Ew-ka 16.05.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 witam w masakrycznie zimną niedzielę ..............za oknem wieje ,leje i jest 6st na termometrze:mad: nie tak ma wyglądać miesiąc zakochanych ...... !!!!! kawa z koniakiem jak najbardziej wskazana ..... zostawie tez ogień w kominku dla zmarzluchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.05.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 U mnie juz ponad 12 godzin cały czas pada. Chyba ten kominek to nie jest głupia sprawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.05.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 pozdrowienia i :hug:od Maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 ja też Maluszka ....szkoda ,że nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.05.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 ja też Maluszka ....szkoda ,że nie zagląda zajrzy leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 leje i leje ...i zimno ...i wieje ....... masakra ide do pracy bo moja pracownica w piątek wracając z pracy miala wypadek samochodowy (wjechała w plame oleju na drodze ) i leży w szpitalu na obserwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.05.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Dzieńdobrybardzo chyba nie powinnam zbytnio narzekać, bo piątek był do popołudnia słoneczny, sobota słoneczna do wieczora, trawnik skosiłam. Niedziela piękna do 15, potem padało, ale cały czas ciepło, bezwietrznie. Dziś też ciepło, na termometrze 20 stopni, ale całą noc padało i pada nadal. Dziwny ten maj, co roku maj był w naszym rejonie bardzo suchy, słoneczny rześki, z nocnymi przymrozkami. A tu taki psikus. No cóż, może czerwiec będzie gorący? Uściski wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Dziś też ciepło, na termometrze 20 stopni, u mnie 20 st to w domu a za oknem tylko .... 6 ,3 st ...brrrr .........pada i pada , porywisty wiatr łamie gałęzie .....u sąsiada połowa trawnika pod wodą !!! a padać ma ponoć do ...niedzieli ..... szok Tolu - jak widać zimnej Zośki nie było u Ciebie wiec możesz sadzić kwiatki w skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.05.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Kraina Deszczowców normalnie..właśnie wróciłam z daleeka, po drodze widziałam kaczki pływające w redlinach ziemniaczanych., warunki drogowe gorzej niż podłe. Pobocza miejscami nie widać i co w tej kałuży siedzi grom wie. Czy rów czy dołek. Z powodzeniem można uprawiać jazdę na nartach wodnych za samochodem. Coś na zęba na polepszenie samopoczucia ? http://1.bp.blogspot.com/_UIXOn06Pz70/SF66a2u5ujI/AAAAAAAADnE/gatyvkGva9Y/s800/Strawberry+Cheesecake+Crepe+500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 17.05.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 U mnie rano było 6 stopni. Napiszę to słownie: SZEŚĆ! Masakra jakaś. Kolega z pracy ma teorię, że to wszystko przez ten irlandzki wulkan. Ew-ka, ten kominek to chyba dla mnie Kurcze...padać ma aż do niedzieli? A ja w sobotę idę na weselicho.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.05.2010 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 to kaloszki wskazane a nie szpileczki ...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.05.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 leje franca od soboty od 24.00 ..................akurat zakończyła się u mnie impreza ogrodowa , w niedzielę lało jak z cebra cały dzień, całą noc w poniedziałek rano nie dało się dojsc do garażu jakby kto z wiadra lał, uspokoiło się nie co w ciągu dnia ale na wieczór to samo, cała noc i dziś od rana, 10 st , wieje paskudnie...........MASAKRA.......na naszym terenie pełno podtopień, ogromna tragedia..............jedyny plus ze trawa cudnista...............nie chce się wyłazić z wyrka................ale jak mus to mus............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.05.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Oglądam wiadomości i włos się jeży. Powódź . Woda coraz wyżej. Rozpaczliwie na południu..w centrum też nie lepiej, mój drenaż wokół domu pracuje jak oszalały. Znajomi walczą z podłażącą w jakiś sposób wodą w najbardziej dziwnych miejscach . Płakać się chce , widząc co się dzieje z ludźmi i zwierzętami. Do piątku na Podkarpaciu ma spaść ok 130 l/m2 plus ostre burze. Ludziska, trzymajcie się. Uważajcie na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Tolu - jak widać zimnej Zośki nie było u Ciebie wiec możesz sadzić kwiatki w skrzynki posadziłam ale Twoje obsadzenia bardziej mi się podobają. Noc burzowa, grzmiało, błyskało, lało nieprzytomnie, ale bez wichury, spokojnie. Dziś zachmurzenie pełne, ale nie pada, nie wieje i ciepło. 20 stopni. Wszystkim życzę słonka, niech już nikogo nie straszą fale powodziowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.05.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dopiero teraz dokopałam sie do kawiarni i witam wszystkich serdecznie. Poproszę ptysia z kawka Mam deprechę deszczową, wczoraj wpadłam przejazdem do domu i patrzyłam jak smętnie wyglądają moje świerżo posadzone krzaczki różane w bajorku jedynie fairy w donicy miała sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.05.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Piszecie, że Zośki nie było. U mnie tydzień wcześniej wymarzły śliwy:( Nie będzie w tym roku na nich wielu owoców niestety. Z kwiatkami to nie wiem co bedzie, czy przetrawają i nie zgniją.... A ja profilaktycznie zakupiłam dopiero co linię kroplującą na rabaty Mógł mnie ktoś uprzedzić to bym się wstrzymała z tym zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 witam - jestem przerażona informacjami które docierają do nas ...dzieciaki z Krakowa dzwonią z bardzo złymi informacjami ....Kaśka pracuje nad samą Wisłą przy moście Grunwaldzkim - ma jeszcze 2 m do wody ,ale o ewakuacji jeszcze nie myślą .... U nas pada bez przerwy już 6 dzien ( w sobote do 17,00 bez deszczu) jest zimno ,wieje i ogólnie listopadowo ................H. rano poszedł do ogródka i zerwal wszystkie konwalie .....stwierdził,ze w odródku nie sa teraz nikomu potrzebne a bardziej moga cieszyć w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.05.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Kasiorku ptyś z kawą http://media7.mojageneracja.pl/oipwwywtwq/mediumjzptjh55480d90cd12dc595049.jpg No chyba, ze o takiego ptysia chodziło;) http://mojewypieki.blox.pl/resource/lab_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ktoś zamawiał ptysia ? smacznego Kasiorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts