którzy zobaczyli w Muratorze zdjęcie drewnianego domku w okolicy Rybnika i szukali aż znaleźli:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.05.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ew-ka ja jak zwykle ostatnia życzenia składam. Wszystkiego Naj, Naj, Naj ...piękniejszego:yes: A wiesz młoda, że w niedzielę o Tobie myślałam. Po południu na mojej uliczce na prowincji zatrzymały się dwa wypasione motory - szok dla organizmu normalnie:cool: i jak goście zaczęli rozmawiać o domku.... w pierwszej chwili do głowy mi przyszło czy to nie Ty i Twój H. Byli to jednak ludzie, którzy zobaczyli w Muratorze zdjęcie drewnianego domku w okolicy Rybnika i szukali aż znaleźli:eek: Edziu-dzieki najserdeczniejsze w niedziele H. wspominal ,że mogłby na motorze jedździć ale nie udalo sie ......buuuu.....i coś mało okazji bywa tej wiosny na śmiganie ....każdy weekend praktycznie pada ale ....ale ....kiedyś Cię znajdę w Twoim pięknym drewnianym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.05.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ten kwiatek to próba wklejenia mojego zdjecia bezposrednio z komputera a nie zapisywania najpierw w jakimś foto...cośtam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.05.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 miłego dnia ....mimo wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 wszyscy po deszczu biegają ta knajpa plajtnie, ja z Ewką i Ziabą nie narobimy na jej utrzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.05.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 wszyscy po deszczu biegają ta knajpa plajtnie, ja z Ewką i Ziabą nie narobimy na jej utrzymanie Ja z moją abstynencją raczej też nie;) Kawę, czarną- raz proszę. A ja zamiast się łikendować, to siedzę w robocie...Czy ktoś mnie żałuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Ja z moją abstynencją raczej też nie;) Kawę, czarną- raz proszę. A ja zamiast się łikendować, to siedzę w robocie...Czy ktoś mnie żałuje? ja Cie żałuję i psitulam ja właśnie wstałam z drzemki......bo u nas pogoda pod zdechłym azorkirem czyli leje i leje i końca nie widać ......jest 8,8 st na termometrze -pogoda nie nastraja dobrze a widoków na majówkę nie ma ...buuu ale zaparzę świeżą kawusię i sie nastroimy na wieczór ) do tego jakies dobre ciasteczko i będzie ok ..... oraz sok z brzozy (dzisiaj kupiłam -ponoc trzeba go pić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.05.2010 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 ta knajpa plajtnie, ja z Ewką i Ziabą nie narobimy na jej utrzymanie póki co ...kawa na obudzenie:) dobra wiadomość - przestało padać i bardzo dobrze bo mój trawnik nasiąknięty wodą jak gąbka nawet troche słonca widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.05.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Ja z moją abstynencją raczej też nie;) Kawę, czarną- raz proszę. A ja zamiast się łikendować, to siedzę w robocie...Czy ktoś mnie żałuje? żałuję, miałem dwa dni wolnego i na deszcz patrzyłem, mnie proszę w niedzielę żałować .... w robocie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.05.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Dzień dobry Ja do kawki koniaczek poproszę, bo ciśnienie mnie dołuje.... Ciemnie, deszczowe chmury wiszą od rana - ale nie pada do tej pory. Trawkę babci nawozem potraktowałam i nie wiem jak to zniesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts